Sylvester Stallone en vrouw Jennifer Flavin beëindigen hun huwelijk

Inhoudsopgave:

Sylvester Stallone en vrouw Jennifer Flavin beëindigen hun huwelijk
Sylvester Stallone en vrouw Jennifer Flavin beëindigen hun huwelijk
Anonim

Langdurige relaties zijn niet zo gebruikelijk in de entertainmentindustrie, dus als stellen erin slagen om door dik en dun bij elkaar te blijven, is dat altijd bewonderenswaardig. Het maakt het echter een stuk moeilijker om te accepteren als het voorbij is. Sylvester Stallone en Jennifer Flavin waren een van die koppels waarvan mensen dachten dat ze voor altijd samen zouden zijn, dus het is verrassend en verdrietig om te horen dat hun huwelijk ten einde loopt.

Hoewel het scheidingsproces uiteraard privé zal worden gehouden, is hier het laatste nieuws over het bitterzoete einde van hun prachtige, drie decennia durende liefdesverhaal.

Jennifer Flavin is degene die de echtscheiding indient

Het nieuws over Sylvester Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin die gaan scheiden was schokkend, gezien hoe lang ze al samen waren. Ze hadden onlangs hun 25e huwelijksverjaardag gevierd en hun relatie had meer dan 30 jaar geduurd. Slechts enkele dagen geleden kondigde Jennifer echter aan dat ze een aanvraag had ingediend voor 'ontbinding van het huwelijk en andere vrijstellingen'.

Het echtpaar heeft drie dochters, Scarlett, Sophia en Sixtijnse, en niet zo lang geleden had Jennifer een foto van zichzelf met hen gepost met het bijschrift "Deze meisjes zijn mijn prioriteit, niets anders doet ertoe. voor altijd." Alle meisjes gaven commentaar, en Sophia in het bijzonder schreef: "Je bent onze rots, cheerleader en meest ongelooflijke moeder. We hebben zoveel geluk dat we je hebben, houden zoveel van je." Hoewel dit een bewuste beslissing van Jennifer is, betekent dat niet dat het niet pijnlijk is, dus het is goed dat ze zo'n goed ondersteuningssysteem heeft.

Ze blijven goede vrienden

Tenzij er iets groots en onvergeeflijks gebeurt, is het praktisch onmogelijk om niet om iemand te geven met wie je tientallen jaren hebt doorgebracht. Ook als de relatie op de klippen gelopen is. Toen Jennifer aankondigde dat ze van Sylvester Stallone ging scheiden, deed ze dat in een zeer vriendelijke verklaring die alle twijfels wegnam of ze op goede voet stonden.

"Ik ben verdrietig om aan te kondigen dat ik na 25 jaar huwelijk de scheiding heb aangevraagd van mijn man Sylvester Stallone. Hoewel we niet langer getrouwd zullen zijn, zal ik altijd de meer dan 30-jarige relatie koesteren die we hebben gedeeld, en ik weet dat we allebei toegewijd zijn aan onze prachtige dochters", zei ze erover. Ze voegde er ook aan toe: "Ik vraag om privacy voor ons gezin terwijl we in der minne verder gaan."

Hoewel hun dochters nu allemaal volwassen zijn, zal deze scheiding hen ongetwijfeld raken, dus het is belangrijk voor fans om respectvol te zijn en te onthouden dat, ondanks dat dit een kwestie van beroemdheden is, er echte mensen bij betrokken zijn.

Aanbevolen: