Is Sadie Sink absoluut ziek van het horen van Kate Bush's "Running Up That Hill"?

Inhoudsopgave:

Is Sadie Sink absoluut ziek van het horen van Kate Bush's "Running Up That Hill"?
Is Sadie Sink absoluut ziek van het horen van Kate Bush's "Running Up That Hill"?
Anonim

Spoilers voor Stranger Things seizoen 4 vooruit! Hoewel Tiktok en Halsey de artiest Kate Bush uit de jaren 80 zeker weer beroemd hebben gemaakt, lijdt het geen twijfel dat de heropleving echt op de schouders ligt van Stranger Things van Netflix. De Duffer Brothers eerden haar hit uit 1985 op zo'n oprechte en integrale manier die uiteindelijk diep resoneerde met miljoenen jonge fans die nog nooit van "Running Up That Hill" hadden gehoord. Het is dus geen verrassing dat Kate tientallen jaren na de release een absoluut fortuin heeft verdiend met het nummer.

Zelfs tot aan haar mogelijke laatste momenten, is 'Running Up That Hill' het volkslied, de reddingslijn en het symbool van hoop van Max Mayfield. Het lijdt geen twijfel dat het hielp om Sadie Sink's spectaculaire optreden te onderscheiden, vooral tijdens "Dear Billy's" ontsnapping uit Vecna's mindscape. Vanwege deze scène en andere is Sadie ongetwijfeld op weg om een Emmy-nominatie te ontvangen en haar carrière absoluut te zien exploderen. En ze weet dat Kate Bush daar een grote rol in had…

Is Sadie Sink het beu om "Running Up That Hill" te horen?

Sadie Sink heeft toegegeven dat ze vóór Stranger Things absoluut geen idee had wie Kate Bush was, noch "Running Up That Hill" had gehoord. Dit is niet echt schokkend gezien Sadies leeftijd. Maar toen Stranger Things seizoen 4 uitkwam, had ze geen andere keuze dan het nummer te kennen … heel, heel intiem. Het werd tenslotte niet alleen het volkslied van haar personage, maar het is sinds een van de meest gedownloade, afgespeelde en gedeelde nummers op internet.

In een interview met Devon Ivie bij Vulture, vertelde Sadie of ze het beu was om het nummer te horen tijdens het maken van de show of dat ze het beu is nu iedereen er verliefd op is.

"Het werd echt niet [verouderd]. Ik heb zo'n emotionele en persoonlijke band met "Running Up That Hill" en het leende zich echt om het personage aan te boren", gaf Saide toe aan Vulture. "Elke keer als ik ernaar luister, word ik teruggebracht naar de set, ben ik in de buurt van mijn favoriete mensen en maak ik mijn favoriete show. Ik zie dat nummer veel op mijn TikTok-feed. Het is waarschijnlijk een beetje overdreven geworden met het aantal video's dat ik heb vind dat, gebruik het nummer op de achtergrond. Maar het is echt een goede zaak, want het betekent dat mensen naar de show kijken en nu naar Kate Bush luisteren. Zoals het hoort."

Zinkt Sadie net als Kate Bush?

Kate Bush heeft zeer positief gereageerd op het gebruik van "Running Up That Hill" in Stranger Things en is zeer dankbaar voor de opname ervan in de geliefde serie. En in haar interview met Vulture beweerde Sadie Sink dat ze dankbaar is voor alle muziek van Kate, niet alleen voor het nummer waarmee ze nu voor altijd wordt geassocieerd.

"Het aantal keren dat ik de afgelopen twee jaar naar haar muziek heb geluisterd, is belachelijk. Het is zover gekomen dat ik het gevoel heb dat ik haar in mijn hoofd heb gecreëerd. Ik zou haar graag een brief of zoiets willen schrijven, omdat ze zo'n grote rol heeft gespeeld in de reis van Max. Ik ben haar zoveel verschuldigd, "zei Sadie voordat ze beweerde dat ze Kate een "gigantisch bedankje" verschuldigd is.

"Niet alleen van mij, maar van het karakter van Max en van Stranger Things in het algemeen, omdat ze zoveel hart aan de show heeft toegevoegd en haar muziek zo'n impact heeft gehad op seizoen vier. Het is zo geweldig om te weten dat ze dacht dat mijn scène zoveel hart had, omdat ik denk dat ze daar echt de grootste rol in speelde."

Sadie zei dat ze niet alleen van "Running Up That Hill" houdt, maar van alle nummers van het album "Hounds of Love", inclusief het titelnummer. Maar ze beweert dat haar favoriete Kate Bush-nummers "Wuthering Heights" en "Cloudbusting" zijn.

"Dat waren de twee. Ik had ze allebei op cassettes," gaf Saide toe, wat bewijst dat ze niet alleen de trends volgt en ook meer van Kate's werk houdt en meer weet.

Hoe lang het duurde om die beroemde scène uit "Running Up That Hill" te filmen

Terwijl "Running Up That Hill" aanwezig is in een aantal scènes in het vierde seizoen van Stranger Things, inclusief het climaxmoment van de finale-aflevering, is ongetwijfeld de beroemdste scène uit "Dear Billy" waar Max ontsnapt Vecna's mindscape. Hoewel het lijkt alsof de scène extreem intens was om te filmen, vertelde Sadie aan Vulture dat het niet zo overdreven was als het leek.

"Er werd dit seizoen zeker veel gerend, maar voor die laatste reeks was het niet zoveel als je zou denken. Ik bevond me in een gigantische ondiepe plas water van iets meer dan 25 meter of zo. Het duurde niet lang, ik rende zo snel op dat moment - de camera draaide maar vier seconden per keer. Maar toen deed ik het opnieuw, en opnieuw, en opnieuw. Ik denk dat ze gewoon een aantal clips van mij hebben gecombineerd in de takes die we deden, om het te laten lijken alsof ik een veel langere afstand had gelopen dan ik in werkelijkheid was."

Aanbevolen: