Waarom denken fans dat Solange Knowles eigenlijk de zus van Blue Ivy is?

Inhoudsopgave:

Waarom denken fans dat Solange Knowles eigenlijk de zus van Blue Ivy is?
Waarom denken fans dat Solange Knowles eigenlijk de zus van Blue Ivy is?
Anonim

Als een van de grootste sterren in de muziekwereld is het logisch dat mensen de hele tijd over Beyonce praten. Tussen de stijlvolle video's van Beyonce en het romantische leven met Jay-Z willen fans alles weten wat ze kunnen over de ster. Ze staat al lang in de schijnwerpers toen ze begon in Destiny's Child toen ze jonger was en nu is ze een getrouwde moeder van drie kinderen die talloze hitnummers uitbrengt en ook in een aantal interessante films heeft gespeeld.

Mensen zeggen dat Solange en Blue Ivy zussen zijn, wat betekent dat Beyonce de moeder van Solange is, niet haar zus. Laten we eens kijken waarom fans dit geloven.

Een tienermoeder?

Er zijn veel dingen over Solange die mensen niet weten en sommige fans van Beyonce hebben misschien niet gehoord van de theorie dat ze de dochter van Beyonce is.

De theorie zegt dat Beyonce bevallen is van Solange toen ze een tiener was. Fans geloven dat Beyonce's ouders, Tina en Matthew, besloten te zeggen dat zij de moeder en vader van Solange waren.

De belangrijkste reden waarom sommige mensen denken dat dit waar is, is dat niet iedereen gelooft dat Beyonce daadwerkelijk 38 jaar oud is. Volgens Metro.co.uk zegt een medewerker van het ministerie van Volksgezondheid in Texas dat Beyonce in 1974 is geboren. Ze zeiden dat ze de geboorteakte van Beyonce tegenkwamen, dus dat is hoe ze het weten.

Een medewerker van Colombia Records plaatste een bericht op een website genaamd The Truth About Celebrities en legde uit waarom ze er zo over denken. Ze zeiden dat Solange en Beyonce tijdens hun tienerjaren baby's kregen en schreven: "Dus zoals ik zei, de precieze geboortedatum van Beyoncé is 4-9-1974. Ik zag ooit een foto van haar rijbewijs op de computer van mijn manager." Dit zou betekenen dat Solange en Blue Ivy zussen zijn en dat Beyonce vier kinderen heeft, niet drie.

Volgens een NME.com-verhaal uit 2015 heeft Beyonce's vader, Matthew Knowles, uitgesproken dat Beyonce niet de leeftijd heeft die ze zegt. Hij werd op de radio geïnterviewd en hij zei: "[Destiny's Child] had een concurrentiepositie, LA [Reid] had een meidengroep, maar ik wed dat je niet weet wie zijn leadzanger was… Pink! Ze was exact dezelfde leeftijd als Beyoncé en er was een strijd over welke groep beter was. We hadden Usher, hij was even oud. Ze waren allemaal 14 of 15 jaar oud."

Zoals NME.com uitlegt, is de geboortedatum van Usher 1978 en Pink's geboortedatum is 1979. Beyonce's geboortedatum zou 1981 zijn.

Beyonce en Gabrielle Union's Friendship

Volgens Buzzfeed zeggen mensen dat Beyonce ouder is dan ze zegt dat ze is, omdat zij en Gabrielle Union zeggen dat ze vriendjes waren op de middelbare school. De geboortedatum van Union is 1972.

Volgens The Daily Mail zei Union in 2008: "Beyonce en ik zijn al vrienden sinds we tieners waren. We gaan nu naar dezelfde kapper en je weet hoe die banden zijn! B is zo'n beleefde, zorgzame persoon en een plezier om mee samen te werken. Het is gemakkelijk om met haar samen te werken omdat ze een goede vriendin van mij is."

Beyonce's geboortedatum is 1981 en ze is 38 jaar oud en Union is 47 jaar oud. Er is een leeftijdsverschil van negen jaar tussen hen twee, dus hoe konden ze vrienden zijn geweest toen ze tieners waren? Volgens Pop Dust was Union een tiener uit de jaren 1985 tot 1991 en zou Beyonce vier tot tien jaar oud zijn geweest. Dit is absoluut verwarrend omdat de tijdlijnen niet precies kloppen.

Meisjes Tyme en Destiny's Child

Dezelfde persoon die op The Truth About Celebrities heeft gepost, noemde een groep waar Beyonce in zat vóór Destiny's Child. Ze zeiden dat Beyonce in een groep zat die Girls Tyme heette en dat mensen zeggen dat ze er midden jaren '90 bij hoorde, maar deze persoon denkt dat het eigenlijk midden jaren '80 was.

Waarom? Omdat Nikki Taylor, die in de groep zat, een geboortedatum heeft van 1975. De persoon schreef: "Dus je gaat me vertellen dat iemand die in 1993 18 jaar oud was aan het dansen was met 11-jarigen… daar klopt iets niet."

Volgens Pop Dust is het mogelijk dat LeToya Luckett, die ook in Destiny's Child zat, ook ouder is. Dit komt omdat ze zegt dat haar allereerste concert Michael Jackson was, en het zou in 1984 zijn geweest. Als ze echt drie jaar oud was, hoe zou ze het zich dan kunnen herinneren? En zouden haar vader en moeder haar daar op die jonge leeftijd echt naartoe brengen?

Het is zeker interessant om te horen waarom sommige fans denken dat Solange en Blue Ivy zussen zijn, hoewel natuurlijk niemand weet of hier enige waarheid in zit.

Aanbevolen: