Fans denken dat Henry Cavill eigenlijk pijnlijk onhandig is, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Henry Cavill eigenlijk pijnlijk onhandig is, hier is waarom
Fans denken dat Henry Cavill eigenlijk pijnlijk onhandig is, hier is waarom
Anonim

Fans lijken een bijna onnatuurlijke verslaving te hebben aan Henry Cavill De DC Extended Universe-ster heeft een enorme aanhang op sociale media, zijn interviews worden constant geconsumeerd door zijn fanbase, en tonnen van de verhalen over zijn persoonlijke leven zijn online beschikbaar gesteld. Kortom, fans willen alles over hem weten.

Zijn geheime romantische leven is iets wat fans willen weten, niet anders dan zijn zakelijke bewegingen die zijn carrière bijna ten val brachten. Dan is er zijn ongelooflijke lichaams- en gezondheidsregime waardoor zijn fans tegelijkertijd kwijlen en verlangen om hetzelfde niveau van fitheid te bereiken. De gast is tenslotte Superman.

Maar fans zijn schijnbaar het meest geïnteresseerd in het feit dat Henry gewoon pijnlijk onhandig is. Dit is waarom ze denken dat…

Fans zijn verslaafd aan Henry's onhandigheid

Elke blik op Twitter-threads over Henry Cavill zal je ervan overtuigen dat fans enorm gecharmeerd zijn van het feit dat Henry Cavill vaak erg ongemakkelijk overkomt in openbare instellingen en zelfs in zijn eigen lichaam. Dit is niet bepaald iets wat je zou verwachten van iemand die zo knap en boeiend is als hij. Maar het is waar.

Er zijn ook hele Reddit-threads die bespreken hoe ongemakkelijk en ongemakkelijk Henry Cavill lijkt te zijn. Dit is een van de aspecten van zijn persoonlijkheid die hem zo geliefd maken bij de massa.

Maar waarom denken fans dat hij zo is?

Henry kan al die vleierij niet aan… en er is veel van

Iedereen weet dat Henry Cavill hot is… en de pers heeft er geen probleem mee om hem te objectiveren of gewoon te flirten. Hoewel Henry dit niet lijkt te haten, weet hij duidelijk niet wat hij ermee aan moet.

Een voorbeeld hiervan was toen Henry Batman V Superman: Dawn of Justice promootte en door een interviewer werd gevraagd naar zijn favoriete onderdeel van het werken met zijn co-ster, Ben Affleck. Henry's onmiddellijke reactie was… "Ben is een erg grote man."

Niet bepaald het antwoord dat men verwachtte.

Maar de interviewer deed iets dat de dingen nog ongemakkelijker maakte…

"Je bent een hele grote man," zei ze.

Toen deinsde Henry terug in zichzelf, blozend, en zei: "Heel erg bedankt".

"Op een goede manier!" voegde ze eraan toe.

"Ook jij heel erg bedankt."

"Dit komt er helemaal verkeerd uit."

"Ik wilde zeggen, blijf doorgaan…"

Er zijn veel momenten geweest met de pers waarop interviewers schijnbaar met Henry hebben geflirt of op zijn minst opmerkingen hebben gemaakt over zijn ongelooflijke lichaamsbouw. Bijna elke keer lijkt Henry beschaamd. In tegenstelling tot sommige van de andere prachtige mannen van de wereld, kan Henry geen complimenten in zich opnemen.

Hetzelfde geldt voor zijn interacties met andere beroemdheden, vooral zijn vrouwelijke co-sterren. Getalenteerde schoonheden zoals Gal Gadot en Amy Adams hebben publiekelijk gefaald over Henry en zijn lichaam en hij lijkt gewoon zelfbewust en enigszins beschaamd.

Henry doet niet alsof door middel van interviews… hij struikelt er gewoon een beetje doorheen

Maar deze reacties komen niet alleen naar buiten als er over Henry's lichaam of uiterlijk wordt gesproken… Zijn mediatraining is niet gepolijst en dat is wat fans leuk vinden.

Henry had ook een uitdagende tijd om de theatrale versie van Justice League te promoten, omdat er alleen speculaties waren dat hij er echt in zat. Dit komt omdat Superman stierf aan het einde van de vorige film, Batman V Superman: Dawn Of Justice.

"Het was een van die rare situaties waarin niemand echt wist wat ze wilden, en het was als, 'Hé, we hebben Henry nodig op de perstour, maar laten we niemand vertellen dat hij in de film zit'" Henry vertelde Cinema Blend. "Ik had zoiets van, 'Oké, nou, het wordt super onhandig voor mij, jongens.' Bedankt dat je me een onmogelijk scenario hebt gegeven waarin ik gewoon tegen mensen [op de perstour] ga zeggen: 'Nou, ja, ik was hier voor morele steun. Ik zette de thee, ik zette de thee voor de hele film.’"

Gelukkig voor de producers van Justice League en alle aanbiddende fans van Henry, slaagde hij erin om de persjunkies te rocken… tenminste op zijn eigen manier. Maar dat is meestal een groot deel van de allure van Henry Cavill. In tegenstelling tot zoveel sterren die zich een weg proberen te banen door interviews, is Henry gewoon zichzelf. Zijn prachtige, onhandige zelf.

Maar soms is dat niet goed genoeg…

Fans zijn zo geobsedeerd door Henry's houding in interviews dat ze zelfs hun eigen compilaties van zijn video's hebben gemaakt en deze hebben bewerkt zodat ze nog vreemder en hilarischer zijn.

Misschien is de belangrijkste reden waarom mensen zo ingenomen zijn met hoe Henry Cavill zich in het openbaar gedraagt, dat het het tegenovergestelde is van wat je zou verwachten. Henry heeft het volste recht om de meest pompeuze, agressieve en dckse man ter wereld te zijn. Hij heeft het talent, de looks en het geld… Maar hij is het gewoon niet. Hij is charmant op een nerdachtige manier, authentiek en een beetje blunderend… En we vinden het allemaal geweldig!

Aanbevolen: