Stranger Things Seizoen 4 Nieuwe Sneak Peek vrijgegeven

Inhoudsopgave:

Stranger Things Seizoen 4 Nieuwe Sneak Peek vrijgegeven
Stranger Things Seizoen 4 Nieuwe Sneak Peek vrijgegeven
Anonim

'Stranger Things' heeft nieuwe foto's vrijgegeven voorafgaand aan het debuut van seizoen vier, waardoor fans een glimp krijgen van wat Elf, Mike en de rest van de bende gaan doen.

Netflix's geliefde sci-fi tienerdrama keert terug voor een vierde deel, bestaande uit twee delen die in mei en juli van dit jaar in première gaan. De avonturen van deze kinderen op de fiets komen dan tot een einde in de vijfde en laatste serie, die eerder dit jaar werd bevestigd.

Netflix dropt 'Stranger Things'-snaps voorafgaand aan seizoen vier

Vandaag (23 maart) heeft Netflix twaalf afbeeldingen vrijgegeven van het nieuwe seizoen van 'Stranger Things', waarbij de hele cast van personages hun rol opnieuw vertolkt, plus een paar toevoegingen.

Terwijl Millie Bobbie Brown's Eleven nu een pony heeft en met Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) en Joyce Byers (Winona Ryder) naar Californië is verhuisd, lijkt het erop dat ze herenigd zal worden met haar beste vriend en vriendje Mike (Finn Wolfhard). Is hij gewoon op bezoek of is er een bovennatuurlijke gebeurtenis in het spel?

Terug in Hawkins onderzoeken Steve (Joe Keery), Robin (Maya Hawke), Max (Sadie Sink) en Dustin (Gaten Matarazzo) duidelijk iets, terwijl Dustin ook omgaat met Lucas (Caleb McLaughlin) en zijn brutaal zusje Erica (Priah Ferguson).

Tussen een spelletje Dungeons & Dragons en een undercovermissie voor Nancy (Natalia Dyer) en Robin door, is bevestigd dat Chief Hopper (David Harbour) nog leeft. Maar waar is hij? Zoals fans weten, zit het personage nu gevangen in Rusland, zo lijkt het uit de trailer. Een van de stills met Harbor ziet zijn personage op een besneeuwde locatie. Zou het dezelfde winterse bestemming kunnen zijn die Joyce en Murray Bowman (Brett Gelman) op een andere foto aantroffen?

'Stranger Things' heeft een heleboel nieuwe personages toegevoegd

Weer een foto waarin de groep vrienden ronddwa alt in wat lijkt op een verlaten huis. Wat zouden ze daar kunnen zoeken? Deze en andere vragen worden beantwoord vanaf 27 mei, wanneer het eerste deel van seizoen vier beschikbaar komt om te streamen op Netflix.

Seizoen vier markeert ook het 'Stranger Things'-debuut voor acteurs Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco en Joseph Quinn, die respectievelijk een ordonnateur in een psychiatrisch instituut, Jonathans beste vriend en een D&D-clubleider zullen vertolken.

Myles Truitt, Amybeth McNulty, Grace Van Dien zullen nieuwe studenten spelen op Hawkins High, terwijl Regina Ting Chen zal schitteren als een zorgzame leraar, hoewel het niet duidelijk is of ze deel zal uitmaken van de Hawkins of de California verhaallijn.

'Stranger Things' seizoen vier, deel één wordt op 27 mei op Netflix gestreamd, met deel twee op 1 juli.

Aanbevolen: