Kim Kardashian geniet van een avondje uit met vriendinnen om te ontsnappen aan de nieuwste geruchten van Kanye West

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian geniet van een avondje uit met vriendinnen om te ontsnappen aan de nieuwste geruchten van Kanye West
Kim Kardashian geniet van een avondje uit met vriendinnen om te ontsnappen aan de nieuwste geruchten van Kanye West
Anonim

Kim Kardashian laat haar ex Kanye West's laatste tirades zeker niet tot haar doordringen als ze naar buiten gaat voor een ladies night met een paar van haar beroemde vriendinnen.

Op zaterdag plaatste de mede-oprichter van SKIMS drie foto's op haar Instagram-account waarop haar, Olivia Pierson en Natalie Halcro in verschillende poses voor de camera te zien waren.

Ze schreef: "Maanmanifestaties" en combineerde het bijschrift met twee volle maan-emoji's.

Terwijl de maan zichtbaar was in twee van de foto's, lag de focus op de drie vrouwen terwijl ze pronkten met hun strakke lichamen.

Kim stond vooraan en in het midden met een donkere tube top die haar indrukwekkende buik onthulde. Ze combineerde haar top met een bijpassende rok met een zeer hoge split die haar even strakke dijen liet zien. Ze maakte haar look af met dubbele armbanden, een ring en zwarte wikkelhakken.

Rechts van haar droeg Pierson, 32, een donkere bijpassende bh-achtige top, een dun doorschijnend jasje en een strakke rok. De platinablonde hield haar schoenen eenvoudig met zwarte pantoffels. Halcro, 33, was echter op jacht terwijl ze op blote voeten stapte in haar jurk met dierenprint.

De drie dames gingen naar het zwembad voor de tweede foto, waar ze met hun benen flitsten voor de camera. De laatste foto toonde ze ontspannen in een overrompeld moment.

De 41-jarige realityster liet Kanye West absoluut zien wat hij miste en probeerde wanhopig te repliceren met zijn nieuwe vlam, Julia Fox.

Wat heeft Kanye West nu gezegd over de liefde van Kim Kardashian, Pete Davidson?

Kanye West kan Kim Kardashian en Pete Davidson gewoon niet in vrede laten genieten van hun nieuwe romance.

Volgens TMZ heeft de 44-jarige rapper mensen verteld dat Pete Davidson aids heeft, een bewering die degenen die dicht bij de 28-jarige komiek staan heftig hebben ontkend.

Terwijl personen in nauw contact met West het gerucht ook hebben ontkend, werd DJ Akademiks geciteerd door The Source die mensen vertelde dat West het gerucht echt verspreidde.

“Hij wordt gek van zichzelf. Een nigga vertelde me, dit is echt gepraat, Kanye heeft iedereen binnen een gehoorsafstand van zichzelf verteld, hij probeert een gerucht te verspreiden dat Pete Davidson aids heeft. Ik zeg je dat dit een feit is. Ik heb dit van acht mensen gehoord. Hij vertelt het aan iedereen! zei Akademiks.

“Ik zeg je, dit is een feit. Bruh, als je een gerucht moet verspreiden dat de nigga die je vrouw verneukt aids heeft, je bent opgebrand, bro, sluit het af. Het is voorbij, vervolgde hij.

Als Kanye echt Kim terug wil hebben, zal hij het heel wat moeten afzwakken. Praten met de media over niet-bestaande sekstapes en rappen over het in elkaar slaan van Pete Davidson zal zijn zaak niet helpen.

Aanbevolen: