Miley Cyrus prijst fans voor lipsynchronisatie en serveert looks voor 'Midnight Sky

Miley Cyrus prijst fans voor lipsynchronisatie en serveert looks voor 'Midnight Sky
Miley Cyrus prijst fans voor lipsynchronisatie en serveert looks voor 'Midnight Sky
Anonim

Miley Cyrus prees fans en liefhebbers van haar nieuwe popsingle. Ze tweette een door fans gemaakte songtekstvideo voor Midnight Sky en alle betrokkenen waren duidelijk in hun meest zelfverzekerde vorm. Cyrus ondertitelde de tweet, "Geobsedeerd" met een rode lip en microfoon-emoji.

Het nummer schreeuwt om onafhankelijkheid, avant-garde kleding en een lange rit door een drukke nachtelijke stadsstraat. Ze is terecht trots op haar beslissing om de videoclip zelf te regisseren. Nu, weken na de release, spelen fans het genoeg herhaaldelijk om een video te maken die net zo opbeurend is als de video die Cyrus deelde.

Haar waardering voor haar fanbase stra alt uit in haar constante bevestiging jegens hen. De video begint met een fan die hun beste pruillip uitha alt en met hun haar woelt, precies zoals Cyrus dat doet in de officiële muziekvideo. Dan zegt een gekrulde godin de tekst: "Ja, het is een lange nacht geweest en de spiegel zegt dat ik naar huis moet."

De liefhebbende Smilers variëren van baton-twirlers tot make-upgoeroes die de glinsterende oogschaduwlooks van Midnight Sky opnieuw creëerden. Dat knallende paars is hier om te blijven en te verslaan. Een andere fan gebruikte een sprankelend videofilter voor zijn deel van de video en grijnsde tijdens zijn zin: "Dat ik geboren ben om te rennen, ik ben van niemand, oh nee."

De video met lipsynchronisatie is meer dan 120 duizend keer bekeken en de smilers-natie ondersteunt elkaar met hun creativiteit. Een Twitter-gebruiker merkte op: "Smilers zijn de machtigste fandom ooit." Een ander zei: “Geobsedeerd door alles wat op dit moment met jou te maken heeft. Je bent geweldig en hebt zo’n stijl en geweldige muziek en kan niet wachten op meer."

Fans gebruiken hun talenten om doeken van Cyrus à la Midnight Sky te schilderen, zij-aan-zij recreaties van muziekvideoframes te posten en al het andere waardoor ze zich verbonden voelen met haar werk. Cyrus is geciteerd en zegt dat haar fanbase de beste is en dat ze altijd dingen nodig hebben om trending te zijn.

Smilers blijven Cyrus' openheid en vermogen om een inclusief platform te creëren waarderen. Haar werk om dakloze LGBTQ+-jongeren te ondersteunen, benadrukt dat, evenals haar constante woorden van dankbaarheid jegens hen.

Aanbevolen: