Miley Cyrus' 'Midnight Sky' wordt meer dan 23 miljoen keer bekeken in slechts 48 uur

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus' 'Midnight Sky' wordt meer dan 23 miljoen keer bekeken in slechts 48 uur
Miley Cyrus' 'Midnight Sky' wordt meer dan 23 miljoen keer bekeken in slechts 48 uur
Anonim

Uren na het nieuws over het einde van haar 10 maanden durende dating avontuur met Cody Simpson, Miley Cyrus, 27, dropte de single van haar eerste album van 2020. Het nummer genaamd Midnight Sky van Cyrus' aankomende album She is Miley Cyrus kwam uit net toen de klok sloeg om middernacht van 14 augustus 2020.

Binnen 48 uur na de release bereikte Midnight Sky 23 miljoen views op YouTube, bovenaan de wereldwijde iTunes Song Chart.

Wat opvallend verbazingwekkend is aan deze nieuwste discopop, is dat het werd uitgebracht met Cyrus' zelf geregisseerde muziekvideo. Niet alleen dat, het stond twee dagen na de release bovenaan de YouTube Global Counter.

Waar gaat Miley Cyrus' 'Midnight Sky' over?

In een interview met Zane Lowe van Apple Music, onthulde Cyrus dat haar laatste nummer ging over haar breuk met Liam Hemsworth en hoe het 'voelde als een dood'.

Cyrus en Hemsworth waren tien jaar samen en het heeft hen allebei behoorlijk zwaar getroffen toen ze uit elkaar gingen. Ze zei: Over 'Midnight Sky' gesproken, ik had het gevoel dat mijn verhaal en mijn verhaal het afgelopen jaar min of meer voor mij waren verteld. Het is duidelijk dat ik een extreem openbare breuk doormaakte en, zelfs meer dan dat, een scheiding, en met iemand met wie ik al 10 jaar samen was. Dat verhaal en die ervaring van 10 jaar werd mij op een dag verteld vanuit de ogen van een helikopter.”

Direct nadat Hemsworth en Cyrus in augustus 2019 publiekelijk hun scheiding bekendmaakten, begon Miley met Cody Simpson te daten van oktober 2019 tot augustus 2020. Ze bevestigde dat ze het uitmaakte met Simpson op Instagram Live uren voordat ze haar lied openbaar maakte.

Volgens Cyrus is het brandpunt van de tekst van 'Midnight Sky' "voor eeuwig en altijd, niet meer". Ze zegt: "Weet je, je vroeg me om in het kort uit te leggen waar mijn liedje over gaat. En ik denk dat het mijn relatie met het stigma is. Dat 'voor altijd', als het niet succesvol is of als je beweerde dat iets voor altijd is en je fa alt, dan ben je een mislukking. En dat vind ik gewoon niet. Ik denk dat we een soort van voorbereid zijn op verwoesting: vanaf het moment dat we kleine kinderen zijn, wordt ons geleerd om andere mensen voor altijd als onze beste vrienden te beschouwen.'

In ander nieuws heeft Hemsworth tegen Us Weekly gezegd dat hij "een lage dunk heeft" van Cyrus en "echt gekwetst was door hun splitsing."

Aanbevolen: