The Office' spin-off met Leslie David Baker in de hoofdrol

Inhoudsopgave:

The Office' spin-off met Leslie David Baker in de hoofdrol
The Office' spin-off met Leslie David Baker in de hoofdrol
Anonim

Crowdfunded projecten krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen, maar in het geval van The Office spin-off met Leslie David Baker in de hoofdrol, is het tegenovergestelde het geval. Het is tenslotte het kantoor.

Voor iedereen die het nog niet weet, Baker werkt aan een onofficiële spin-off getiteld Uncle Stan: Coming Out Of Retirement. Het verhaal gaat verder na de finale van de serie en concentreert zich op de pensionering van Stanley Hudson. De voormalige werknemer van Dunder Mifflin brengt zijn dagen door met houtsnijden, zonnebaden in de zon van Florida en genietend van het leven. Alles gaat goed totdat Stanley een telefoontje krijgt van zijn neef Lucky in Los Angeles, die serieuze hulp nodig heeft. Lucky heeft twee kinderen en een motor-/bloemenwinkel, wat hij niet alleen kan redden, en daar komt oom Stan om de hoek kijken.

Wat de status van het project betreft, heeft Baker zijn doel van 300.000 dollar en nog wat bereikt. De Kickstarter die werd gebruikt om de nog steeds niet-goedgekeurde spin-off te promoten, heeft een geaccumuleerde $ 336, 000 samen met meer dan 1600 donateurs. Dat geeft op zich al aan hoe graag fans meer van The Office willen zien.

Wat nog onduidelijk is, is of NBC de serie zal steunen. Het mediabedrijf heeft dit project niet geleid en er is ook geen reclame voor gemaakt, dus er is een mogelijkheid dat NBC Universal afstand zal nemen van Baker en de spin-off van Uncle Stan.

In dat scenario zou Baker alleen zeer dubbelzinnige toespelingen kunnen maken op zijn Office-personage. Anders zouden Baker en zijn medewerkers in een proces terecht kunnen komen wegens inbreuk op het auteursrecht.

Hij zal ook in geen enkele hoedanigheid Dunder Mifflin kunnen noemen, of ze kunnen met soortgelijke juridische problemen worden geconfronteerd. Het goede nieuws is dat Baker en zijn schrijvende staf subtekst kunnen gebruiken om te zinspelen op Easter Eggs van The Office. Op die manier krijgen fans de terugkoppeling waar ze op hopen, en hoeft het team van Baker zich niet bezig te houden met mogelijke rechtszaken.

Wacht NBC op het juiste moment om oom Stan aan te kondigen?

Aan de andere kant wacht NBC misschien op het juiste moment om Uncle Stan te promoten als een exclusief Peacock-programma of een direct-to-NBC-televisieprogramma. Als dat het geval is, kunnen er grote dingen in petto zijn voor de door Baker geleide spin-off.

Ten eerste zal de goedkeuring van NBC Office-alumisten zoals John Krasinski en Jenna Fischer in staat stellen verrassende cameo's te maken. Deze twee personages vallen meer op dan de rest van de cast vanwege de bezetting van Jim in de seriefinale.

Om het snel samen te vatten, besloten Jim (Krasinski) en Pam (Fischer) om naar Austin te verhuizen zodat Jim kon blijven werken met Athlead. Wat ze daarna deden staat ter discussie, maar gezien de aard van Halperts werk zou reizen naar Los Angeles geen vergezocht idee zijn. Jim zal klanten van over de hele wereld moeten ontmoeten, wat hem uiteindelijk naar de stad der engelen zou kunnen brengen, waar een ontmoeting met Stanley kan gebeuren. Bovendien is het volkomen logisch dat Jim met een klant naar een motorwinkel gaat. Hij zal ze het hof maken om een goede indruk te maken, dus het is volkomen logisch om een topsporter te nemen om extravagante items te kopen. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat Jim en Stanley een mini-Office-reünie houden. Houd er rekening mee dat alle acteurs die hun rol opnieuw spelen eerst groen licht moeten krijgen van NBC.

Zelfs zonder de zegen van NBC lijkt de spin-off van Uncle Stan een doorslaand succes te worden. Het uitgangspunt is interessant om te starten, en wie wil niet zien wat Stanley Hudson doet nu een documentaireploeg hem niet volgt.

Aanbevolen: