Adam Sandler plaagt comedyshow met release 'Hot For My Name' met in de hoofdrol Esther Povitskey

Inhoudsopgave:

Adam Sandler plaagt comedyshow met release 'Hot For My Name' met in de hoofdrol Esther Povitskey
Adam Sandler plaagt comedyshow met release 'Hot For My Name' met in de hoofdrol Esther Povitskey
Anonim

Adam Sandler ging naar Instagram om de release van Hot For My Name te plagen - een comedyshow met Esther Povitsky in de hoofdrol. Deze comedy-special van een uur zou in juni uitkomen, maar werd uitgesteld… en de tijd is eindelijk gekomen voor fans om Esthers glorieuze debuut te zien.

Adam Sandler lanceerde zijn productiebedrijf Happy Madison Productions in 1999 en brengt sindsdien met succes films en comedyspecials uit.

Heet voor mijn naam

Esther is enthousiast over haar grote debuut en had geen grotere naam kunnen vinden om haar te produceren en te promoten dan Adam Sandler. Esther's komische reis, die echt wordt beschouwd als haar grote doorbraak in de industrie, toont een verhaal over disfunctionele ouderlijke relaties, die nu kunnen worden beschouwd als uiteindelijk de basis voor haar succes. Recente rapporten geven aan: "Povitsky's materiaal onderzoekt diepe existentiële vragen, zoals waarom ze als een stuk pizza in de slaapkamer is, of waarom de vrouw van haar ex-vriend haar op Facebook heeft geblokkeerd. De special bevat ook cameo's van Christine Taylor, Andrew Friedman en Priscilla Barnes."

Adam Sandler is verheugd om dit project te steunen en het zorgt al voor veel buzz op sociale media.

Povitsky's Humor

Esther Povitsky
Esther Povitsky

Esther Povitsky heeft een eigenzinnige manier van uitvoeren en voegt vaak lagen zang, dans en meerdere kostuumveranderingen toe aan haar komische routines. De titel van haar special is grotendeels gebaseerd op een voortdurende grap die ze 'het uiterlijk van haar onaantrekkelijke vader heeft geërfd in plaats van haar 'hete' moeder'.

The Los Angeles Times rapporteerde over haar gebruikelijke stijl als "zelfverwijtende humor terwijl ze riffs op haar onzekerheden, seks en haar relatie met haar ouders. De special van een uur bevat fragmenten uit verschillende optredens waarin ze verschijnt met haar haar vastgebonden met kleurrijke linten en vlinders."

Hoewel Povitsky al vele jaren ondergedompeld is in de comedyscene, wordt dit haar allereerste special van een uur, en de inzet is hoog. Het vertegenwoordigen van Happy Madison en het recht doen aan Adam Sandler terwijl hij haar act promoot en laat zien, zal zeker veel druk uitoefenen op de komiek.

Stem af om 23.00 uur om te zien of ze aan de verwachtingen voldoet!

Aanbevolen: