Alles waar Leslie David Baker mee bezig is sinds 'The Office

Inhoudsopgave:

Alles waar Leslie David Baker mee bezig is sinds 'The Office
Alles waar Leslie David Baker mee bezig is sinds 'The Office
Anonim

The Office wordt door velen beschouwd als een van de beste sitcoms aller tijden, en de erfenis is blijven groeien. Fans zijn sommige personages gaan haten en sommige afleveringen zijn totaal ongemakkelijk, maar uiteindelijk blijft deze show waanzinnig populair om een reden.

Leslie David Baker speelde Stanley Hudson in de show tijdens zijn tijd op NBC, en hij had niet beter bij het personage kunnen passen. Baker's acteerwerk was goed en sinds het einde van de show is de artiest actief gebleven, zelfs op jacht naar zijn eigen spin-off.

Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt!

Leslie David Baker was briljant op 'The Office'

Leslie David Baker als Stanley Hudson
Leslie David Baker als Stanley Hudson

Van 2005 tot 2013 speelde Leslie David Baker Stanley Hudson in The Office, en hoewel hij niet de ster van de show was, speelde hij er zeker een rol in dat het een klassieker werd. Baker's 188 optredens in de show hielpen de serie niet alleen om een succes te worden, maar het veranderde zijn carrière voor altijd.

Stanley kan soms een hilarisch personage zijn, en dit is grotendeels te danken aan het werk dat Baker deed terwijl de camera's draaiden. De man had een goed gevoel voor het karakter en de sfeer van de show. Hierdoor was hij in staat zijn tijd op het scherm te maximaliseren en plaats te maken voor een aantal gedenkwaardige Stanley-momenten.

Als je terugkijkt op zijn karakter, is het zijn liefde voor pretzels die misschien wel het meest opv alt. Tot op de dag van vandaag wordt Baker door fans gevraagd of hij echt van pretzels houdt.

"Iedereen wil weten of ik pretzels eet in het echte leven, wat ik lekker vind op mijn krakeling, en wanneer ik naar ComiCons ga en naar persoonlijke optredens ga, willen mensen me pretzels voeren en of ik een krakeling eet elke keer dat iemand me er een aanbiedt, heb ik een taille ter grootte van een Buick. Geen auto. Een SUV, "zei hij in een interview.

Het is verbazingwekkend om te zien wat voor soort erfenis de acteur heeft verdiend dankzij zijn tijd in de show. Sinds het einde van de show is hij behoorlijk actief gebleven met zijn acteerwerk.

Leslie David Baker heeft in films als 'Vivo' gezeten

Leslie David Baker in de film Vivo
Leslie David Baker in de film Vivo

Over het algemeen is Leslie David Baker niet iemand met veel filmervaring, maar hij heeft aan een paar verschillende projecten deelgenomen.

Sinds het einde van The Office is Baker verschenen in films als Wish I Was Here, Captain Underpants: The First Epic Movie, The Happytime Murders en Vivo.

Nogmaals, de acteur doet niet veel filmwerk, maar het is cool om te zien dat hij voor de camera zal acteren, evenals stemwerk.

Volgens zijn IMDb-pagina heeft hij geen filmprojecten aan dek. Dit kan natuurlijk veranderen, maar zijn focus lijkt op dit moment op televisiewerk te liggen en niet op het grote scherm.

Voor het grootste deel zullen fans hem altijd het beste kennen vanwege zijn werk op tv. Gelukkig heeft de acteur ervoor gezorgd dat hij door de jaren heen op het kleine scherm bezig is gebleven.

Leslie David Baker wil een 'Office' spin-off

Leslie David Baker als directeur Wentworth
Leslie David Baker als directeur Wentworth

Op het kleine scherm is de acteur doorgegaan met het inleveren van werk. Sinds The Office is hij te zien in shows als Scorpion, Life in Pieces, Raven's Home, Fam en Tom and Jerry in New York.

In Office-gerelateerd nieuws probeerde Baker een spin-off te krijgen gericht op zijn personage, maar dit stuitte helaas op racisme van mensen online.

Baker opende over de ervaring en zei: "Om verandering teweeg te brengen, kun je niet gewoon op de verwijderknop drukken en doen alsof het niet is gebeurd of zeggen:" Oh, het zal verdwijnen, ' als ik op de reset-knop druk, op de delete-knop druk, het van het scherm veeg, dan is alles in orde, "zei hij.

"Amerika heeft dat te lang en te vaak gedaan, want als je mensen confronteert en je erkent dat deze dingen in dit land gebeuren, zeggen mensen: 'Nou, dat maakt me ongemakkelijk. Ik wil niet die discussie voeren, daar wil ik het niet over hebben.' Of ze zullen schreeuwen dat er op de een of andere manier omgekeerde discriminatie bestaat, wat niet zo is, "vervolgde hij.

Er is geen woord over de spin-off die daadwerkelijk plaatsvindt, maar ongeacht de uitkomst, zou niemand met racisme in welke vorm dan ook te maken moeten hebben.

Leslie David Baker heeft het druk gehad sinds zijn kantoordagen, en fans zullen de potentiële Stanley spin-off show nauwlettend in de gaten houden.

Aanbevolen: