The Office': wat is het vermogen van Leslie David Baker?

Inhoudsopgave:

The Office': wat is het vermogen van Leslie David Baker?
The Office': wat is het vermogen van Leslie David Baker?
Anonim

Van alle klassieke cult-televisieseries is The Office misschien wel een van de meest lucratieve. Verschillende castleden lieten hun tijd in de populaire show achter met torenhoge carrières en veel geld om het te bewijzen. Steve Carell werd een zakenman na de show; hij begon 2021 met een geschat vermogen van ongeveer $ 80 miljoen. Evenzo heeft schrijver en actrice Mindy Kaling een indrukwekkend vermogen van $ 24 miljoen.

Hoewel het immense succes van de beroemdste castleden goed gedocumenteerd is, hebben veel fans zich afgevraagd hoe de overige acteurs het de afgelopen jaren financieel hebben vergaan. Hoeveel geld heeft Leslie David Baker, alias Stanley Hudson, op zijn naam staan nu de show voorbij is? En waar ha alt hij zijn inkomen vandaan? Laten we eens kijken:

Het stille succes van Stanley

Leslie David Baker speelde misschien niet zo'n grote rol als Michael Scott van Steve Carell, maar hij droeg wel sterke momenten van humor bij aan Amerika's favoriete sitcom op kantoor. Zijn interpretatie van de niet-geëngageerde Stanley Hudson versterkte het gevoel van absurditeit dat we zagen in de overige personages omdat ze kantoordrama uitlokten. Met zijn uitgestreken stem en versufte uitdrukking gaf Baker een rustig, zij het onderschat, soort oordeel over zijn collega's en hun oneindige reeks persoonlijke problemen. Maar kreeg hij een vergoeding voor zijn werk?

In zekere zin is het antwoord op die vraag: ja. Baker heeft een zeer sterk vermogen van meer dan $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hoewel de acteur zich duidelijk op zijn gemak voelt, verdiende hij lang niet zoveel als sommige van zijn castgenoten, die de show verlieten met grotere namen en meer geld om ervoor te laten zien.

Gelukkig zijn de fans van Baker hem echter door de jaren heen blijven waarderen en steunen en hebben ze zijn carrière vooruit geholpen. Zoveel kijkers hebben zich bij hem aangesloten dat hij onlangs zijn eigen Stanley-gecentreerde spin-offshow op zijn officiële Instagram-pagina aankondigde. Eindelijk zal een van de belangrijkste ondergewaardeerde personages een voorproefje krijgen van de schijnwerpers!

Wat de toekomst voor Baker in petto heeft

Hoewel Stanley nooit de hoeveelheid aandacht kreeg die hij volledig verdiende, dringen sommige fans aan op het succes van zijn spin-offshow Uncle Stan. De show, die naar verwachting deze zomer wordt uitgebracht, ontving meer dan $ 300.000 van enthousiaste televisiekijkers in het hele land. Over een gepassioneerde schare fans gesproken!

Het beste deel is dat de plot zich zal concentreren op het leven van Stanley buiten het kantoor. Hoewel dit betekent dat we niet de volledige cast van Office te zien krijgen, is het ook een goede indicatie dat de serie de volledige omvang van Bakers talenten zal laten zien.

Dus, hoe zal de nieuwe show het vermogen van de acteur beïnvloeden? Op dit moment is het nog te vroeg om te zeggen. Maar we kunnen alleen maar hopen dat Baker een wereld van succes ervaart met zijn nieuwe onderneming.

Aanbevolen: