Lizzo-fans zeggen dat ze 'Chris Evans opgaf' nadat ze werd gespot met een andere man

Inhoudsopgave:

Lizzo-fans zeggen dat ze 'Chris Evans opgaf' nadat ze werd gespot met een andere man
Lizzo-fans zeggen dat ze 'Chris Evans opgaf' nadat ze werd gespot met een andere man
Anonim

Lizzo's fans denken dat de zangeres haar liefde voor Chris Evans heeft opgegeven.

Het lijkt erop dat Lizzo de geruchten rond Selena Gomez' relatie met Chris Evans zeer serieus nam. De zangeres werd gespot tijdens het diner met een mysterieuze man, met wie ze eerder gefotografeerd was tijdens de zomer met.

In april van dit jaar probeerde Lizzo haar shot te maken met de Captain America-hunk, en schoof dronken in zijn DM's. Ze deelde ook zijn reactie op sociale media en voerde campagne voor haar positie als Evans' internetvriendin. Na online geruchten die suggereerden dat de MCU-acteur begon te daten met zangeres Selena Gomez, lijkt Lizzo eindelijk verder te gaan.

Fans denken dat Lizzo het heeft opgegeven

Just Jared heeft een serie foto's vrijgegeven waarop Lizzo en haar mysterieuze man te zien zijn na hun etentje. De 33-jarige Truth Hurts-zanger werd gefotografeerd tijdens het diner met de knappe heer in restaurant Crustacean in Beverly Hills, Californië.

Lizzo kleedde zich op haar best voor het diner en droeg een zwart en roze contrasterend mini-jurkje met zwarte hakken. Haar date koos een formele kleding en droeg een pak.

Na het zien van de foto's vroegen Lizzo's fans zich af of ze het echt had opgegeven om Chris Evans na te jagen.

"Ik denk dat ze Chris Evans opgaf", schreef iemand in de comments.

"Je moet selena in de gaten houden…", schreef een ander als reactie, daarbij het nummer Super Bass van Nicki Minaj aanhalend, verwijzend naar de geruchten.

"Chris Evans zie je dit???" een commentaar gelezen.

"Nee nee nee… ik keur dit niet goed. Ik wil haar met Chris Evans !!!!" gutste een gebruiker.

"Ik kan niet geloven dat ze Chris Evans bedriegt omg!" grapte een fan.

In augustus werd Lizzo beschuldigd van het "intimiderend" van Chris Evans door fans, die vonden dat ze haar grap te lang had uitgehouden. De fans van de acteur bespraken het aantal pogingen dat Lizzo had gedaan om de aandacht van Evans te trekken, door hem te vragen met haar te trouwen en geobsedeerd te zijn dat hij de vader van haar baby was. Sinds ze publiekelijk in zijn dms gleed, is haar obsessie met de Avenger alleen maar gegroeid, wat fans van de acteur ongemakkelijk maakte.

Lizzo ligt ook onder vuur omdat ze omging met artiesten die door hun partners werden beschuldigd van misbruik. Nadat ze vorige week haar liefde voor Chris Brown had verklaard, zong, knuffelde en danste ze met een tweede problematische artiest, Soulja Boy.

Aanbevolen: