Michelle Williams heeft gesuggereerd op A Destiny's Child Reunion. Zal het gebeuren met Beyoncé?

Inhoudsopgave:

Michelle Williams heeft gesuggereerd op A Destiny's Child Reunion. Zal het gebeuren met Beyoncé?
Michelle Williams heeft gesuggereerd op A Destiny's Child Reunion. Zal het gebeuren met Beyoncé?
Anonim

Lang voordat Beyoncé een begrip werd, was Destiny's Child de act om naar te kijken. Het trio van de meidengroep - eerder een grotere groep, die toen wat leden verloor door controverse - was enorm succesvol in het creëren van niet alleen veel girlpower, maar ook in het in de schijnwerpers zetten van de leadzangeres.

Hoewel de groep positief is ontbonden, na een geweldig album, hebben de meeste fans het gevoel dat het succes van Beyoncé het traject van de groep heeft verpest. Het is waar dat de invloed van haar ouders op vriendjespolitiek in de groep suggereerde, maar als leadzangeres leidde Bey wel.

Tegenwoordig is Beyoncé een wereldwijde superster, terwijl haar voormalige bandleden Michelle Williams en Kelly Rowland het vaakst te zien zijn in 'waar zijn ze nu'-recaps. Maar ze zitten nog steeds in de entertainmentindustrie, dus betekent dat dat de groep op een dag misschien weer bij elkaar komt?

Wanneer was de laatste keer dat Destiny's Child samen optrad?

Destiny Child's laatste album kwam uit in 2004 (het was hun vierde), maar sindsdien treden ze samen op. Om te beginnen verschenen ze samen op de Super Bowl van 2013 en sindsdien op verschillende andere locaties. De meest recente was in 2018, op Coachella, en Kelly, Michelle en Bey deden het publiek opschudden met drie van hun hitnummers.

Het was eigenlijk de headliner van Beyoncé die ze namen; de reünie begon nadat Bey's twee uur durende optreden was afgelopen.

Sindsdien is het trio echter niet herenigd, ondanks veel geruchten en de smeekbeden van talloze fans.

En in 2020 zei Kanye West zelfs dat hij een Destiny's Child-album wilde produceren. Dit kwam nadat hij ogenschijnlijk het pad kruiste met Beyoncé terwijl ze allebei in New York waren.

Er kwam toen niets uit zijn opmerkingen, maar er zijn vreemdere samenwerkingen gebeurd!

Destiny's Child Manager (de vader van Beyoncé) zegt dat het niet zal gebeuren

Ondanks de kennelijke wens van de groep om weer bij elkaar te komen, zegt de manager van Destiny's Child dat dit niet gaat gebeuren. Matthew Knowles, de vader van Beyoncé, drong er in 2021 op aan dat de groep niet van plan was terug te keren nadat er geruchten begonnen over een mogelijke comeback.

Fans merkten op dat de sociale-mediapagina's van de groep werden bijgewerkt, waarbij de koptekst op Twitter en Facebook veranderde, en Destiny's Child begon trending te worden.

Maar de verklaring van Matthew Knowles bevestigde dat de groep zich niet verzoende. Tenminste, op dat moment niet.

De geruchten zijn verdwenen, maar fans hopen nog steeds dat de meidengroep ooit samen nieuwe muziek zal opnemen.

Michelle Williams zegt dat zij en Beyoncé, Kelly nog steeds close zijn

Hoewel Matthew Knowles onvermurwbaar was dat Destiny's Child niet terug zou komen vanaf 2021, lijkt dat de groepsleden zelf er niet van te hebben weerhouden de mogelijkheid te overwegen. Ondanks geruchten over drama binnen de groep, vooral omdat Bey's sterrenkracht die van Destiny Child overtrof, lijkt het erop dat de drie kernen contact houden. In april 2022 interviewde NY Post Michelle Williams terwijl ze werkte met niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé.

Michelle onthulde dat zij, Kelly en Beyoncé groepschats hebben en dat ze "nog steeds een zusterschap hebben" nadat ze samen hebben gewerkt.

Michelle legde uit dat de meisjes 'voor altijd verbonden' zijn, en liet doorschemeren dat ze allemaal de mogelijkheid hadden overwogen om zich te herenigen. Hoewel ze zei dat ze "zoveel andere dingen" bespreken, maar dat er geen reünie is geweest.

Ze merkte echter op: "Ik denk niet dat een van ons er tegen is. Het is gewoon, wat is de juiste kans?"

Michelle vertelde ook hoe bijzonder het is dat, ondanks dat hun laatste album samen 17 jaar eerder uitkwam, mensen nog steeds vroegen naar de toekomst van de groep in 2022.

Wat vinden fans ervan dat Destiny's Child weer bij elkaar komt?

Destiny's Child heeft nog steeds een enorme schare fans - die kruist wel met Beyoncé's aparte schare fans - maar wat denken ze van het potentieel van de groep om nieuw leven in te blazen in de hedendaagse muzikale wereld?

Redditors die het idee bespreken, zijn het erover eens dat het groepsmodel gewoon niet meer werkt. Ze wezen erop dat de meeste tophits van soloartiesten zijn, wat logisch is gezien Bey's fenomenale succes als soloartiest.

Een commentator wees op de enigszins bedorven reputatie van Destiny Child en zei: "Er waren veel duistere dingen aan de hand in die groep die bekend waren, maar niet serieus werden genomen. In het huidige muzieklandschap en de wakkere cultuur, heb ik denk dat ze er niet mee wegkomen."

Mogelijke morele zorgen terzijde, Redditors suggereren dat het originele R&B-geluid van Destiny's Child vandaag niet zo hoog zou staan als in het verleden. Hoewel sommige fans zeggen dat Beyoncé's nieuwe muziek hen eigenlijk doet denken aan vroege DC-muziek, zou de hele "vibe" van de groep moeten veranderen om groot succes te behalen in de jaren 2020 en daarna.

Aanbevolen: