‘KUWTK Reunion’: Fans Bash Kylie Jenner voor het beschuldigen van Jordyn Woods in plaats van Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

‘KUWTK Reunion’: Fans Bash Kylie Jenner voor het beschuldigen van Jordyn Woods in plaats van Tristan Thompson
‘KUWTK Reunion’: Fans Bash Kylie Jenner voor het beschuldigen van Jordyn Woods in plaats van Tristan Thompson
Anonim

De KUWTK-reünie heeft één ding buitengewoon duidelijk gemaakt: de Kardashian-Jenner-clan weet hoe ze wrok moeten koesteren. Khloé Kardashian en Kylie Jenner spraken het Jordyn Woods Tristan Thompson-fraudeschandaal toe, waarbij Khloé opmerkte dat ze de voormalige beste vriend van haar zus had vergeven voor haar wandaden. Toen Kylie aan de beurt was om te spreken, gaf de schoonheidsmagnaat Woods de schuld voor het teleurstellen van haar familie en gaf haar de schuld voor het einde van hun vriendschap.

Fans Bash Kylie voor haar hypocrisie

Op de KUWTK-reünie georganiseerd door Andy Cohen, Khloé Kardashian onthulde dat ze Jordyn had vergeven.

"Ik heb geen wrok tegen Jordyn," zei ze. "Ik denk dat mensen fouten maken, mensen leven, en ze leren en ik vergeef beide partijen. Hoe kan ik Tristan vergeven en niet Jordyn? Dat klinkt naar mijn mening belachelijk."

Khloé legde toen uit waarom ze zo vergevingsgezind was. "Ik vergeef Jordyn, anders zou ik een gevangene in mijn leven zijn."

Kylie beschrijft haar vriendschap met Woods en stelt dat het 'van de ene op de andere dag' was verpest nadat Jordyn en Tristan in 2019 zoenend werden gezien op een feestje.

"Toen we vrienden waren, hadden we nooit gedacht dat we geen vrienden zouden zijn, het was van de ene op de andere dag. Toen ze mijn familie iets aandeed, voelde het alsof ze mij iets aandeed."

Fans zijn woedend op Kylie omdat ze niet opkomt voor Jordyn en haar de schuld geeft in plaats van Tristan, Khloé's partner.

"ik vind het walgelijk hoe kylie haar zoveel de schuld geeft toen jordyn dronken was en er misbruik van werd gemaakt. tristan bedroog khloe nog steeds na deze situatie. jordyn kreeg zoveel haat terwijl kylie's familie haar in elkaar sloeg. het probleem hier is tristan. Ik heb ook geen zin om ruzie te maken ", schreef een fan.

"Ze leggen letterlijk alle schuld bij Jordyn… Alsof Tristan onschuldig was…" zei een ander.

Andere gebruikers riepen Kylie uit omdat ze jaren geleden hetzelfde deed toen ze "Tyga van Blac Chyna overnam". Tyga was verloofd met Blac Chyna en deelt een zoon met haar, en de KUWTK-ster is berucht de reden voor hun breuk.

Later suggereerde Kim Kardashian dat Tristan vergeven zou zijn, ongeacht wat hij deed, omdat de basketballer "een baby heeft met Khloé".

Fans kunnen nauwelijks geloven dat hypocrisie in de Kardashian-Jenner-familie nog steeds sterk is!

Aanbevolen: