Alles wat Bindi Irwin heeft gedaan voor haar 23e verjaardag

Inhoudsopgave:

Alles wat Bindi Irwin heeft gedaan voor haar 23e verjaardag
Alles wat Bindi Irwin heeft gedaan voor haar 23e verjaardag
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Bindi Irwin al 23 jaar oud is. Het lijkt nog maar gisteren dat ze dat kleine meisje was dat lieve momenten deelde met haar vader en dieren in het wild. Nu heeft ze een goed leven voor zichzelf opgebouwd, zowel in haar carrière als in persoonlijke aspecten.

Irwin is een Australische televisiepersoonlijkheid, actrice, natuurbeschermer en dierenverzorger. Ze is vooral bekend als de dochter van wijlen Steve Irwin. Haar 23e verjaardag is net verstreken op 24 juli en in tegenstelling tot de meeste 23-jarigen heeft ze al veel bereikt in haar korte leven.

Irwin, samen met haar moeder, Terri, en broer, Robert, hebben Steve's nalatenschap voortgezet door van elk dier te houden dat ze tegenkomen en door vriendelijkheid te promoten voor iedereen die ze ontmoeten. Haar vader zou enorm trots zijn op alles wat ze heeft bereikt en zal van bovenaf voor haar blijven zorgen.

Van het winnen van een spiegelboltrofee tot het moeder worden, hier is alles wat Bindi Irwin heeft gedaan voor haar 23e verjaardag.

13 'The Wiggles: Wiggly Safari'

Bindi Irwin zit al in de entertainmentbusiness sinds ze een kleine peuter was. Vaak verscheen ze in afleveringen en specials met haar vader. The Wiggles: Wiggly Safari, de 12e aflevering van Wiggles, was haar eerste optreden toen ze nog maar vier jaar oud was in 2002. In deze specifieke aflevering verscheen Bindi met haar moeder en vader en maakte een schattige video terwijl ze in een van de Wiggles-auto's reed met Steve.

12 Ze kreeg thuisonderwijs

De Irwins woonden in de Australia Zoo en waren behoorlijk afgezonderd van veel mensen. Dus dat zorgde ervoor dat Bindi Irwin het grootste deel van haar leven thuisonderwijs kreeg. Toen ze op Larry King Live verscheen, vertelde ze hem dat ze het heerlijk vond om thuisonderwijs te krijgen omdat zij en haar leraren (haar moeder) zulke goede vrienden waren. Irwin kreeg thuisonderwijs tot 2014, toen ze zich inschreef bij TAFE Queensland East Coast. Daar behaalde ze een Certificaat III in het bedrijfsleven. Vervolgens studeerde ze in 2016 voor een Certificaat III in toerisme.

11 'Bindi The Jungle Girl'

Bindi The Jungle Girl was een Australische tv-natuurdocumentaireserie voor kinderen, gepresenteerd door Bindi Irwin. Ze speelde liedjes en danste met een groep genaamd The Crocmen en beantwoordde vragen van kijkers in het segment "Bindi's Blog".

Haar en haar vader probeerden het idee van natuurbehoud te verspreiden door de wereld te leren over verschillende soorten dieren en waarom ze belangrijk zijn. De show liep twee seizoenen en bevatte beelden van Steve voordat hij stierf.

10 'Bindi Kid Fitness met Steve Irwin en de Crocman'

Bindi Irwin is niet alleen een film- en tv-ster, maar ze heeft ook met muziek gedoken. In november 2006 bracht ze haar debuutalbum Bindi Kid Fitness uit met Steve Irwin And The Crocmen. Ongeveer een jaar later bracht ze haar debuutsingle 'Trouble in the Jungle' uit, waarin ze rapte. Gedurende deze tijd bracht ze ook twee fitness-dvd's voor kinderen uit en leerde ze piano spelen.

Toen, in 2008, bracht Bindi haar tweede album uit, Bindi Kid Fitness 2 Jungle Dance Party. Gedurende deze tijd had ze een band gevormd genaamd Bindi and the Crocmen en vormde een jaar later een nieuwe band genaamd Bindi and the Jungle Girls. In 2013 bracht ze haar derde album uit, genaamd Bindi en The Jungle Girl African Dance Party. Haar vierde en laatste album, Bindi And The Jungle Girls Bindi's Island Dance Party, werd uitgebracht in 2016.

9 Gepresenteerd bij Kid's Choice Awards

Het is de droom van elk kind om de Kid's Choice Awards bij te wonen, en Bindi Irwin mocht aanwezig zijn en presenteren. In 2007 reikte Irwin, samen met George Lopez en Tyler James Williams, de prijs uit voor 'Favoriete mannelijke zanger', die werd gewonnen door de presentator van de show, Justin Timberlake. Ook presenteerde ze in 2007 op de Logie Awards voor "Most Outstanding Children's Show", die werd gewonnen door The Upside Down Show. En in 2008, op slechts negen jaar oud, werd Bindi Irwin de jongste artiest ooit die een Daytime Emmy Award won. Ze won voor "Outstanding Performer In A Children's Series" voor Bindi The Jungle Girl.

8 Opgevoerd tijdens de Macy's Thanksgiving Day Parade

In november 2007 verschenen Bindi en haar moeder op een praalwagen op de 81e jaarlijkse Macy's Thanksgiving Day Parade. Ze zong nummers van haar album Trouble in the Jungle met The Crocmen op een jungle animal float. Ze trad in de voetsporen van haar vader nadat hij in 2004 op een praalwagen verscheen. Op negenjarige leeftijd stond Bindi aan de top van de wereld, maar rouwde nog steeds om het overlijden van haar vader.

7 'Free Willy: Escape From Pirate's Cove'

In 2010 verscheen Irwin in haar eerste grote film, Free Willy: Escape From Pirate's Cove. De direct-to-video familiefilm was een reboot en het laatste deel van de Free Willy-filmreeks. Het sterren Irwin en Beau Bridges als Kirra Cooper en haar grootvader. Volgens IMDb ging de film over "Kirra, een 12-jarig meisje, ontdekt een baby-orka die gestrand is in de lagune in de buurt van het vervallen pretpark van haar grootvader aan de kust. Ze begint aan een zoektocht om Willy terug te leiden naar zijn pod."

6 'Bindi's Bootcamp'

Bindi's Bootcamp, georganiseerd door Irwin, was een Australische spelshow voor kinderen die werd uitgezonden op ABC3. In het huis van Bindi Irwin, Australia Zoo, zien we in elke aflevering drie teams van twee bootcampers hun kennis, innerlijke kracht en uithoudingsvermogen testen terwijl ze strijden in op dieren gebaseerde uitdagingen met als doel de grote finale te bereiken en de naam 'Bindi's Wildlife' te krijgen. Krijgers.' Het duurde twee seizoenen van 2012 tot 2015.

5 'Terug naar Nim's Island'

Nog een film voor Irwin! Ze speelde in het vervolg op Nim's Island genaamd Return to Nim's Island, het spelen van het hoofdpersonage Nim, die oorspronkelijk werd gespeeld door Abigail Breslin. Return To Nim's Island is een Australische avonturen-fantasiefilm uit 2013 die is gebaseerd op het boek Nim at Sea van Wendy Orr.

4 'Dancing With the Stars'

Ze stopt niet! In 2015 verscheen Bindi Irwin in seizoen 21 van Dancing With The Stars met zesvoudig kampioen Derek Hough. Omdat ze in die tijd minderjarig was, had ze toestemming nodig van de rechtbanken van Californië om op te treden. Het paar won het seizoen en stelde Hough zijn zesde spiegelbol veilig. Ze hielden het record voor de meest perfecte scores, met acht. Jordan Fisher brak dat record in seizoen 24.

3 'Crikey! Het is de Irwins'

Crikey! It's the Irwins is een Australische reality-tv-serie die de Irwins en hun werk in de Australian Zoo volgt. Het legt vast hoe ze voor de dieren zorgen en voor hun huiselijk leven, inclusief de bruiloft van Bindi en Chandler en de komst van hun dochtertje. In 2018 ging het oorspronkelijk in première op Animal Planet, maar is sindsdien verhuisd naar Discovery+. Seizoen 4 moet nog worden aangekondigd.

2 Getrouwd

In juli 2019 verloofde Bindi zich met haar vriend, Chandler Powell, een Amerikaanse professionele wakeboarder uit Amerika. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst als tieners in 2013 in de Australia Zoo. Ze zouden een grote bruiloft houden in de Australia Zoo, maar toen de COVID-pandemie toesloeg, moesten ze hun plannen wijzigen. Dus op 25 maart 2020 trouwden ze tijdens een privéceremonie in de dierentuin.

1 Werd een moeder

Op 11 augustus 2020 kondigde tv-persoonlijkheid via Instagram aan dat zij en Chandler hun eerste kind samen verwachtten. Hun dochter, Grace Warrior Irwin Powell, werd geboren op 25 maart 2021, een jaar na hun huwelijk. Ze verklaarde haar naam op Instagram. "Grace is vernoemd naar mijn overgrootmoeder en familieleden in Chandlers familie die dateren uit de 18e eeuw. Haar middelste namen, Warrior Irwin, zijn een eerbetoon aan mijn vader en zijn nalatenschap als de meest ongelooflijke Wildlife Warrior. Haar achternaam is Powell en ze heeft al zo'n vriendelijke ziel net als haar vader."

Aanbevolen: