Welke 'Walking Dead'-acteur heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welke 'Walking Dead'-acteur heeft het hoogste vermogen?
Welke 'Walking Dead'-acteur heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Sinds The Walking Dead in 2010 op onze schermen verscheen, heeft de show een leger van zombieminnende fans van over de hele wereld verzameld. Sommige personages hebben het geluk gehad om in de show te blijven sinds het debuut, terwijl anderen zijn gekomen en gegaan, hetzij vanwege andere werkverplichtingen of vanwege het ongelukkige verhaallijneinde van hun personage.

Dankzij het succes van de show hebben alle betrokken acteurs echter een ongelooflijke kans gehad om een aanzienlijk bedrag te verdienen. In 2019 verdiende de show naar verluidt $ 772 miljoen aan inkomsten. Andere verkooppunten hebben gemeld dat de show ongeveer $ 8 miljoen per week binnenha alt. Deze cijfers zijn echter van 2013, dus het bedrag is vermoedelijk toegenomen met de groei van de show (we kunnen ons voorstellen).

Dit cijfer verklaart waarschijnlijk waarom sommige Walking Dead-castleden zulke grote sommen geld per aflevering krijgen, waardoor velen van hen een groot vermogen hebben opgebouwd en opmerkelijke Hollywood-figuren worden.

Wie speelde de hoofdrol in The Walking Dead?

Gedurende het decennium dat de serie loopt, hebben we een enorme pool van acteurs zien komen en gaan. Enkele van de meest memorabele uit het eerste seizoen van The Walking Dead zijn Sarah Wayne, die de eerste drie seizoenen van de show Lori Grimes speelde; Jon Bernthal (een van de vele acteurs die ook in de MCU verscheen), die Rick's beste vriend Shane speelde; Chandler Riggs, die Carl Grimes speelde en natuurlijk Andrew Lincoln, die een van de hoofdpersonen Rick Grimes speelde.

Andere fanfavorieten van de show zijn Daryl Dixon (natuurlijk) gespeeld door Norman Reedus; Negan, die wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan; Michonne, gespeeld door Danai Jekesai Gurira; en Caryl, die wordt gespeeld door Melissa McBride.

Na haar vertrek uit The Walking Dead, speelde Sarah Wayne, die Lori Grimes speelde, in verschillende andere tv-series en films, waarmee ze haar acteercarrière uitbreidde.

Andere acteurs die de show verlieten, zijn Chandler Riggs, die toen pas 18 jaar oud was. Zijn laatste seizoen was in seizoen 8 van de show en het is niet verwonderlijk dat hij eigenlijk niet wilde vertrekken. Zijn vertrek was het resultaat van de ongelukkige verhaallijn waarin zijn personage werd gebeten door een zombie. De Amerikaanse acteur speelde sindsdien in ABC's dramaserie A Million Little Things.

Welk castlid heeft het hoogste salaris op de Walking Dead?

Het is eerlijk om te zeggen dat veel van de belangrijkste castleden van The Walking Dead een aanzienlijk bedrag krijgen - maar hoeveel krijgen ze precies betaald? Laten we er meteen in duiken!

Te beginnen met een van de hoofdpersonages en best betaalde, komt Daryl als beste binnen, naar verluidt verdient hij ongeveer $ 1 miljoen dollar per aflevering. Toen de show voor het eerst begon, lag dit cijfer echter op een aanzienlijk lager bedrag van $ 8.500 per aflevering. Het is waarschijnlijk dat zijn salaris is gestegen met de groei van de show, net als andere personages. Vergeleken met zijn castmates verdient hij een flink bedrag.

Volgende, Rick Grimes. De bekende Hollywood-acteur verdient naar verluidt tot $ 650.000 - $ 1 miljoen per aflevering, hoewel dit waarschijnlijk aan de hogere kant is.

Melissa McBride, die de rol van Caryl speelt, heeft naar verluidt in drie jaar tijd $ 20 miljoen verdiend, wat haar hoogstwaarschijnlijk het op één na best betaalde castlid van de show maakt.

Een ander castlid dat een aanzienlijk bedrag per aflevering van The Walking Dead verdient, is Danai Gurira, die Michonne speelt. Ze verdient naar verluidt tussen de $ 40.000 en $ 60.000 per aflevering - niet te armoedig.

Chandler Riggs die Carl speelt, heeft naar verluidt maar liefst $ 100.000 per aflevering binnengehaald, terwijl zijn tegenspeler Jeffery Dean Morgan $ 200.000 per aflevering verdient

Welk castlid van 'The Walking Dead' heeft het grootste vermogen?

Aangezien zoveel van de belangrijkste castleden zulke hoge inkomsten uit de show verdienen, zal hun grote vermogen waarschijnlijk geen verrassing zijn. Wie heeft echter het hoogste vermogen van allemaal?

De hoogstgeplaatste is Norman Reedus, die een gerapporteerde nettowaarde van $ 25 miljoen heeft. Naast zijn grote rol in The Walking Dead, speelde hij in verschillende andere tv-series en films, en speelde hij ook in stemacteren voordat hij zijn rol als Daryl belandde.

Hij heeft ook zijn eigen tv-serie, Ride with Norman Reedus. Recentelijk was hij ook te zien in de videogame Death Stranding, die in 2019 werd uitgebracht.

De acteur met het op een na hoogste vermogen van The Walking Dead is Andrew Lincoln. Zijn nettowaarde bedraagt ongeveer $ 16 miljoen, waarbij een groot deel van zijn inkomsten opnieuw afkomstig is van zijn hoofdrol als Rick Grimes, naast rollen in andere tv-shows en films zoals Love Actually.

Jeffery Dean Morgan heeft een nettowaarde van ongeveer $ 12 miljoen, waarmee hij op de 3e plaats staat voor de hoogste nettowaarde. Het vermogen van andere castleden is onder meer Melissa McBride, met een nettowaarde van $ 3 miljoen, en Sarah Wayne, die ook een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft.

Aanbevolen: