Wat is Tori Spelling en het gecombineerde vermogen van Dean McDermott?

Inhoudsopgave:

Wat is Tori Spelling en het gecombineerde vermogen van Dean McDermott?
Wat is Tori Spelling en het gecombineerde vermogen van Dean McDermott?
Anonim

Oh jongen, maak je klaar voor wat drama. Serieus mensen, als je in de stemming was voor geldproblemen en relatieproblemen, hebben we het verhaal voor je! Tori Spelling en Dean McDermott zijn allebei goed bekend op die manier van "oh ja, ik heb van ze gehoord".

Tori Spelling kwam in de jaren 80 en 90 op de voorgrond toen ze op Beverly Hills verscheen: 90210! Dit werd allemaal mogelijk dankzij haar relatie met haar vader en mede-maker van de serie, Aaron Spelling. Op het moment van zijn overlijden was Aaron maar liefst $ 600 miljoen waard, wat de vraag oproept aan wie zijn fortuin werd nagelaten.

Hoewel je zou denken dat Tori een grote som van Spellings nalatenschap heeft ontvangen, was dat helemaal niet het geval! Tori heeft niet alleen financiële scrupules, maar ook haar man, Dean McDermott. Terwijl de twee in de schijnwerpers blijven werken, zijn hun geldproblemen veel beter geworden, waardoor we ons allemaal afvragen hoeveel ze allebei waard zijn.

Bijgewerkt op 3 september 2021, door Michael Chaar: Toen werd onthuld dat Tori Spelling $ 800.000 van haar vaders vermogen van $ 600 miljoen ontving, vroegen fans zich meteen af waarom. Nou, het lijkt erop dat haar overdadige bestedingspatroon de reden was waarom ze zo weinig ontving. Tori sprak over haar erfenis in de serie van Lisa Vanderpump, Overserved, en beweerde dat ze een paar miljoenen had moeten ontvangen, waarvan ze zegt dat ze er wonderen mee had kunnen doen. Nou, niet alleen haar financiële problemen zijn beter geworden, maar dat geldt ook voor haar en haar man, het vermogen van Dean McDermott. Na een succesvolle realityserie en een overvloed aan tv-shows waarin Dean is verschenen, is het paar erin geslaagd om een gecombineerd vermogen van $ 1,5 miljoen te verzamelen.

Hoeveel heeft Tori-spelling geërfd?

Aaron Spelling, het brein achter shows zoals Dynasty, Beverly Hills: 90210, Charmed en Melrose Place, had een nettowaarde van $ 600 miljoen. Op het moment van zijn overlijden liet Aaron slechts $ 800.000 achter voor Tori en haar broer, Randy. Dit is met opzet gedaan, aangezien Tori berucht is om zijn geldverspilling tijdens uitgebreid winkelen.

Gelukkig voor Tori heeft haar moeder, met wie ze een zeer gespannen relatie heeft gehad, duidelijk gemaakt dat de kinderen van Tori en Dean financieel zullen worden verzorgd uit de nalatenschap van Aaron, maar de erfenis blijft hetzelfde. Met een scala aan schulden en financiële fouten willen fans weten hoe hun huwelijk ervoor staat en hoeveel ze vandaag waard zijn.

Ontrouw in het huwelijk

Deze twee hebben een van die oorsprongsverhalen die ons een beetje onze wenkbrauwen doen fronsen. Niet alleen vinden we dat het begin van het verhaal niet klopt, maar de huidige situatie is ook een beetje raar.

“Het was liefde op het eerste gezicht. Ik viel zo hard… Toen zag ik dat hij een trouwring had… Toen iemand ernaar vroeg, haalde hij foto's van zijn kinderen tevoorschijn. En - oh ja - ik had ook een man. Het was leuk om te flirten, maar ik wist dat er niets zou gebeuren… Maar: Dean en ik gingen na het eten naar een bar. En we brachten de nacht door op Cartier Place. Toen ik de volgende dag naast Dean wakker werd, had ik geen spijt. Er was echt iets mis met mijn huwelijk. Niet alleen omdat ik met deze man naar bed ben geweest - hoewel dat zeker geen positief teken was - maar omdat ik er geen spijt van had', legt Tori Spelling uit over Dean McDermott.

Hij was helaas niet zo geslagen als zij, en hoewel ze snel bij elkaar kwamen en een gezin stichtten, had McDermott's meer dan een paar gevallen van ontrouw die tegen hem werden verweten.

Hoeveel zijn Tori en Dean waard?

En dat geldt ook voor hun vermogen! Hoewel het prijskaartje van de miljonair zeker als koppel aan hen hangt, missen ze het als individuen. Dingen met Tori Spelling gingen mis toen werd onthuld dat ze een enorme hoeveelheid schulden had. Volgens bronnen moest Tori maar liefst $ 700.000 betalen, die de IRS naar verluidt van haar rekening had gehaald om het belastingvoorbehoud te vereffenen.

De ster haalde later de krantenkoppen toen werd onthuld dat ze ook een groot bedrag verschuldigd was aan American Express! Dit maakte duidelijk dat Tori en Dean niet in de beste financiële positie verkeerden, maar met het verstrijken van de tijd ook met hun bankrekeningen. Tori Spelling heeft momenteel een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, zegt Celebrity Net Worth. Dit is mogelijk geworden dankzij haar werk voor reality-tv, het verkopen van boeken en het wagen van haar eigen bedrijf, waaronder een sieradenlijn, en natuurlijk haar terugkeer naar Beverly Hills: 90210.

Wat Dean McDermott betreft, de acteur heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat gewerkt. De ster is te zien geweest in shows zoals Slasher, The Quarantine Bunch en Pretty Hard Cases, waardoor hij ook een nettowaarde van $ 1,5 miljoen heeft kunnen vergaren!

De activa die de twee bezitten, hebben enorm bijgedragen aan hun vermogen. Tussen het huis waarin ze wonen en hun mooie kleding en schoenen, zal hun vermogen behouden blijven totdat de waardering daarvan verloren gaat. Uitgebreide volgers op sociale media helpen hun platforms actief te houden en stellen Tori Spelling in staat om dingen te doen zoals haar boeken, sieradenlijnen en andere producten promoten; allemaal helpend bij haar vermogen. Het meest waardevolle dat de twee hebben? Elkaar. De relatie is waarschijnlijk de grootste troef die ze in hun leven hebben. Familie is waardevol, zelfs als het niet waardevol is!

Aanbevolen: