Was het vermogen van Dean McDermott hoger voordat hij met Tori Spelling trouwde?

Inhoudsopgave:

Was het vermogen van Dean McDermott hoger voordat hij met Tori Spelling trouwde?
Was het vermogen van Dean McDermott hoger voordat hij met Tori Spelling trouwde?
Anonim

Het is de laatste tijd niet makkelijk geweest voor Tori Spelling. Hoewel fans al een tijdje speculeren dat haar relatie met echtgenoot Dean McDermott rotsachtig was, is het in de loop van de tijd duidelijker geworden dat hun situatie veel gecompliceerder is dan iemand had verwacht.

Met een mogelijke splitsing in het verschiet, op basis van Tori's opmerkingen over de kwestie, begonnen fans zich af te vragen hoe de financiën een rol spelen in de vergelijking.

Heeft het vermogen van Dean McDermott een duik genomen toen hij met Tori trouwde of was het paar ooit een financieel solvabel machtspaar?

Tori had een soort van familiegeld

De meeste fans van Tori Spelling weten dat haar overleden vader een superrijke Hollywood-topper was. Aaron Spelling was een multimiljonair toen hij stierf, maar geen van zijn kinderen erfde zoveel miljoenen als ze hadden verwacht.

Bovendien, na het erven van wat een relatief magere hoeveelheid contant geld was, zou Tori Spelling vervolgens het grootste deel van het geld hebben verspild en in latere jaren in de schulden zijn geraakt.

Wat gebeurde er toen zij en Dean hun respectieve voormalige echtgenoten verlieten en trouwden?

De uitgaven van Dean en Tori liepen uit de hand

Toen Tori en Dean in 2005 bij elkaar kwamen, waren beiden actief in Hollywood en werkten ze aan een Lifetime-film. Ze verdienden blijkbaar een behoorlijk inkomen, maar na hun huwelijk begonnen financiële problemen aan de oppervlakte te komen.

In 2013 onthulde het paar te midden van geruchten dat Dean een affaire had, dat ze meerdere schulden hadden, waaronder creditcardbetalingen en andere betalingen die ze niet konden doen.

Celebrity Net Worth meldde dat de ex van Dean in 2017 verklaarde dat McDermott financieel achterliep; hij heeft blijkbaar maandenlang geen kinderbijslag of andere uitgaven voor hun zoon gedaan.

Dean's ex-vrouw bevestigde ook dat haar financieel vastgebonden voormalige echtgenoot ook in een huis woonde dat werd betaald door zijn schoonmoeder, Candy Spelling.

Later in 2017 meldden bronnen ook dat de familie Spelling-McDermott honderdduizenden dollars schuldig was aan onbetaalde creditcardrekeningen, belastingen en rekening-courantkredieten.

Hoe heeft de schuld van Tori Spelling invloed gehad op Dean McDermott?

Voordat Dean en Tori bij elkaar kwamen (terwijl ze allebei getrouwd waren met hun respectievelijke exen), had Dean geen kinderbijslag of andere betalingen. Maar het lijkt erop dat het koppelen van zijn financiën aan die van Tori geen goede zet was.

In combinatie met het feit dat de meeste bronnen zeggen dat Dean zijn hoogtepunt bereikte op tv en in de film in de jaren '90, is het niet verwonderlijk dat zijn verdiensten door de jaren heen niet zo indrukwekkend zijn geweest.

Sommige bronnen zeggen dat zijn vermogen ongeveer $ 3 miljoen was, maar dat lijkt onwaarschijnlijk gezien de financiële problemen van hem en Tori. Niet alleen betekende zijn scheiding dat er kinderbijslag en andere financiële verplichtingen op zijn bord kwamen, maar hij verscheen in minder films en shows na hun koppeling.

Misschien vertraagde Dean's acteercarrière hoe dan ook, zoals veel andere '90s-sterren' hebben gedaan. Toch heeft Tori Spelling niet altijd een goede reputatie in de media gehad, en het is begrijpelijk als de veelbesproken relatie van het paar zijn vermogen om spraakmakende banen te krijgen beïnvloedde.

De twee genoten ook van een vrij weelderige levensstijl, en blijven dat doen ondanks hun slepende schulden.

Hoeveel is het gecombineerde vermogen van het stel?

Tori Spelling en Dean McDermott's huidige vermogen ligt ergens tussen $ 1 en $ 1,5 miljoen, afhankelijk van de bron. Dat is veel minder dan Dean's op zichzelf staande waarde van $ 3 miljoen, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden hoe iemand de contante middelen van het paar bij elkaar optelt.

Het is ook mogelijk dat hun uitgaven enorm fluctueren, afhankelijk van Dean's rechterlijke uitspraken met betrekking tot achterstallige kinderbijslag en de status van hun belastingbetalingen of creditcardsaldi.

Tori zei ook dat zij en Dean pensioenrekeningen hadden, maar niet veel spaargeld, waardoor het nog ingewikkelder werd om een duidelijk beeld te krijgen van hun financiën.

Wat de fans duidelijk lijkt, is dat Dean McDermott waarschijnlijk zowel zijn inkomstenpotentieel als zijn reputatie heeft geschaad toen hij zijn ex-vrouw afstak en uiteindelijk trouwde met Tori Spelling.

Ondanks het liefdesverhaal van het paar, dat natuurlijk gepaard ging met buitenechtelijke affaires (inclusief geruchten over ontrouw nadat Dean en Tori getrouwd waren), moeten fans zich afvragen of de hele reis de helft van het paar waard was.

Trouble in Paradise kan financiële ellende betekenen

Eind 2021 gaf Tori Spelling toe dat het leven bij Dean McDermott haar ellendig maakte. Ze liet ook doorschemeren dat een huwelijkse voorwaarden een van de redenen was waarom ze geen echtscheiding had aangevraagd, ondanks hun moeizame huwelijk.

Maar begin 2020 kocht het paar een huis van $ 3,7 miljoen dollar, wat suggereert dat ze ofwel liquide reserves bij de hand hadden of een hypotheek voor het landhuis konden krijgen. Hoe dan ook, ze lijken inkomsten te hebben, waarvan het grootste deel wordt toegeschreven aan Tori's inspanningen in Hollywood in plaats van aan het werk van haar man.

Dean is echter aan het werk; hij verschijnt in een tv-serie uit 2021 die hem een behoorlijk salaris zou moeten opleveren. Dat wil zeggen, als het paar er eindelijk in slaagde om zichzelf uit de schulden te graven. En, natuurlijk, als Dean niet voor een tweede keer echtscheiding en kinderbijslag krijgt voor zijn en Tori's vijf kinderen.

Aanbevolen: