Tori Spelling bekent hoe getrouwd zijn met Dean McDermott echt is

Inhoudsopgave:

Tori Spelling bekent hoe getrouwd zijn met Dean McDermott echt is
Tori Spelling bekent hoe getrouwd zijn met Dean McDermott echt is
Anonim

Tori Spelling is naar voren gekomen om te onthullen dat haar huwelijk met Dean McDermott heel wat opofferingen met zich meebrengt en dat ze veel slecht gedrag tolereert om de zaken status quo voor haar kinderen te houden. Ze gaf verder aan dat het leven met Dean geen plezierige ervaring is en heeft de ontberingen die ze dagelijks doormaakt gedetailleerd beschreven en noemde haar relatie 'ellendig'.

Geïntrigeerde fans zijn opgestaan om hun steun aan de voormalige reality-tv-ster te bieden, maar begrijpen niet waarom Tori en Dean hun leven blijven leiden door omringd te zijn door dit niveau van toxiciteit als de dingen echt zo slecht zijn voor allemaal betrokken.

De giftige levensstijl

Thuis gaat het niet goed met Tori-spelling of Dean McDermott. De twee leven zonder positieve emoties voor elkaar, en doen momenteel gewoon hun best om elkaar tot in de meest basale mate te tolereren, zodat ze het leven thuis voor hun kinderen zo 'normaal' mogelijk kunnen houden.

Helaas heeft Tori Spelling onthuld dat ze zich erg 'gevangen' voelt in haar huwelijk met Dean, en het lijdt geen twijfel dat ze ellendig ongelukkig is. Van buitenaf gezien, lijkt het misschien alsof deze familie verenigd is en in staat is om het goede in elkaar te zien om samen door moeilijke tijden te reizen, maar achter gesloten deuren is het leven stressvol en tumultueus. Tori en Dean zijn het niet eens over kritieke zaken, en ze hebben moeite om zelfs maar aan de meest elementaire respectgrenzen van het huwelijk te voldoen.

Tori citeert dat Dean vaak vertrekt zonder enige kennisgeving of verantwoordelijkheidsgevoel, en heeft onthuld dat hij soms 2 dagen achter elkaar verdwijnt, waardoor zij de taken en verantwoordelijkheden heeft die verband houden met kinderopvang en taken in en om het huis. frustrerend geuit dat ze geen idee heeft waar hij heen gaat en dit soort gedrag beu is.

Beknelling

Volgens Tori kan ze Dean momenteel niet verlaten, hoe graag ze dat ook zou willen. Ze heeft de diepe wens geuit om van hem te scheiden en ze heeft openlijk gesproken over haar onvrede met de huidige stand van zaken. Ondanks deze verontrustende levensomstandigheden, beweert ze dat ze dit nog een tijdje volhouden, en er lijken een paar lagen complicaties te zijn die tot dit resultaat hebben geleid, waarvan de belangrijkste het welzijn is van de kinderen, en de andere zijn financiën.

Het 'gevangen' gevoel dat Spelling beschrijft, houdt verband met het feit dat ze geloofde dat haar met ijzersterke huwelijkse voorwaarden haar financiën zouden beschermen, maar de afgelopen dagen heeft Dean gedreigd haar aan te klagen voor alimentatie, en ze maakt zich grote zorgen over haar financiën.

Aanbevolen: