David en Victoria Beckham achtergelaten door thuisinvasie

Inhoudsopgave:

David en Victoria Beckham achtergelaten door thuisinvasie
David en Victoria Beckham achtergelaten door thuisinvasie
Anonim

David en Victoria Beckham zijn "geschud" nadat een inbreker in hun huis inbrak terwijl ze daar waren met hun 10-jarige dochter Harper. De indringer slaagde erin om door een raam op de bovenverdieping te breken en met duizenden dollars van hun bezittingen vandoor te gaan voordat hun zoon Cruz ter plaatse kwam.

David en Victoria hadden geen idee dat een bandiet over hun poorten was gesprongen en in een slaapkamer boven was ingebroken

Bij thuiskomst merkte de 17-jarige Cruz dat iemand een logeerkamer had doorzocht. Hij meldde zijn knallen nadat hij gebroken glas op de vloer had gezien. Becks belde de autoriteiten voordat hij het herenhuis van $ 50 miljoen in West-Londen doorzocht. Gelukkig was de gemaskerde bandiet al het toneel ontvlucht, maar niet voordat hij er vandoor was gegaan met de dure elektronica en designerartikelen van de beroemde familie.

"Hij rende onmiddellijk om zijn vader wakker te maken en David deed een huiszoeking in het geval dat de inbreker nog in het pand was", onthulde een bron aan The Sun. “De familie is duidelijk aangeslagen door wat er is gebeurd. Het was erg verontrustend voor hen om te ontdekken dat de inbreker in het huis had ingebroken terwijl ze thuis waren.”

De professionele dieven, die vermoedelijk deel uitmaakten van een bende, richtten zich ook op ten minste twee andere nabijgelegen huizen in de welvarende wijk Holland Park.

"Helaas waren de Beckhams het slachtoffer van een aantal redelijk professionele dieven die in het gebied actief waren", vervolgde de bron. "Gelukkig kwamen de criminelen maar tot één slaapkamer voordat ze ervandoor gingen."

Het beroemde stel heeft in het verleden last gehad van inbraken en bedreigingen

Bedreigingen en inbraken hebben Posh en Becks in het verleden geteisterd. Bewakers bewaken nu hun landgoed in Cotswold van $ 6 miljoen nadat dieven het twee keer hebben overvallen. Erger nog, het paar werd ooit "in totale shock" achtergelaten nadat de politie een vermeend complot verijdelde om Victoria te ontvoeren en losgeld te eisen.

"De beveiliging in het huis is erg goed, zowel fysiek als technisch", zei de bron. "De meeste omwonenden hebben beveiliging tot een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven moeten maken."

"De dieven waren door een raam gebroken en schoten meteen terug uit hetzelfde raam met een klein aantal items", legt de bron uit. "Gelukkig had niemand een enorme emotionele waarde voor de familie."

De politie is nu in het bezit van een CCTV-video, waarop te zien is hoe de boef over hun voordeur klimt en langs de zijkant van het huis schuifelt voordat hij het raam naar de logeerkamer breekt.

Het is maar goed dat de dief is ontsnapt, want David is nog steeds gescheurd en had de situatie waarschijnlijk zelf kunnen oplossen.

Aanbevolen: