Sociale media veroordelen 50 Cent tot gevangenisstraf na 'ongevoelig' bericht van Michael K. Williams

Sociale media veroordelen 50 Cent tot gevangenisstraf na 'ongevoelig' bericht van Michael K. Williams
Sociale media veroordelen 50 Cent tot gevangenisstraf na 'ongevoelig' bericht van Michael K. Williams
Anonim

50 Cent is universeel online geslagen na een ongevoelige Instagram-post over wijlen acteur Michael K. Williams. De Wire-acteur stierf gisteren tragisch aan een vermoedelijke overdosis drugs op 54-jarige leeftijd.

De 46-jarige rapper (geboren Curtis James Jackson III) plaatste en verwijderde twee posts op sociale media. In de eerste post probeerde de "In Da Club"-artiest de dood van Williams te gebruiken om zijn show Power Book III: Raising Kanan en zijn sterke drankmerken Branson Cognac en Le Chemin Duroi te promoten.

De originele post bevatte een afbeelding van een kop van de New York Post over de dood van Williams, met een nogal ondoordacht onderschrift.

"Verdomme als je Raising Kanan niet hebt gezien, kijk dan eens of fentanyl geen grap is, het doden van de klanten," begon hij.

"R. I. P. Micheal K. Williams," zei hij, terwijl hij de voornaam van de acteur verkeerd spelde, terwijl hij hashtags toevoegde voor Branson Cognac, Le Chemin Duroi en zijn drankbezorgservice Bottle Rover, waarvoor hij onlangs een commercial maakte.

De acteur verwijderde die post uiteindelijk nadat verschillende fans hem hadden uitgescholden.

De tweede post bevatte een schermafbeelding van een artikel uit de New York Post uit 2018 waarin werd beschreven hoe hij in het leven een vete had met Williams.

Hij plaatste een screenshot van een artikel dat onthult dat hun ruzie begon toen Williams zijn steun betuigde aan James "Jimmy Henchman" Rosemond, die schuldig werd bevonden aan het inhuren van een huurmoordenaar om Lowell "Lodi Mack" Fletcher, een vriend van Fif's.

Nadat Williams Rosemond in 2018 had gesteund, plaatsten 50 foto's van hem in homoseksscènes van The Wire.

Hij ondertitelde het, "LOL Old Omar hoeveel ze je betalen om een punk PUNK te spelen. Bemoei je met je zaken, da f k mis je."

50 ondertitelde zijn nu verwijderde bericht op maandag, "probeer me nooit te begrijpen, ik ben anders. Ik doe niet alle nep-liefdesst."

Dat bericht werd uiteindelijk ook verwijderd, omdat fans hem online begonnen te bashen en screenshots van zijn verwijderde Instagram-berichten plaatsten.

Perez Hilton tweette: "50 Cent gebruikte echt de vermoedelijke fatale overdosis van Michael K. Williams om zijn cognac-, champagne- en alcoholbezorgservice te promoten - respectievelijk in de hashtags", samen met de facepalm-emoji's

"@50Cent zou naar de gevangenis moeten gaan voor die post", zei Twitter-gebruiker @TheRicoSuave_.

Een andere Twitter-gebruiker, @CurtisBashar, zei: "50 Cent is mijn favoriete rapper ooit, maar dit is respectloos en oubollig. geen zin, RIP Michael Williams."

"50 Cent is echt walgelijk en respectloos als de hel voor deze post smh. Zo lam voor dit … Ik betuig mijn condoleances aan de familie van Michael K. Williams ", twitterde een boze fan.

Aanbevolen: