Deze tv-koppels verdienen zeker meer liefde en waardering

Inhoudsopgave:

Deze tv-koppels verdienen zeker meer liefde en waardering
Deze tv-koppels verdienen zeker meer liefde en waardering
Anonim

Niet elk stel in een tv-show krijgt een behoorlijk deel van de blootstelling. Sommige koppels in de show worden gewoon overschaduwd door de liefdeslijnen van het hoofdpersonage, vooral als het op exact hetzelfde moment gebeurt. Hoewel er veel tv-koppels zijn die nooit hadden mogen gebeuren, verdienen veel van hen ook meer liefde en waardering. De koppels worden misschien niet over het hoofd gezien en mishandeld, maar sommigen verdienen gewoon meer schermtijd. Sommigen van hen zouden in de twee decennia moeten worden opgenomen in de beste tv-koppels

Deze stellen zijn net zo lief en schattig als hun reguliere tegenhangers. Dit is hun tijd om te schitteren en eindelijk een tijd voor hen om de juiste erkenning te krijgen die ze verdienen. Bekijk de meest ondergewaardeerde stellen op tv en waarom ze door de fans over het hoofd werden gezien.

8 Cami en Klaus in de originelen

Het is bedroevend dat Cami zoveel haat kreeg onmiddellijk nadat ze werd geïntroduceerd in The Originals. Fans wilden dat Klaus zo graag bij Caroline zou eindigen dat ze over het hoofd zagen hoe goed Cami en Klaus samen waren. Fans gaven Cami niet eens een kans terwijl ze een romantische relatie met Klaus nastreeft. Ze zijn goed samen terwijl Cami de lieve aard en zachte kant van Klaus naar voren bracht terwijl hij haar hielp haar eigen moed te vinden. De verontwaardiging van de fans werd zo erg dat ze zelfs de actrice die Cami, Leah Pipes speelde, cyberpesten. De producers gaven uiteindelijk toe aan de verzoeken van de fans en besloten het personage van Leah Pipes te doden. Als fans ze maar een kans hadden gegeven, was hun liefdesverhaal misschien anders afgelopen.

7 Phoebe en Mike in vrienden

De relatie van Mike en Phoebe in Friends werd helaas overschaduwd door de romantiek van de hoofdrollen Monica en Chandler en Ross en Rachel. Het koppel kan niet zomaar wedijveren met deze twee krachtpatsers. De twee kunnen worden beschouwd als de leukste en meest liefdevolle koppels in de geschiedenis van tv. Ondanks Phoebe's gekheid en een soort onconventionele opvoeding, heeft Mike haar van harte omarmd. Zelfs na een paar maanden daten was Mike bereid haar te verkiezen boven zijn eigen gezin. Het is hartverwarmend om te zien hoe Phoebe haar eigen happy end krijgt terwijl ze er zo lang naar verlangde. In werkelijkheid hebben alle casts van Friends geprobeerd om hun eigen happy end te hebben, en er is maar één Friends-ster die niet is getrouwd.

6 Diggle en Lyla in Arrow

Het liefdesverhaal tussen Diggle en Lyla is ingehouden sinds hun romantische relatie werd geïntroduceerd in de verhaallijn. De belangrijkste romantische focus van Arrow is misschien Olicity, maar het liefdesverhaal van Diggle en Lyla verdient meer liefde, aangezien de koppels even schattig zijn. Ze zijn allebei bereid om hun familie te beschermen, zelfs als dat betekent dat Diggle zijn beste vriend moet vermoorden zodat hij zijn vrouw en kind kan redden. Hun relatie is geweldig omdat het paar elkaar als gelijken ziet en hun duo-ouders hun kind verbazingwekkend.

5 Mouch And Trudy In Chicago Fire / Chicago PD

Het is triest dat het paar moest concurreren met andere grote stellen in de show, dus het is begrijpelijk dat het liefdesverhaal van de twee soms aan de zijlijn werd gezet. Dit betekent niet dat ze niet meer liefde en waardering voor hun relatie verdienen. Hun grootste probleem is dat ze in hun afzonderlijke shows schitteren, wat het waarschijnlijk moeilijk voor hen maakt om wat mooie schermtijd te delen. Hoewel het moeilijk is, kreeg het paar hun happy end omdat ze het enige cross-over getrouwde stel in de trilogie zijn. Dit is misschien niet mogelijk als een van hen de show zou verlaten, net zoals toen Sophia Bush besloot Chicago PD te verlaten.

4 Alaric en Jenna in The Vampire Diaries

Het is triest dat het paar eindigde toen het net goed begon te worden. The Vampire Diaries lijken de gewoonte te hebben om hun personages in de eerdere seizoenen te snel te doden, wat het moeilijk maakt voor de relaties om tot bloei te komen. Alaric en Jenna zijn een van de slachtoffers van deze voortijdige sterfgevallen in de show, hoewel ze echt een goede run hadden. Jenna werd onmiddellijk vermoord tijdens de finale van seizoen 2, en ze werd daarna bijna nooit genoemd, ondanks dat de show nog zes seizoenen doorging. De dood van Jenna was hartverscheurend onder de fans.

3 Jason en Janet op de goede plek

Er zijn momenten waarop de vreemdste romantische koppels uiteindelijk de beste zijn, en dat is wat er gebeurde met Jason en Janet. Tot op de dag van vandaag is er geen andere show die een liefdesverhaal tussen een man dommer dan sticks en een AI-type figuur heeft laten werken. Niet alleen werkt dat hun relatie, het verbeterde ook de algehele kwaliteit van de show. De algehele sfeer van de heerlijke show ging echt geweldig, maar The Good Place werd geannuleerd na het vierde seizoen.

2 James en Lena in Supergirl

Sinds James en Lena hun relatie naar een hoger niveau hebben getild, zijn ze altijd stil en delicaat geweest. In tegenstelling tot andere stellen in de show, zoals Kara en Mon-El, die altijd op de voorgrond stonden, zit die van hen altijd op de achterbank, waardoor hun kans om te schitteren beperkt was. Vechten met Kara en Mon-El voor de schermtijd zou een beetje moeilijk zijn geweest, maar ze slagen er nog steeds in om hun liefde te laten schijnen. Hoewel Lena en Kara hun respectievelijke hadden, kusten ze naar verluidt tijdens de seizoensfinale van Supergir l.

1 Schmidt en Cece in nieuwe meid

Iedereen is waarschijnlijk verrast dat de inwonende klootzak van de show New Girl een serieuze relatie zou hebben. De serie liet iedereen zien dat er gewoon de juiste vrouw nodig is om een man zijn gedrag te laten veranderen en die juiste vrouw is Cece voor Schmidt. Hoewel hun relatie het hart van de show vormt, wordt deze gehinderd door de relatie tussen Jessica en Nick. Maar goed dat de relatie tussen Schmidt en Cece er altijd voor zorgt dat ze altijd een stap voor zijn.

Aanbevolen: