Little Mix-fans vieren 10 jaar tijd van de band samen terwijl ze trenden op Twitter

Little Mix-fans vieren 10 jaar tijd van de band samen terwijl ze trenden op Twitter
Little Mix-fans vieren 10 jaar tijd van de band samen terwijl ze trenden op Twitter
Anonim

Een tijdje waren fans van Little Mix erg bezorgd over wat er met de band zou gebeuren als Jesy Nelson vertrok vanwege geestelijke gezondheidsproblemen. Perrie Edwards is momenteel ook zwanger, nadat ze in mei het nieuws van baby Ox had aangekondigd. Maar de band gaat nog steeds door als trio en fans zijn opgelucht dat ze nergens heen gaan. Het Instagram-account van Little Mix blijft fantastische foto's van elk lid delen en kondigt zelfs een tour aan voor 2022.

Niet zo lang geleden bracht het Instagram-account van de band een teaser uit met het bijschrift donderdag met een emoji met een wit hart. Fans waren al enthousiast, maar toen ze aan het einde een fragment van een nieuw nummer hoorden, kregen ze meteen een boost voor een comeback waar ze op hebben gewacht. Dit is ook perfect op tijd voor het tienjarig jubileum van de band.

Fans gingen los op het Instagram-account van Little Mix, met reacties variërend van opwinding tot ongeloof dat het bijna tien jaar geleden is dat de band debuteerde. Met singles als "Wings" en "Shout Out to My Ex", heeft de band in de loop der jaren veel onderscheidingen ontvangen. Ze waren zelfs nog progressiever in vergelijking met andere meidengroepen, omdat ze pro-LHBTQ+ waren en zelfs positiviteit voor het lichaam promootten, wat in 2011 niet zo gebruikelijk was. Het is duidelijk dat de fans die ze hebben gekregen enorm dankbaar zijn voor het hebben van een geweldige groep als Little Mix om krachtige liedjes te hebben voor meisjes van alle leeftijden.

Een fan schreef: "Er gebeurt iets en ik ben er zo klaar voor!"

Een ander voegde eraan toe: "Hoe is het 10 jaar?"

Met een aanstaande tour en nieuwe muziek in zicht, maken fans hun agenda's klaar om de groep opnieuw te steunen. Hoewel, nu Edwards zwanger is, het interessant zal zijn om te zien hoe ze een rol zal spelen als ze met zwangerschapsverlof moet. Maar aangezien de tour in 2022 plaatsvindt, zou dit geen groot probleem moeten zijn.

Wat het nieuwe nummer betreft, sommige fans denken dat het misschien een jubileumnummer is, iets om naar uit te kijken. Donderdag kon er gewoon niet eerder zijn voor de fans, maar ze zullen het nog een paar dagen moeten afwachten voordat er meer informatie naar buiten komt. Tegen die tijd zullen ze het nummer streamen en ondersteunen zodra het is uitgebracht.

Aanbevolen: