Willen Ben Affleck en Jennifer Lopez meer kinderen samen?

Inhoudsopgave:

Willen Ben Affleck en Jennifer Lopez meer kinderen samen?
Willen Ben Affleck en Jennifer Lopez meer kinderen samen?
Anonim

Het komt niet vaak voor dat een Hollywood-liefdesverhaal tragisch lijkt te eindigen, om vervolgens bijna twee volle decennia later weer op te rakelen. Natuurlijk is er sindsdien veel gebeurd, maar de meeste fans zijn gewoon blij met de eerste samentrekking in zijn soort, Bennifer.

Hoewel de Vegas-bruiloft misschien een beetje een teleurstelling was voor fans die het verhaal vanaf het begin van de jaren 2000 volgden, is het leuk dat dit verhaal een gelukkig einde lijkt te hebben gehad.

Natuurlijk, hoewel Jennifer Lopez en Ben Affleck net in het huwelijksbootje zijn gestapt, speculeren fans al maanden of ze van plan zijn om samen kinderen te krijgen. Nu de inkt (nauwelijks) is opgedroogd op hun huwelijksakte, wat is de toekomst voor het machtige stel?

Samen hebben Jennifer en Ben vijf kinderen

Zoals fans weten, deelt Jennifer Lopez haar tweeling, Max en Emme, met haar ex-man Marc Anthony (Anthony was haar derde echtgenoot, en ze gingen uit elkaar in 2014). Ben heeft drie kinderen met zijn ex Jennifer Garner; Violet, Seraphina en Samuel.

De vier oudste kinderen zijn in hun tienerjaren (geboren tussen 2005 en 2009), met Samuel, de jongste, niet ver achter.

Met een gezin van zeven zullen de Afflecks zeker een vol huis hebben, maar aangezien de pasgetrouwden zoveel tijd samen hebben gemist, vraagt iedereen zich af of samen een baby krijgen op hun to-do-lijstje staat.

J Lo en Ben werken eraan om een comfortabel samengesteld gezin te zijn

Zoals de meeste gescheiden ouders hebben zowel Ben als zijn nieuwe vrouw voogdijregelingen met de andere ouders van hun kinderen. En het lijkt erop dat het paar in orde is met hun respectieve kinderen die tijd verdelen met de respectieve exen van Bennifer; een "exclusieve" bron vertelde Hollywood Life dat Ben's ex geniet van haar "alleen-tijd"."

Hoewel Jennifer is geroepen om tijd met Ben door te brengen in plaats van met haar kinderen (op haar verjaardag, niet minder), lijkt het erop dat er ook een goede balans is tussen Marc Anthony en Jennifer Lopez.

Bovendien brengen Jennifers tweeling waarschijnlijk tijd door met hun andere broers en zussen (Marc heeft zes kinderen verwekt, twee met elk van drie exen) terwijl Bens kinderen thuis zijn bij hun moeder.

Toch brengen de twee groepen kinderen ook tijd door met Bennifer, ook in het openbaar, en lijken ze overal gezonde relaties te hebben.

Willen Jennifer Lopez en Ben Affleck meer kinderen samen?

Het lijkt er niet op dat Jen en Ben de wens hebben uitgesproken om samen meer kinderen te hebben. Veel bronnen (exclusief en anderszins) suggereren echter dat ze er gevoelens over hebben.

Hollywood Life's bron zegt over de pasgetrouwden: "ze zijn allebei voorbij dat deel in hun leven."

Deze verklaring wordt in verschillende bronnen herhaald, maar omdat Jennifer en Ben niets officieels hebben gezegd, circuleren er ook enorm verschillende theorieën op het web.

Gerelateerd:

Een tegengestelde mening stelt dat Jennifer medio 2021 "zich haastte om een surrogaat in te huren", zodat ze zo snel mogelijk een baby met Ben kon krijgen. Micky citeerde een bron die zei dat JLo en Ben op zoek waren naar een surrogaat (en hoopten op een tweeling - opnieuw) zodat ze hun nieuwe bundel van vreugde konden hebben "kort na hun huwelijk in de lente of zomer".

Omdat de bruiloft in de zomer plaatsvond, vragen fans die dat nieuws in 2021 hebben gehoord zich af of er babynieuws komt.

Sommige bronnen beweren dat Jennifer altijd al een baby met Ben wilde hebben

Te midden van alle tegenstrijdige bronnen is er een andere 'exclusieve' die suggereert dat Jennifer altijd al een baby wilde hebben met Ben Affleck. Hoewel mevrouw Affleck nu in de vijftig is, betekent dat niet dat ze zich niet op deze mogelijkheid heeft voorbereid, of ze nu Ben in gedachten had of een andere potentiële partner (zoals haar ex A-Rod).

Suggest citeert de bron die zegt dat Jen " altijd dacht dat haar familie bij Ben zou zijn", maar verwerpt summier de suggestie dat Lopez een baby verwelkomt op 52-jarige leeftijd (of ouder).

Die uitspraak doet niet alleen afbreuk aan Jennifers hele huwelijk met Marc (en haar bestaande twee kinderen), maar het is mogelijk dat de citaten uit hun verband zijn gehaald - en uit een ander tijdperk.

Iedereen wist tenslotte dat Bennifer helemaal verliefd was, en het was niet zo verwonderlijk om ze te horen uitleggen dat hun breuk in het begin van de jaren 2000 grotendeels te wijten was aan de mate van media-aandacht die hun relatie trok.

Nu ze herenigd zijn, is het niet te gek om terug te kijken op hun verleden en misschien op de dromen die ze toen hadden. Maar voorlopig kunnen fans ervan uitgaan dat Jennifer Lopez en Ben Affleck waarschijnlijk niet van plan zijn om nieuwe leden aan hun familie toe te voegen.

Aanbevolen: