Jennifer Lopez en Ben Affleck's passie wordt onderbroken door haar kinderen

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez en Ben Affleck's passie wordt onderbroken door haar kinderen
Jennifer Lopez en Ben Affleck's passie wordt onderbroken door haar kinderen
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck gaan ofwel heel, heel snel, of ze zijn al een tijdje in het geheim bezig hun relatie weer op te bouwen. Ze leken van exen te zijn veranderd in heet en stomend met heel weinig tijd ertussen. Oh, en er was dat hele ding waar Lopez eigenlijk verloofd was met iemand Alex Rodriguez….

Het leek erop dat op het moment dat de verloving van Alex Rodriguez en Jennifer Lopez uit elkaar viel, Ben Affleck fysiek aanwezig was. Het kostte hem en Jennifer geen tijd om samen op vakantie te zijn, en onlangs vingen camera's ze op terwijl ze elkaar kusten en elkaar vasthielden… in het bijzijn van Jennifers kinderen.

Net toen de twee het echt spannend leken te maken, kwam Jennifer's zoon Max het scherm binnen om zijn moeder iets op zijn telefoon te laten zien, waarmee hij de fans bewees dat dit al een familieaangelegenheid is geworden.

Jennifer en Ben weer samen

Ja, het is waar. De wereld wordt opnieuw blootgesteld aan de effecten van Bennifer. JLo en Affleck zijn overal met elkaar gezien, inclusief waarnemingen een paar dagen geleden waaruit bleek dat Lopez op zoek was naar scholen in de buurt van Affleck's huis.

Camera's legden een sereen diner in de buitenlucht vast dat de twee aan het delen waren, en na een paar minuten keken fans toe hoe Jennifer en Ben begonnen te vrijen. Hun kussen werden intenser en net toen de dingen eruit begonnen te zien alsof ze op het punt stonden super stomend te worden, gebeurde het meest onverwachte.

Max, de zoon van Jennifer… kwam in beeld.

Zo snel als de make-outsessie begon, werd deze on hold gezet. Max leek opgewonden om iets aan zijn moeder te laten zien, en de tortelduifjes waren snel tot rust gekomen.

Moment van passie

Dit moment van passie dat ze deelden, leek een beetje te intens voor Jennifer Lopez en Ben Affleck om mee te doen terwijl haar kinderen aanwezig waren.

Fans waren in de war zodra de video onthulde dat dit privémoment helemaal niet erg privé was.

Fans reageerden door te zeggen; "Die arme kinderen. Was ze niet gewoon dol op Arod? Ze waren in de war," en "Omggg ze kust een andere man in het bijzijn van haar kinderen, ik kan het niet ?."

Fans waren bezorgd dat de PDA die door Jennifer en Affleck werd getoond snel was volgens volwassen normen, en echt ongepast lijkt om te worden ontvouwd met haar kinderen erbij.

Eén persoon schreef zelfs in om te zeggen; "Verdomme, zelfs de kinderen konden niet genezen van de breuk met Arod ?."

Misschien als Jennifer Lopez en Ben Affleck niet willen dat hun make-outsessie wordt onderbroken, moeten ze een kamer krijgen…. en een oppas.

Aanbevolen: