Hoe voormalig Victoria's Secret-model Bridget Malcolm anorexia overwon

Inhoudsopgave:

Hoe voormalig Victoria's Secret-model Bridget Malcolm anorexia overwon
Hoe voormalig Victoria's Secret-model Bridget Malcolm anorexia overwon
Anonim

Bridget Malcolm heeft een schitterende carrière achter de rug in de mode. Het 30-jarige Australische model heeft de catwalk gelopen voor enkele opmerkelijke ontwerpers, waaronder Ralph Lauren en Stella McCartney, en Ryan Roche. Malcolm heeft ook verschillende keren de benijdenswaardige kans gehad om deel te nemen aan de jaarlijkse lingeriemodeshow van Victoria's Secret.

Tragisch genoeg stelde Malcolms carrière in de mode haar ook bloot aan pesten, misbruik en body-shaming, waardoor een groot aantal psychische problemen in stand werd gehouden, waaronder drugsmisbruik, angst en anorexia. Drie jaar nadat ze haar strijd tegen anorexia openbaar maakte, is Bridget Malcolm naar voren gekomen als een pleitbezorger voor lichaamspositiviteit in de mode-industrie. Het 30-jarige model heeft ook lovenswaardige stappen gezet in haar strijd tegen anorexia. We delen de strijd van Bridget Malcolm met anorexia en een inspirerende reis naar herstel.

8 Hoe ontwikkelde Bridget Malcolm anorexia?

Nadat Bridget Malcolm in de haute couture-industrie was gaan werken, stond ze onder constante druk om af te vallen. Helaas stelde het bereiken en behouden van een ideaal gewicht Malcolm bloot aan een overvloed aan fysieke en mentale kwalen.

Het voormalige Victoria's Secret-model opende over haar worsteling met anorexia in een essay gepubliceerd in Harper's Bazaar, waar ze schreef: Ik was zo ondergewicht dat het me 10 minuten zou kosten om een trap te beklimmen. Ik was moe, ging vaak om 20.00 uur slapen. omdat ik geen energie had. Mijn haar viel uit. Ik voelde me helemaal alleen en geïsoleerd.”

7 Bridget Malcolm was aanvankelijk niet op de hoogte dat ze anorexia had ontwikkeld

Ondanks het vertonen van enkele onmiskenbare symptomen, realiseerde Bridget Malcolm zich niet dat ze anorexia had gekregen. In haar Harper's Bazaar-essay erkende Malcolm dat ze nog steeds probeerde af te vallen, ondanks dat ze schrikbarend ondergewicht had.

Het 30-jarige model onthulde ook: Ik kon niemand vertellen wat er aan de hand was, omdat ik niet wist wat er aan de hand was. Zonder het te weten, vocht ik tegen een eetstoornis en chronische angst die al snel zou leiden tot een geruïneerd spijsverteringsstelsel.”

6 Bridget Malcolm verdroeg constant body-shaming

Temidden van verlammende interne strijd, moest Bridget Malcolm ook eindeloze kritiek op sociale media doorstaan.

Malcolm opende over haar worsteling met body-shaming in haar Harper's Bazaar-essay, waar ze schreef: Instagram hielp niet. Elke foto die ik van mezelf plaatste, noemden mensen me walgelijk. Er was een klein deel van mij dat echt dacht: 'Geweldig! Dat betekent dat ik mager genoeg ben.' Maar een groter deel van mij was het met hen eens.”

5 Bridget Malcolm raadpleegde een therapeut na 2 jaar met anorexia te hebben geworsteld

Ondanks dat ze zich jarenlang niet bewust was, realiseerde Bridget Malcolm zich uiteindelijk dat de zaken een verschrikkelijke wending hadden genomen. In de nasleep van dit besef raadpleegde Malcolm een therapeut die haar hielp bij het oplossen van haar eetstoornis en angst.

In haar Harper's Bazaar-essay erkende Bridget dat ze dankzij therapie "eindelijk kon beseffen hoe ongezond [haar] levensstijl was, fysiek en emotioneel. Van daaruit bracht [zij] langzaam veranderingen in [haar] leven aan.”

4 Wat de familie van Bridget Malcolm dacht over haar anorexia

Gelukkig hoefde Bridget Malcolm niet alleen haar eetstoornis en angst het hoofd te bieden. De voormalige Victoria's Secret-engel profiteerde van de niet-aflatende steun van haar familie.

In het essay dat ze schreef voor Harper's Bazaar in 2018, erkende Malcolm: Mijn vrienden en mijn nu-echtgenoot bleven daar binnen, steunden me met geduld en liefde, en hielpen me te zien dat mijn angsten en behoefte om mezelf te verminderen waren te wijten aan het dysmorfe beeld dat ik van mezelf in mijn hoofd had.

3 Bridget Malcolm bereikt een belangrijke mijlpaal in haar herstel van anorexia

Na een slopende strijd van meer dan twee jaar boekt Bridget Malcolm grote vooruitgang in haar herstel van anorexia. Het 30-jarige model deelde onlangs snapshots van zichzelf op Instagram en onthulde dat ze eindelijk "in staat is om een pull-up te doen".

Malcolm bekende ook dat ze eindelijk haar lichaam had geaccepteerd en voegde eraan toe: "Of mijn gewicht nu omhoog of omlaag gaat, het maakt me niet uit. Waar het mij om gaat, is waartoe ik in staat ben. Ik kan nu een vol leven leiden."

2 Is Bridget Malcolm nog steeds aan het modelleren?

Anorexia zijn in een industrie die prioriteit geeft aan een slank figuur boven alles, moet ongelooflijk traumatisch zijn geweest voor Bridget Malcolm. Het 30-jarige model is echter vastbesloten om haar liefde voor modellenwerk niet te laten aantasten door deze verschrikkelijke ervaringen.

In haar Harper's Bazaar-essay onthulde Malcolm: Ik werk nog steeds als model en blijf houden van wat ik doe, maar alleen omdat ik de stappen heb genomen om te genezen, de realiteit te begrijpen van wat echt belangrijk voor me is. Modellenwerk is een geweldige baan, en het heeft me een geweldig leven gegeven.”

1 Bridget Malcolm wijdt haar leven aan het helpen van anderen om anorexia te overwinnen

Jarenlange strijd tegen anorexia en een moeizame reis naar herstel hebben Bridget Malcolm een paar dingen geleerd over eetstoornissen en de zware gevolgen ervan. Malcolm is vastbesloten om deze ervaringen te gebruiken om anderen te dienen.

In haar Harper's Bazaar-essay onthulde Malcolm: Ik open de dialoog voor mensen die worstelen met waar ik mee worstelde. Ik probeer het op een manier te doen die licht werpt op mijn ervaring.”

Aanbevolen: