K-Pop-fans vieren de 31e verjaardag van voormalig meisjesgeneratielid Tiffany Young

K-Pop-fans vieren de 31e verjaardag van voormalig meisjesgeneratielid Tiffany Young
K-Pop-fans vieren de 31e verjaardag van voormalig meisjesgeneratielid Tiffany Young
Anonim

Meisjesgroepen in Zuid-Korea zijn erg populair over de hele wereld sinds het internet nieuwsgierige luisteraars liet zien van hun leuke concepten en schattige dansnummers. Aan het eind van de jaren '00 kwamen K-Pop-groepen op, waaronder 2NE1, de Wonder Girls en Girls' Generation. Dankzij hen hebben ze de weg vrijgemaakt voor toekomstige meidengroepen zoals Blackpink en Red Velvet om te slagen.

Vooral Meisjesgeneratie was erg iconisch omdat ze prominent aanwezig was in de Korea Wave in het westen. Waar mannelijke idoolgroepen meer succes hadden, maakten ze dezelfde aantallen als zij. Zelfs als de idoolgroep K-Pop in 2017 uit elkaar ging, tien jaar na hun debuut, doet elk lid het goed in hun respectievelijke carrières. Tiffany Young concentreert zich op haar solo-zang- en acteercarrière sinds Girls' Generation uit elkaar ging. Vandaag vieren fans haar 32e verjaardag terwijl ze haar prijzen omdat ze een aardig rolmodel en een invloedrijk icoon is voor veel meisjes.

Young heeft veel bereikt in haar carrière tijdens en na haar tijd bij de beroemde K-Pop meidengroep. Ze maakte zelfs deel uit van een subgroep voor de band genaamd TTS, die verwijst naar de namen van de meisjes in de band, met haar, Taeyeon en Seohyun. Dit bleek redelijk succesvol te zijn, aangezien Young en Taeyeon al een tijdje vrienden zijn sinds de eerste in Zuid-Korea arriveerde.

Ze zou ook te zien zijn in de single "Don't Speak" van Far East Movement en de groep prees haar zangstem voor haar ongelooflijke bereik, eraan toevoegend dat het hun ogen opende toen ze met haar samenwerkten. Na een professionele werkrelatie met SM Entertainment, verliet Young het bedrijf en wordt sindsdien vertegenwoordigd door Transparent Arts.

Ook al is het hier geen augustus, het is in Zuid-Korea en fans zijn toegewijd aan het vieren van haar verjaardag, ongeacht in welke tijdzone ze zich bevinden. Ze beweerden dat haar geluk en glimlach hun dagen opfleuren, en kijken terug in de goede oude tijd toen ze de tekst 'My first love story' uit het klassieke nummer 'Gee' van de band zei.

Wat ze ook doet als artiest of entertainer, Young zal een van de meest invloedrijke K-Pop-idolen ooit blijven, en moge ze dagenlang alleen maar het beste verdienen.

Aanbevolen: