De waarheid over het gigantische vermogen van Nikolaj Coster Waldau en hoe hij het uitgeeft

Inhoudsopgave:

De waarheid over het gigantische vermogen van Nikolaj Coster Waldau en hoe hij het uitgeeft
De waarheid over het gigantische vermogen van Nikolaj Coster Waldau en hoe hij het uitgeeft
Anonim

Na zijn carrière in Denemarken en Scandinavië te zijn begonnen, werd Nikolaj Coster-Waldau voor het eerst beroemd dankzij de hoofdrol in de veelgeprezen film Nightwatch die in 1994 werd uitgebracht. Van daaruit sprong Coster-Waldau over naar acteren in Amerika toen hij verscheen in de film Black Hawk Down in een kleine maar belangrijke rol. Na dat eerste succes bleef Coster-Waldau's carrière een grote vlucht nemen met verschillende rollen in succesvolle films.

Het was natuurlijk toen Nikolaj Coster-Waldau zich bij de cast van Game of Thrones voegde dat zijn carrière echt naar een hoger niveau ging. Grotendeels dankzij zijn jaren waarin hij Jaime Lannister van 2011 tot 2019 tot leven bracht, vergaarde Coster-Waldau een gigantisch fortuin van $ 16 miljoen. Gezien het feit dat Coster-Waldau erin is geslaagd zo rijk te worden, roept dat een voor de hand liggende vraag op, hoe besteedt de geliefde acteur zijn grote fortuin.

Nikolaj Coster-Waldau's fascinerende levensstijl

In tegenstelling tot veel sterren, leek het er nooit op dat Nikolaj Coster-Waldau overdreven geïnteresseerd was in het spelen van de Hollywood-game. In plaats daarvan lijkt het vrij duidelijk dat hij een passie heeft voor acteren en dat hij de roem niet naar zijn hoofd heeft laten stijgen sinds Coster-Waldau duidelijk overweg kan met zijn co-sterren en zijn fans. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Coster-Waldau nooit het soort ster leek te zijn dat graag pronkt met zijn rijkdom. Dat betekent echter niet dat Coster-Waldau bang is geweest om veel geld uit te geven om te genieten van de levensstijl die hij wenst.

In de loop der jaren zijn er verschillende sterren geweest die een show hebben gemaakt over de enorme hoeveelheid geld die ze hebben uitgegeven om verbluffende autocollecties te verzamelen. Vrijwel iedereen weet bijvoorbeeld dat Jay Leno en Jerry Seinfeld veel meer geld aan auto's hebben uitgegeven dan de meeste mensen ooit in hun hele leven zullen zien. Als het echter om Nikolaj Coster-Waldau gaat, is het heel duidelijk dat hij nooit een enorme autocollectie zal vergaren. De belangrijkste auto van Coster-Waldau, jarenlang nadat hij rijk werd, was een Skoda uit 2007 en hij werd in die tijd gespot in een Audi F103.

In 2019 kocht de acteur een nieuwe Fisker Ocean SUV en hij was zo gepassioneerd over het voertuig dat Nikolaj Coster-Waldau een Hollywood Reporter-artikel schreef over waarom hij het kocht. Zoals uit het schrijven van Coster-Waldau duidelijk blijkt, is hij diep bezorgd over klimaatverandering en is hij van mening dat iedereen moet doen wat hij kan om deze te bestrijden. Coster-Waldau is er vast van overtuigd dat de volledig elektrische Fisker Ocean SUV goed voor het milieu en betaalbaar is.

Als het gaat om het huis dat Nikolaj Coster-Waldau bezit, lijkt het vrij duidelijk dat hij bereid was een klein fortuin uit te geven. Aangezien Coster-Waldau op geen enkel niveau een opschepperig persoon lijkt te zijn, lijkt er geen openbaar beschikbare informatie te zijn over hoeveel de acteur heeft uitgegeven om zijn huis in Hollywood Hills te kopen. Wat echter wel duidelijk is, is dat Coster-Waldau, nadat hij die aankoop had gedaan, kosten noch moeite heeft gespaard om ervoor te zorgen dat het huis dat hij deelt met zijn vrouw en kinderen bij zijn gezin past.

Terwijl hij met architecturaldigest.com sprak, legde Nikolaj Coster-Waldau het uitgebreide werk uit dat hij aan het huis had gedaan. Met de hulp van interieurontwerpers Lonnie Castle en Birgitta Nellemann liet Coster-Waldau zijn woning ingrijpend veranderen. Zo heeft Coster-Waldau de keuken, open haard en zoveel meer volledig onder handen genomen. Zoals iedereen die huisrenovaties heeft gefinancierd moet weten, lopen dit soort kosten op zijn zachtst gezegd extreem snel op.

Nikolaj Coster-Waldau heeft zijn geld gebruikt om mensen in nood te helpen

In veel opzichten is het heel dwaas dat zoveel mensen beroemdheden lijken te beschouwen als op de een of andere manier beter dan alle anderen. Sterren zijn tenslotte mensen, net als de rest van ons. Sommige sterren hebben echter hun platform en fortuin gebruikt om de wereld te verbeteren, inclusief beroemdheden die hun eigen liefdadigheidsinstelling zijn begonnen.

Op het moment van schrijven zijn er geen aanwijzingen dat Nikolaj Coster-Waldau zijn eigen liefdadigheidsinstelling is begonnen. Het is echter heel duidelijk dat Coster-Waldau zijn geld heeft gebruikt om verschillende goede doelen en doelen te steunen waar de acteur duidelijk veel om geeft.

Volgens looktothestars.org heeft Nikolaj Coster-Waldau gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen zoals The FEED Foundation, International Rescue Committee en United Nations Development Programme. Bovendien heeft Coster-Waldau zijn geld gebruikt om doelen zoals de strijd tegen aids en hiv te ondersteunen, mensen te helpen omgaan met armoede, vluchtelingen te helpen en verschillende andere uiterst belangrijke kwesties.

Aanbevolen: