Dit is hoe Macklemore zijn gigantische vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Macklemore zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Dit is hoe Macklemore zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Anonim

In de afgelopen decennia is het heel gewoon geweest voor succesvolle rappers om te pronken met hun rijkdom tijdens hun muziekvideo's en wanneer ze in het openbaar uitgaan. Diddy is bijvoorbeeld ongelooflijk rijk en hij leek er altijd van te genieten om dat feit bij elke beurt aan de massa te laten zien. Alsof dat nog niet opmerkelijk genoeg was, heeft 50 Cent veel opmerkelijke financiële fouten gemaakt die zijn rijkdom op een enorme manier hebben teruggeschroefd, maar hij schept nog steeds regelmatig op over zijn geld.

Natuurlijk, als het gaat om het pronken met zijn levensstijl, is Macklemore niet je typische rapper. Macklemore werd tenslotte beroemd op basis van een ongelooflijk aanstekelijk nummer waarin hij opschept over alles tweedehands te kopen. Met dat in gedachten, zullen veel van zijn fans zich waarschijnlijk afvragen over één ding in het bijzonder, hoe besteedt Macklemore zijn enorme fortuin?

Een enorme deal

Toen Macklemore in 2012 de single "Thrift Shop" uitbracht, duurde het niet lang voordat een groot aantal muziekfans grote fans werden van de getalenteerde rapper. "Thrift Shop" slaagde er tenslotte in een extreem aanstekelijk nummer te zijn dat op de een of andere manier grappig was en het soort deuntje dat luisteraars tegelijkertijd serieus konden nemen.

Toen "Thrift Shop" de muziekwereld stormenderhand veroverde, leek het heel goed mogelijk dat Macklemore een one-hit-wonder zou worden. "Thrift Shop" was tenslotte een zeer uniek deuntje en door de hele muziekgeschiedenis heen zijn er veel artiesten geweest die een nieuw nummer uitbrachten dat een enorme hit werd en daarna verdween het weer in de vergetelheid. Gelukkig voor Macklemore en zijn vele fans heeft hij nog een aantal hits uitgebracht, waaronder "White Walls", "Can't Hold Us", "Same Love" en "Downtown". Als resultaat van al dat succes is Macklemore erin geslaagd om een nettowaarde van $ 25 miljoen te behalen volgens celebritynetowrth.com

Wandelen in stijl

Voor veel mensen betekent schoenenwinkelen naar hun plaatselijke grote winkel gaan en op zoek gaan naar het goedkoopste schoeisel in hun maat dat stevig en comfortabel lijkt. Immers, als je maar één paar schoenen kunt betalen en ze in alle situaties moeten kunnen werken, kan stijl gewoon niet je topprioriteit zijn. Gelukkig voor Macklemore kan hij het zich zeker veroorloven om serieus geld aan zijn schoenen uit te geven en dat is precies wat hij heeft gedaan.

Een absolute sneakerhead, Macklemore verscheen in verschillende video's waarin hij zijn enorme en extreem dure schoenencollectie liet zien. Hoewel er geen manier is voor waarnemers om te weten hoeveel geld Macklemore heeft uitgegeven aan alle schoenen die hij bezit, is het heel veilig om te zeggen dat de rapper een klein fortuin heeft uitgegeven. Immers, wanneer Macklemore in het verleden de wereld in zijn schoenenkast heeft gelaten, heeft hij verschillende paar sneakers laten zien die duizenden dollars kosten. Met dat en het feit dat Macklemore heel veel schoenen in gedachten heeft, wordt het al snel duidelijk dat hij bereid is veel geld uit te geven aan zijn schoenenpassie.

Macklemore's levensstijl

Wanneer de meeste mensen hun eerste smaak van roem en fortuin krijgen, zijn er twee belangrijke dingen waar ze hun geld aan uitgeven: auto's en huizen. Hoewel Macklemore altijd als een vrij unieke man is overgekomen, betekent dat niet dat hij niet geniet van de typische attributen van de rijken en beroemdheden. Het lijdt geen twijfel dat Macklemore veel geld heeft uitgegeven aan zijn woonruimte en zijn autocollectie.

Wat zijn huis betreft, is gemeld dat Macklemore in 2014 maar liefst $ 2,15 miljoen heeft uitgegeven aan een herenhuis in Seattle. Volgens de rapporten over het huis van Macklemore is het 2.829 vierkante voet groot en heeft het extreem hoge plafonds. Een huis met drie slaapkamers met een grote en moderne keuken, eetkamer en woonkamer, het huis biedt veel leefruimte. Van buiten heeft het huis ook een prachtig terras en een fantastisch uitzicht op de Olympic Mountains en de Space Needle.

Als het gaat om de autocollectie van Macklemore, heeft de rapper wat pech gehad. Macklemore bezat bijvoorbeeld een Mercedes-Maybach van $ 200.000, maar deze werd gesloopt na een aanrijding met een dronken bestuurder. Aan de positieve kant liep hij bijna volledig blessurevrij weg van het ongeval en Macklemore bezit verschillende andere auto's die hij in plaats daarvan zou kunnen gebruiken. Iedereen die bijvoorbeeld Macklemore's nummer "White Walls" heeft gehoord, zal waarschijnlijk niet verrast zijn om te horen dat de rapper een Cadillac DTS Biarritz Edition bezit. Bovendien heeft Macklemore een Jeep Wrangler gekocht en zijn coolste rit moet de DeLorean DMC-12 zijn die hij bezit.

Aanbevolen: