Casey Anthony heeft nu een schokkend normale baan

Inhoudsopgave:

Casey Anthony heeft nu een schokkend normale baan
Casey Anthony heeft nu een schokkend normale baan
Anonim

In het leven is het belangrijk om in gedachten te houden dat er veel schoonheid in de wereld is en vast te houden aan dat feit en de positieve dingen die je in het leven hebt. Er is tenslotte genoeg duisternis in de wereld dat het veel te gemakkelijk kan zijn om daar vooral op te focussen. Er is tenslotte een reden waarom er een nieuwe misdaad of rechtszaak is die af en toe tot de verbeelding van de wereld spreekt.

In het verleden zijn er veel criminelen geweest die de massa hebben gefascineerd. Hoewel het bijvoorbeeld jaren geleden is dat hij zijn laatste adem uitblies, is John Wayne Gacy nog steeds berucht genoeg om een docuserie te inspireren en daarvoor was er een zeer populaire en veelgeprezen miniserie van OJ Simpson. Vroeger waren de media ook geobsedeerd door Casey Anthony, maar sindsdien zijn veel mensen haar vergeten. Om die reden hebben veel mensen geen idee dat Anthony nu een baan heeft die veel waarnemers zou choqueren.

Waarom Casey Anthony beroemd werd

Op 15 juli 2008 belde Cindy Anthony 911 om te melden dat haar kleindochter Caylee Anthony was "genomen" en "een maand vermist" was. Nadat de politie de verdwijning van Caylee begon te onderzoeken, kwamen ze veel dingen te weten die erop wezen dat Casey Anthony de boosdoener was voor de verdwijning. Het meest opvallende was dat toen Caylee vermist werd, Casey haar verdwijning nooit bij de politie meldde of hulp zocht bij het vinden van haar dochter. In plaats daarvan beweerde Casey dat ze haar eigen onderzoek had gestart om haar dochter te vinden.

De dag nadat Caylee Anthony als vermist werd opgegeven, werd haar moeder Casey Anthony door de politie gearresteerd. Er waren verschillende redenen voor de arrestatie, waaronder Casey die Caylee niet als vermist meldde en het feit dat haar versie van de gebeurtenissen nergens op sloeg. Casey beweerde tenslotte dat ze Caylee voor het laatst had gezien toen ze haar dochter afzette bij een appartement waar haar babysitter woonde. Toen de politie onderzoek deed, ontdekten ze dat er al maanden niemand in dat appartement had gewoond. Het werd ook duidelijk dat Casey, nadat Caylee vermist was, haar tijd doorbracht met feesten, wat om voor de hand liggende redenen buitengewoon verdacht was.

Toen het nieuws begon te rapporteren over de verdwijning van Caylee Anthony, raakten alle soorten echte misdaadjunkies gefascineerd door het verhaal. Toen het tragische nieuws brak dat de stoffelijke resten van Caylee waren gevonden, kwam het verhaal nog meer op stoom, wat een hoogtepunt bereikte toen Casey Anthony terechtstond voor de dood van haar dochter. Hoewel ze snel schuldig werd bevonden in de rechtbank van de publieke opinie, werd Casey uiteindelijk niet schuldig bevonden aan de misdaad, tot de absolute schok van velen.

Wat Casey Anthony nu voor de kost doet

Toen Casey Anthony in de rechtbank niet schuldig werd bevonden, was het een enorm nieuwsbericht dat ertoe leidde dat ze nog beruchter werd dan voorheen. Met dat in gedachten zal het waarschijnlijk vanzelfsprekend zijn dat de meeste bedrijven niet eens zouden overwegen om Anthony in dienst te nemen, wat betekent dat haar kansen op een baan extreem beperkt waren. Misschien om die reden koos Anthony er de afgelopen jaren voor om haar eigen bedrijf te openen en wat ze haar werkuren doorbrengt, zal de meeste mensen choqueren.

In de jaren sinds het proces van Casey Anthony ten einde liep, heeft ze in Florida gewoond en is daar de eigenaar geworden van een particulier onderzoeksbureau. In een interessante wending, Anthony's P. I. bedrijf is geregistreerd in het huis van Patrick McKenna, de hoofdonderzoeker van het verdedigingsteam in haar veel gepubliceerde proces uit 2011.

Toen People hoorde dat Casey Anthony eigenaar was van een particulier onderzoeksbedrijf, publiceerden ze een artikel over de onthulling. Volgens dat artikel is Anthony niet in het vak gesprongen voor de verrassende verhalen van privédetectives. In plaats daarvan beweerde een bron dicht bij Anthony dat ze haar bedrijf opende om andere mensen te helpen die met ernstige juridische aanklachten worden geconfronteerd en onschuldig zijn zoals ze altijd beweerde te zijn."Ze weet hoe het is om beschuldigd te worden van iets dat ze niet heeft gedaan. Ze wil andere onterecht beschuldigde mensen helpen, vooral vrouwen, en hen helpen gerechtigheid te krijgen."

In Amerika zijn er strikte regels over wat er nodig is om een geregistreerd privédetective te zijn. Als gevolg hiervan kunnen sommige mensen verbijsterd zijn dat Casey Anthony een particulier onderzoeksbedrijf bezit. Dankzij TMZ is het bekend dat het bedrijf van Anthony geen regels overtreedt, aangezien ze zelf geen onderzoek doet. In feite vertelden de staatsfunctionarissen van Florida aan TMZ dat Anthony begin 2021 niet eens een vergunning heeft aangevraagd. Het resultaat is dat de krantenkoppen die beweren dat Anthony privédetective is geworden misschien sensationeel zijn, zijn misleidend, aangezien ze technisch gezien niets meer is dan een bedrijfseigenaar.

Aanbevolen: