Heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, echt een baan?

Inhoudsopgave:

Heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, echt een baan?
Heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, echt een baan?
Anonim

Adam Sandler staat bekend om enkele van de beste komedies aller tijden en maakt mensen al jaren aan het lachen. In het echte leven, als Adam mensen niet aan het lachen maakt op het scherm, is hij een familieman. Hij is bijna 20 jaar getrouwd met Jackie Sandler.

Adam ontmoette zijn vrouw Jackie op de set van zijn film Big Daddy, en het stel is sinds 2003 getrouwd. Ze hebben twee dochters, Sadie en Sunny, die nu tieners zijn.

Hoe Jackie en Adam Sandler bij elkaar kwamen op de "Big Daddy"-set

Jackie werd geboren in Florida en begon als model op de middelbare school. Ze werd een actrice in haar rol op het grote scherm in Deuce Bigalow: American Gigalo, een komedie over een aquariumreiniger die gedwongen wordt een mannelijke prostituee te worden vanwege een grote schuld die hij moet betalen.

In deze film zou Jackie Sandler optreden naast een andere komische legende die haar leven voor altijd zou veranderen; Rob Schneider.

Het was Schneider die Jackie Sandler aanraadde voor de rol in Big Daddy, een film die mede is geschreven door en met Adam in de hoofdrol. Onbedoeld bracht Rob Schneider Jackie en Adam samen, en de rest is geschiedenis!

Adam en Jackie zijn huwelijksdoelen. Maar er is niet veel bekend over Jackie Sandler.

Adam Sandler en zijn vrouw op de rode loper
Adam Sandler en zijn vrouw op de rode loper

Een van de verbazingwekkende dingen die ze deed voordat ze met Adam trouwde, was zich bekeren tot het jodendom, een teken van liefde en toewijding aan hem. Adams geloof is ongelooflijk belangrijk voor hem en Jackie begreep wat het jodendom voor hem betekende.

Jackie bekeerde zich ongeveer een jaar tot het jodendom voor Adam in hun relatie, wat de geweldige toekomst van dit stel samen bevestigde. Dat is pas commitment!

Wat doet Jackie Sandler voor de kost?

Tenzij je een fan bent van adelaarsogen van Adam Sandler-komedies, zal het je misschien verbazen te weten dat Jackie Sandler verschillende rollen heeft gehad in enkele van zijn grootste films.

Big Daddy is waarschijnlijk de meest iconische film voor de Sandlers, hij is degene die Adam en Jackie bij elkaar heeft gebracht, maar sinds hij zijn ogen op slot zette in 1999, heeft Adam Jackie sindsdien dicht bij zich gehouden.

Jackie heeft rollen gehad in Little Nicky, Fifty First Dates, The Benchwarmers, I Pronounce You Chuck And Larry en de films van Grownups, om er maar een paar te noemen.

Adam en Jackie Sandler's kinderen

De Sandlers zijn bijna twintig jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Sadie is 15 en Sunny is 12, en beiden hebben acteerrollen gehad in Adams films.

De kinderen speelden in Hubie Halloween, Adams komedie-horror die in 2020 naar Netflix kwam.

In de film speelt Adam een toegewijde vrijwilliger uit de gemeenschap die vaak het onderwerp is van gemene Halloween-grappen van andere mensen, en merkt dat hij een echte moord onderzoekt. De dochters van Adam speelden de rollen van de pleegdochters van Hubie's liefdesbelang. Jackie speelde ook in de film de rol van een verslaggever.

Adam Sandler in Hubie Halloween
Adam Sandler in Hubie Halloween

Adam Sandlers hilarische en hartverwarmende komedies die een familieaangelegenheid worden, voegen echt iets toe aan zijn films, wetende dat de liefde en nabijheid van het echte leven op de set is gebracht.

Jackie en Adam Sandler zijn een team

In alles wat hij doet, vertrouwt Adam Jackie toe voor haar mening en om het vertrouwen en de kracht te krijgen om de volgende carrièrestap na te streven. In 2019 vertelde hij Ellen in een interview op The Ellen DeGeneres Show: "We doen dit samen, ik en Jackie."

In zijn interview met Ellen promootte hij Uncut Gems, een film waarvan hij zei dat Jackie hem aanmoedigde om voor te gaan na het lezen van het script.

In welke andere films heeft Jackie Sandler gezeten?

Meestal speelt Jackie in films met haar man, of ze zal in films zijn die zijn geproduceerd door het filmbedrijf van haar man, Happy Madison.

Jackie was bijvoorbeeld de schurk in The Wrong Missy, een film op Netflix die is gemaakt door Madison Company, en met in de hoofdrol David Spade, een andere komische legende en een van Adams goede vrienden.

Adam Sandler familie
Adam Sandler familie

Adam en Jackie's dochters Sadie en Sunny waren ook in de film. Zelfs Adams neef Jared Sandler zat ook in de film!

Aankomende films voor de Sandlers

Home Team wordt eind januari 2022 uitgebracht op Netflix, een Happy Madison-film over Sean Payton, de hoofdcoach van New Orleans Saints.

Vanwege zijn rol in het Saints' Bountygate-schandaal werd Sean het hele seizoen 2012 geschorst en moet hij het 6e-voetb alteam van zijn zoon coachen. De filmsterren Kevin James als Sean Payton, samen met Taylor Lautner en Jackie Sandler. Rob Schneider en Jared Sandler zijn natuurlijk ook in de film te zien!

Het is duidelijk dat Adam en Jackie een solide huwelijk hebben dat is gebaseerd op vertrouwen, liefde en respect voor elkaar. Ze zullen elkaar altijd voor honderd procent steunen in hun carrière en ook hun dochters steunen en aanmoedigen als de meisjes in de voetsporen van hun ouders treden in de filmwereld.

Het is duidelijk dat Jackie geen spijt heeft, die een paar risico's heeft genomen van carrièreverandering tot bekering tot een nieuw geloof voor Adam. De Sandlers hebben het onvoorstelbare gedaan: een succesvol Hollywood-huwelijk tot stand gebracht!

Aanbevolen: