Sam Hunt en Hannah Lee Fowler zeggen hun scheiding af

Inhoudsopgave:

Sam Hunt en Hannah Lee Fowler zeggen hun scheiding af
Sam Hunt en Hannah Lee Fowler zeggen hun scheiding af
Anonim

Countryzanger Sam Hunt en zijn vrouw hebben officieel hun scheiding afgeblazen. Zowel hij als Hannah Lee Fowler werken naar verluidt aan het herstellen van hun huwelijk en werden de afgelopen maanden meerdere keren samen gezien. Hunt is zelfs begonnen zijn trouwring weer te dragen.

Fowler vroeg in februari 2022 aanvankelijk om echtscheiding en beweerde dat Hunt zich schuldig had gemaakt aan ongepast huwelijksgedrag en overspel. Ze gaf ook aan dat ze van mening is dat "alle hoop op verzoening is uitgeput" en verzocht om de primaire voogdij over hun toekomstige kind en alimentatie. Hoewel het slechts speculatie is, vermoeden de media dat de belangrijkste reden waarom de twee zich verzoenen, hun eerste kind is, dat deze maand wordt geboren.

De "House Party"-zanger was gestopt met het dragen van zijn trouwring na de echtscheidingsprocedure. Hij werd echter eerder deze maand gespot tijdens een show in Florida. Noch Hunt, noch Fowler hebben vanaf deze publicatie gesproken over de verzoening.

Hun relatie klonk als een sprookje in de vroege stadia

Het paar kwam samen in 2008, waarbij People suggereerde dat hun eerste ontmoeting was aan de Universiteit van Alabama in Birmingham. Voordat Hunt muzikale faam bereikte, speelde hij van 2005 tot 2007 voetbal voor de universiteit. Oorspronkelijk hoopte hij op een carrière in de NFL, maar hij was niet succesvol bij zijn try-outs en verhuisde naar Nashville om een muziekcarrière na te streven. Hoewel hij zei dat er een vriend met hem meeging, heeft hij nooit bevestigd dat die vriend Fowler is.

Fowler was de belangrijkste inspiratiebron voor zijn album Montevallo uit 2014, dat vernoemd is naar haar geboorteplaats. Tijdens een gesprek met E! News, bracht hij het album ter sprake, en hoe hij aan de naam ervoor kwam."Ik was nog nooit in Montevallo geweest, maar vlak voordat ik naar Nashville vertrok, ontmoette ik een meisje van daar. Veel van de ervaringen die ik met haar had en de relatie die ik met haar had, inspireerde veel van de songwriting op het album "Zijn hit "Drinkin' Too Much" beschrijft ook de hoogte- en dieptepunten van hun aan-en-uit-romantiek voordat ze zich verloofden. Het item leek er echter voor de lange termijn in te zitten en ze trouwden in 2017 in Cedartown, Georgia.

Fowler vast door jacht na zijn arrestatie in 2019

Verschillende fans van Hunt's waren verrast toen ze hoorden dat hij in 2019 in Nashville was gearresteerd nadat hij naar verluidt onder invloed had gereden. Fowler bleef er echter voor hem, zelfs na zijn veroordeling. Als gevolg hiervan werd zijn rijbewijs voor een jaar geschorst; hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 11 maanden en 29 dagen, met uitzondering van 48 uur.

Maar toen de waarheid naar buiten kwam over de redenering achter haar echtscheidingsaanvraag, werd Hunt staatsvijand nummer één. Fowler was in die tijd al zes maanden zwanger van hun kind, wat betekent dat hij mogelijk heeft vreemdgegaan tijdens haar zwangerschap.

Hunt ontving verschillende haatreacties op foto's op zijn Instagram, met mensen die hem een bedrieger noemden en hem vertelden dat hij voor de rest van zijn leven spijt zal hebben van zijn ontrouw. Vanaf deze publicatie heeft echter niemand iets gezegd over hun hernieuwde relatie.

Een van zijn laatste foto's op zijn Instagram is van hem met Chase Rice en Morgan Wallen tijdens de Kentucky Derby. Fowler was niet aanwezig en werd niet genoemd door Hunt of andere commentatoren. Omdat zijn handen niet zichtbaar zijn, is het onduidelijk of de zanger zijn trouwring droeg.

Aanbevolen: