Kanye West-fans zeggen dat de stijl van Kim Kardashian 'naar beneden is gegaan' tijdens een scheiding

Kanye West-fans zeggen dat de stijl van Kim Kardashian 'naar beneden is gegaan' tijdens een scheiding
Kanye West-fans zeggen dat de stijl van Kim Kardashian 'naar beneden is gegaan' tijdens een scheiding
Anonim

Kim Kardashian is getrolld door fans van Kanye West nadat ze dinsdagavond in een nauwsluitende mini-jurk met kersenprint werd betrapt toen ze uit eten ging in Rome, Italië.

De 40-jarige realityster liep rond op een paar bruine hakken met open tenen en kriskras gekruiste bandjes. Ze droeg ook een zwarte truckerspet met een marihuanablad op de voorkant.

"Wat is er met de truckerspetten? Dat is nu haar nieuwe poser-ding? Ze ziet er belachelijk uit, " las een duistere opmerking.

"Het is duidelijk dat Kanye haar niet meer aankleedde", voegde een tweede eraan toe.

Ze probeert een nieuwe trend te beginnen met de du. Mb-hoeden. En Kim niemand geeft om je kleding!!! Je ziet er zo opgezogen en ongemakkelijk uit! Trek een spijkerbroek, een T-shirt en wat platte schoenen aan Het leven is te kort voor wat je ook doet,' viel een derde in.

Kim's laatste waarneming komt nadat ze zwaar werd bekritiseerd vanwege de outfit die ze droeg voor een rondleiding door het Vaticaan op maandag.

Kardashian vergezelde supermodel Kate Moss en haar tienerdochter Lila Grace maandag voor een rondleiding door het Vaticaan. De moeder van vier werd afgebeeld naast het Britse icoon, 47, en haar dochter, 18, achter in een auto, waar Kate een snelle sigaret had.

Voor haar uitje in het Vaticaan mijdde Kim conservatieve kleding.

Kim koos voor een off-the-shoulder witte kanten jurk terwijl ze door de stad toerde, de officiële residentie van de paus van de katholieke kerk.

Het nauwsluitende Bardot-stijlnummer had een uitgesneden ontwerp in het middengedeelte.

De oprichter van SKIMS maakte haar look af met een paar witte hakken en een futuristische zonnebril. Er is een basiskledingvoorschrift waaraan zowel mannen als vrouwen zich moeten houden wanneer ze Vaticaanstad bezoeken.

Gasten moeten hun knieën en bovenarmen bedekken. Het is hen verboden korte broeken of rokken boven de knie, mouwloze topjes en laag uitgesneden shirts te dragen.

Schouders moeten ook bedekt zijn en bezoekers kunnen worden afgewezen of geadviseerd om zich te bedekken met een sjaal.

Online commentatoren luchtten hun woede online - met veel verhalen over wanneer ze werden afgewezen.

"Ik werd de toegang tot het Vaticaan geweigerd omdat ik een gescheurde spijkerbroek had. Wtf draagt ze", schreef iemand online.

"Waarom draagt ze dat om het Vaticaan te bezoeken? Ze moet wat respect leren", voegde een tweede eraan toe.

"Kate is in mijn ogen net haar coole icoonstatus kwijt. Kim's outfit is ook verschrikkelijk voor een bezoek aan het Vaticaan. Respectloos zoals altijd, " viel een derde in.

Aanbevolen: