Britney Spears brengt fans in de war nadat ze vervreemde moeder prees

Inhoudsopgave:

Britney Spears brengt fans in de war nadat ze vervreemde moeder prees
Britney Spears brengt fans in de war nadat ze vervreemde moeder prees
Anonim

Britney Spears heeft haar moeder Lynne geprezen in een verrassende post, ondanks dat ze beweerde dat zij het 'meesterbrein' was achter haar 'beledigende' 13-jarige conservatorschap.

Britney Spears heeft haar moeder niet uitgenodigd voor haar bruiloft

britney-spears-mama-foto
britney-spears-mama-foto

Geen van Britney's familie, inclusief haar moeder en haar twee zonen, Sean Preston Federline, 16, en Jayden James Federline, 15, waren bij haar juni-huwelijk met Sam Asghari. Maar het lijkt erop dat de Grammy-winnende zanger, 67, hun tumultueuze relatie leek te hebben opgelapt. Britney deelde een lieve verjaardagshulde aan haar vriend Selena Gomez en vertelde haar fans dat de voormalige Disney Channel-ster erg zorgzaam was, net als haar moeder.

"Mam en Selena, ik ben zo blij dat ik zo'n ondersteunende familie heb!!!! God zegene je, " gutste Britney in het bijschrift onder een foto van de 29-jarige Only Murders In The Building actrice. Britney schreef: "Ze kwam naar mijn bruiloft… de drie mooiste vrouwen in Hollywood…," en voegde eraan toe: "@drewbarrymore, @parishilton." De popster vervolgde: "Ik had geen idee !!! Ik was ZO GELUKKIG !!! Ze zei me drie keer 'ik wil dat je gelukkig bent'." Britney voegde er toen verrassend aan toe over Lynne: "… Mijn moeder doet dat ook…"

Britney Spears prees Selena Gomez voor haar geestelijke gezondheidswerk

Britney voegde vervolgens toe over Gomez: "Het was zo cool dat ze bij me kon komen en haar gedachten kon delen. Hoewel ik mijn hele leven mensen tegen mijn wil heb moeten zien… ze was een mooie verrassing! !!" Ze merkte ook op hoe ze het gemeenschapswerk van de zangeres "Lose You To Love Me" en "ALLE toespraken over de geestelijke gezondheid die ze voor onze generatie houdt" waardeerde."

Britney Spears heeft in het verleden beweerd dat haar conservatorium helemaal het idee van haar moeder was

Britney Spears Glimlachend Witte Sluier Blnde Har Witte Choker Sam Asghari Zwart Pak Witte Bloem Trouwfoto
Britney Spears Glimlachend Witte Sluier Blnde Har Witte Choker Sam Asghari Zwart Pak Witte Bloem Trouwfoto

Spears sprong toen terug om over haar moeder te praten terwijl ze aan het einde van het bijschrift eraan toevoegde: "PS … Mijn moeder werd 3 keer op straat door de paparazzi gevraagd: 'Wat vindt uw dochter van uw reactie op haar bruiloft' … ze zei dat alles wat ze voor mij wilde was om gelukkig te zijn !!!"

In de maanden na het einde van Britney's 13-jarige conservatorium heeft ze Instagram gebruikt als platform om de behandeling die ze ontving te vernietigen. Ze heeft eerder haar vader Jamie Spears, zus Jamie Lynn Spears en haar moeder bekritiseerd voor samenzwering in haar jaren van 'misbruik'.

Britney Spears mama en papa
Britney Spears mama en papa

Britney heeft zelfs meer dan eens verklaard dat ze haar familie wil aanklagen. Vorig jaar beschuldigde de zangeres "Lucky" haar moeder ervan dat ze op het idee kwam om haar onder curatele te stellen in een vernietigende Instagram-post.

Britney Spears met moeder Lynne Spears
Britney Spears met moeder Lynne Spears

Destijds schreef Britney: "Mijn vader is misschien 13 jaar geleden aan het conservatorium begonnen … maar wat mensen niet weten, is dat mijn moeder degene is die hem op het idee heeft gebracht. Ik zal die jaren nooit krijgen Ze heeft in het geheim mijn leven verpest … en ja, ik zal haar en Lou Taylor erop aanspreken … dus neem je hele 'ik heb GEEN IDEE wat er aan de hand is'-houding en ga voor de gek!!!!" schreef ze.

Aanbevolen: