Jensen Ackles is niets zoals Captain America On The Boys - verre van dat

Inhoudsopgave:

Jensen Ackles is niets zoals Captain America On The Boys - verre van dat
Jensen Ackles is niets zoals Captain America On The Boys - verre van dat
Anonim

Jensen Ackles doet het al meer dan 20 jaar in Hollywood. Vanaf zijn vroege dagen in soaps tot zijn meest prominente rol als Dean Winchester in de populaire WB-serie Supernatural, was en blijft Ackles het publiek op het kleine scherm entertainen met snarky oneliners en zuidelijke charme. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat de producenten van de populaire Amazon Prime Video-serie The Boys Ackles zouden oproepen om aan boord te komen voor het derde seizoen van de show.

Ackles is goed thuis in de wereld van de superheld, met een aantal van zijn meest prominente rollen als superkrachtige overtuigingskracht. Zijn rol in The Boys, een duistere parodie op een bepaalde patriottische supersoldaat, lijkt echter helemaal niet op zijn Marvel-tegenhanger. Laten we dit doen, mensen.

8 Wie is Jensen Ackles?

Jensen Ackles werd geboren in de lone star state in 1978 Toen hij zijn acteerdebuut maakte in 1996, zou Ackles zijn eerste major behalen rol in 1997 in de soapserie Days of Our Lives, won zelfs de Soap Opera Digest Award voor Beste Mannelijke Nieuwkomer in '98. Ackles zou dan zijn weg vinden naar de cast van het door James Cameron gemaakte, Jessica Alba-carrièrelanceringsvoertuig Dark Angel in zowel het eerste als het tweede seizoen van de show. Van daaruit speelde Ackles een gastrol in verschillende tv-series (en speelde hij bijna Clark Kent in Smallville) totdat hij uiteindelijk de rol van Dean op Supernatural. belandde.

7 Wat zijn de jongens?

Voor degenen die het niet weten, The Boys begon zijn leven als een stripboek geschreven door Garth Ennis. Qua toon vergelijkbaar met Alan Moore's The Watchmen, The Boys neemt klassieke stripboekarchetypen zoals Superman, Aquaman en Wonder Woman en neemt een donkere wending, waarbij de superhelden erg onsuperheldachtig zijn. De stripreeks liep van 2006 tot 2012, met een epiloogreeks die in 2020 werd uitgebracht. Je kunt nooit fout gaan met een ouderwets superheld-subversieverhaal.

6 En, tot slot, wie is Captain America?

Dit personage heeft ongetwijfeld geen introductie nodig… maar hier is er toch een. Captain America debuteerde in 1941 voor uitgever Timely (later Atlas en uiteindelijk Marvel Comics) in Captain America No. 1. Hoewel de oorsprong van de nietige Steve Rogers die supersoldaatheld werd, goed bekend is, was Captain America behoorlijk controversieel toen hij voor het eerst in de kiosken verscheen. Nadat hij in 1964 door Stan Lee nieuw leven werd ingeblazen om een kleine superheldenoutfit genaamd The Avengers te leiden, zou Captain America echter 60+ jaar een van Marvel's première-personages blijven.

De kapitein heeft in de loop der jaren een paar ongelukkige tegenslagen meegemaakt, zoals de Captain America-film uit de jaren 90 waarin hij vocht tegen een Italiaanse rode schedel en een… ruime kist kreeg op een beruchte foto getekend door Rob Liefeld. Maar hey, we kunnen Cap niet de schuld geven van die ongelukken.

5 Ackles portretteert Solider Boy in seizoen 3 van The Boys

Ackles werd aan boord gehaald om Soldier Boy te spelen voor het laatste seizoen van de serie (later meer over het personage). In een interview met ABC News sprak Ackles over zijn personage en zei: "Toxische mannelijkheid belichaamd in één personage, dat is wat dat is. Een van de geweldige dingen van deze show is dat het echt de draak steekt met de moderne kwesties van politiek of sociale kwesties, en dus kunnen we echt leunen op de satire." Jensen zou verder toevoegen: "Hij heeft geen filter als het gaat om praten met vrouwen of echt met wie dan ook," vervolgde hij, "Het is die belichaming van waar we in de samenleving nog steeds mee te maken hebben van generaties lang geleden, en hij is van een oudere generatie. Dit is een personage dat vocht in de Tweede Wereldoorlog en een filmster was in de jaren '50 en rondhing in de Playboy Mansion in de jaren '70, dus hij komt uit een tijd die voorbij is, maar toch, er is deze giftigheid die bestaat nog steeds en ik denk dat we dit personage gebruiken om de draak te steken met."

4 Soldier Boy is niet de Captain America van je grootvader

Soldier Boy is misschien een parodie op Captain America; zijn kenmerken lijken echter helemaal niet op het personage waarop hij losjes is gebaseerd of die hij satiriseert. Net als Captain America is Soldier Boy een patriottische dierenarts uit de Tweede Wereldoorlog die over bovenmenselijke fysieke vermogens beschikt en een uniform met een Amerikaans thema draagt; dit is echter waar de overeenkomsten eindigen. Soldier Boy heeft moord gepleegd en is vatbaar voor lafheid samen met ander onaangenaam gedrag.

3 Er is één scène die Jensen Ackles weigerde te filmen

Jensen heeft verklaard dat hij het leuk vindt om het personage te spelen, maar de acteur weigerde een bepaalde scènescène te doen. Hij heeft niet volledig uitgelegd welke scène hij weigerde, hij zei alleen dat hij het niet kon doen als een "vader van drie kinderen en een zoon en een echtgenoot en een zichzelf respecterend mens". Gelukkig kwam hij tot een compromis met de showrunners.

2 Soldier Boy heeft een duistere geschiedenis met Homelander

Laten we het nu hebben over een bepaalde verhaallijn waarvan is bevestigd dat deze is aangepast voor de serie door uitvoerend producent Eric Kripke… "Herogasm." De verhaallijn betreft een festival waarin de meerderheid van de "Supes" houdt zich bezig met een superheldenorgie De meest buitensporige scène betreft Soldaatjongen die slaapt met Homelander in een soort inwijding, allemaal in de naam van lid worden van The Seven.

1 "De tandpasta gaat niet meer terug in de tube", zegt Ackles

Dit is wat Jensen Ackles te zeggen had over het aanstaande 'Herogasm'-verhaal: "Zelfs de regisseur zei: 'Ik weet niet meer wat ik aan het fotograferen ben.' Onze bemanning zag er getraumatiseerd uit. Je kunt het niet ongedaan maken. Die tandpasta gaat niet terug in de tube." Veel plezier, meneer Ackles.

Aanbevolen: