Daniel Clark's leven is absoluut niets zoals toen hij speelde als Sean Cameron op 'Degrassi

Inhoudsopgave:

Daniel Clark's leven is absoluut niets zoals toen hij speelde als Sean Cameron op 'Degrassi
Daniel Clark's leven is absoluut niets zoals toen hij speelde als Sean Cameron op 'Degrassi
Anonim

Daniel Clarks leven is helemaal niet zoals het was van 2001 tot 2008 toen hij de hoofdrol speelde als Sean Cameron in Degrassi: The Next Generation. Voorafgaand aan de Canadese tienersoap was Daniel een succesvol kindsterretje geweest met rollen in Fox Kids' Goosebumps en Erie Indiana: The Other Dimension. Hij deed ook acht afleveringen van My Best Friend Is An Alien. Maar Degrassi was zijn grote doorbraak… En het was ook zijn laatste grote rol.

Ondanks zijn optreden in 101 afleveringen van Degrassi: The Next Generation (evenals 13 Degrassi: Minis), koos Daniel ervoor om geen acteercarrière na te streven. Hij speelde een aantal kleine rollen terwijl hij de bad boy Sean Cameron speelde, maar hij verliet schijnbaar het beroep toen zijn tijd bij Degrassi ten einde liep. Dit heeft ertoe geleid dat veel fans zich afvragen wat er met hem is gebeurd, evenals andere Degrassi-sterren die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Veel van Degrassi's sterren, zoals Drake en Nina Dobrev, hebben een ongelooflijke carrière opgebouwd. Daniel moet wel, het is gewoon niet de carrière waarmee hij begon. In feite is zijn nieuwe leven ongelooflijk normaal…

Wat is er met Daniel Clark gebeurd?

Tijdens een interview met Conventional Relations over zijn tijd met het spelen van Sean Cameron op Degrassi: The Next Generation, legde Daniel uit hoe hij zijn leven leidde in 2020. Afgezien van foto's op zijn Instagram, is Daniel sinds zijn tijd op Degrassi. Maar uit dit interview bleek dat hij en zijn partner, Mandee, in Toronto, Ontario, Canada wonen.

Zowel Daniel als Mandee zijn ondernemers in Canada. Hij runt een vastgoedbedrijf en zij runt Sparks Candles, een op maat gemaakt kaarsenbedrijf dat schone brandende producten maakt voor bedrijven en huizen. Volgens zijn Instagram lijkt het erop dat Daniel een behoorlijke hand heeft in het bedrijf van Mandee, net als bij zijn eigen. Hij hielp haar zelfs haar zakelijke praktijken te veranderen toen de pandemie toesloeg.

"We moesten met haar bedrijf samenwerken om ons meer op de e-commerce-component te concentreren om te proberen deze klanten online te vinden in plaats van naar onze fysieke winkel te komen of in plaats van veel van de evenementen die dit jaar gewoon niet gebeuren', zei Daniel Clark in 2020 tegen Conventional Relations, toen de wereldwijde COVID-19-pandemie zich in een vroeg stadium bevond. "Dus dat was een allegaartje, maar we zitten een beetje in de lift. Het vastgoedbedrijf ging gewoon door omdat iedereen nog steeds huizen nodig heeft."

Komt Daniel terug voor de Degrassi-revival?

Volgens The Hollywood Reporter is onlangs aangekondigd dat HBO geld zal investeren en een Degrassi-revivalserie zal produceren. Dit is iets wat Daniel twee jaar eerder werd gevraagd in zijn interview met Conventional Relations. Toen hem werd gevraagd of hij zou terugkeren als hem daarom werd gevraagd, zei Daniel dat hij al een tijdje niet had gehandeld en daarom niet zeker was.

Nadat zijn tijd bij Degrassi ten einde liep, stapte Daniel uit het bedrijf om zijn ondernemerstalenten na te jagen. Hij studeerde aan de New York University, waar hij cum laude afstudeerde. Dit werd gevolgd door een hoofdvak in politieke wetenschappen en een bijvak in bedrijfskunde aan The Stern School of Business.

  • Daniel Clark liep korte tijd stage bij The Rachel Maddow Show en zat op de onderzoeksafdeling van ABC News.
  • Daniel werkte ook als digitaal nieuwsmedewerker voor ABC World News met Diane Sawyer.

Op de een of andere manier kwam hij terecht in de vastgoedwereld. Hij is dus een man met veel talenten. Het is duidelijk voor hem gelukt. Hoewel hij heel geheimzinnig doet over zijn vastgoedbedrijf, lijkt het alsof het hem een geweldige levensstijl geeft. Maar dat betekent niet dat de creatieve botten in zijn lichaam volledig zijn verdwenen.

"Een zilveren randje van de pandemie is dat ik weer ben gaan schrijven. Ik heb een hele goede vriend van mij en het afgelopen jaar hebben we aan een aantal scenarioprojecten gewerkt. De een is een serie, de ander een film, "vervolgde Daniel. "Dus ik zal zeggen dat een zilveren randje is dat veel mensen, waaronder ikzelf, de luxe hebben gehad een beetje creatief te zijn of tijd te investeren in dingen die je anders waarschijnlijk zou doen' ik heb. Er zijn bepaalde kansen die er niet zouden zijn als de wereld nog steeds op dezelfde manier zou draaien."

Vindde Daniel Clark leuk wat er met Sean in Degrassi gebeurde?

In zijn interview met Conventional Relations beweerde Daniel dat hij blij was met hoe zijn personage zich ontwikkelde in de show. Hoewel hij begon als een zachtaardige maar arrogante pestkop, werd Sean uiteindelijk een meer verantwoordelijk persoon. Hij ging zelfs weg om in het leger te gaan.

Ondanks zijn dankbaarheid voor Degrassi, gaf Daniel toe dat hij zich gefrustreerd voelde tijdens zijn latere jaren in de show…

"[Er] was een tijd in mijn carrière dat ik waarschijnlijk andere projecten wilde doen en ik denk dat iedereen die in meerdere seizoenen van een show zit, hetzelfde denkt. Ze denken: 'Is dit het enige wat ik ooit ga doen?' En wat een belachelijk iets voor een zeventien- of achttienjarige om over na te denken. Sommige acteurs komen pas op hun veertigste of vijftigste, "zei Daniel.

Hoewel Daniel Clark al dan niet ooit terugkeert naar acteren en deze "stap" vindt, is het duidelijk dat hij gelukkig is om zijn normale en succesvolle leven in Toronto te leiden.

Aanbevolen: