Jensen Ackles bevestigt dat het goed gaat met Jared Padalecki na ernstig auto-ongeluk

Inhoudsopgave:

Jensen Ackles bevestigt dat het goed gaat met Jared Padalecki na ernstig auto-ongeluk
Jensen Ackles bevestigt dat het goed gaat met Jared Padalecki na ernstig auto-ongeluk
Anonim

Acteur Jensen Ackles verzoekt zijn fans liefde te sturen naar zijn vriend en voormalige Supernatural co-ster Jared Padalecki, die herstellende is van een recent auto-ongeluk. Ackles bevestigde dat de acteur in een ernstige crash zat en dat hij geluk heeft dat hij nog leeft.

"Het feit dat hij op dit moment niet in een ziekenhuis is, is alsof ik versteld sta", zei Ackles. Hij bevestigde ook dat Padalecki op de passagiersstoel zat en dat er geen dodelijke slachtoffers waren. Voordat Ackles de situatie begon te beschrijven, zei hij dat Padalecki hem toestond de menigte te vertellen wat er was gebeurd.

Ackles nam deel aan de bovennatuurlijke conventie in New Jersey, die op 24 april eindigde. De ster merkte op dat Padalecki wilde deelnemen, maar vanwege het ongeluk niet kon. Hij is echter van plan deel te nemen aan de conventie in Colorado van 16-18 september, net als Ackles.

Er is niet veel informatie vrijgegeven over het ongeval

Op het moment van deze publicatie zijn er geen uitspraken gedaan over Padalecki's ongeval en de ernst van zijn verwondingen. Het is ook onduidelijk wie de bestuurder was en of er andere auto's bij het ongeval betrokken waren. Ackles verklaarde echter dat de Gilmore Girls-acteur het thuis goed doet en dat hij zich verplaatst. De ernst van zijn verwondingen is ook niet bekendgemaakt.

Op basis van wat er in de video werd gezegd, heeft de airbag waarschijnlijk een rol gespeeld bij het redden van Padalecki's leven. "Die airbag maakt indruk", zei Ackles. "Hij zegt: 'Ik heb het gevoel dat ik twaalf ronden met [Mike] Tyson heb gewerkt.'" Airbags behoren tot de beste redders voor passagiers en chauffeurs bij auto-ongelukken. Ze kunnen echter ook iemand verwonden vanwege de snelheid waarmee ze worden ingezet en kunnen zelfs iemand doden als ze hun veiligheidsgordel niet dragen. Vanaf nu lijkt het erop dat Padalecki de zijne droeg.

Het is niet verwonderlijk dat Ackles de persoon zou zijn om het nieuws van zijn ongeval aan te kondigen

Veel Supernatural-fans weten dat de acteurs in het echte leven goede vrienden zijn. Na het portretteren van broers in de populaire CW-show, noemen Ackles en Padalecki elkaar sindsdien broers. Padalecki plaatste onlangs een foto op zijn Instagram van hen twee tijdens een evenement en bedankte Ackles voor het regisseren van een aflevering van zijn show Walker.

Sociale media hebben Padalecki sindsdien het beste gewenst en voor een veilig herstel

Nadat Ackles op sociale media had gepleit om liefde te sturen naar zijn vriend, deed Twitter precies dat! Hij begon te trenden kort na de aankondiging van zijn ongeluk, met als een van de hashtags WeLoveYouJaredPadalecki. Veel gebruikers hebben ook afbeeldingen van hem getweet en GIF's van scènes van hem uit Supernatural. Een gebruiker twitterde zelfs: "Ik hoop dat je weet hoeveel mensen van je houden en aanbidden @jarpad kom bij ons terug als je eenmaal bent genezen, we zullen hier wachten WeLoveYouJaredPadalecki AlwaysKeepFighting."

Vanaf deze publicatie werd bevestigd dat zijn vrouw Genevieve Padalecki en hun drie kinderen niet betrokken waren bij de crash. Walker is momenteel nog aan het filmen en werd onlangs verlengd voor een derde seizoen op de CW. Tickets voor de herfst Conventie bovennatuurlijk zijn nu te koop.

Aanbevolen: