Jensen Ackles zei nee tegen deze scène in 'The Boys

Inhoudsopgave:

Jensen Ackles zei nee tegen deze scène in 'The Boys
Jensen Ackles zei nee tegen deze scène in 'The Boys
Anonim

Het superheldengenre wordt grotendeels gedomineerd door Marvel en DC, en ze hebben fans door de jaren heen een aantal fantastische projecten gegeven. Gelukkig zien we een aantal geweldige projecten van onwaarschijnlijke bronnen. Hierdoor hebben we geweldige shows gekregen zoals The Umbrella Academy, die op het punt staat zijn derde seizoen te debuteren, en The Boys, die op het punt staat hetzelfde te doen.

Het derde seizoen van The Boys wordt een stukje waanzin, en Jensen Ackles, die zich bij de cast van de show voegde, weigerde een scène te filmen die te veel voor hem was. Laten we eens kijken naar de show en waarom Ackles weigerde de scène te filmen.

'The Boys' seizoen 3 zal enkele grafische scènes bevatten

Gedurende twee fantastische seizoenen is The Boys een van de beste shows op televisie geweest. In plaats van gewoon weer een superheldenverhaal te zijn, was deze show vastbesloten om iets anders te doen, en fans zijn al aan boord sinds de eerste aflevering.

Met Jack Quaid, Karl Urban en een bende getalenteerde sterren in de hoofdrol, is The Boys niet jouw typische superheldenshow. In plaats van dat de helden de dag redden en bakens van hoop zijn, richt de show zich op gewone mensen die proberen de corrupte superheldenindustrie neer te halen. Het is echt een geweldige kijk op het genre, en daarom zijn fans al zo lang verslaafd.

Tijdens de eerste twee seizoenen van de show zijn de dingen alleen maar gekker geworden, en een ding dat we hebben geleerd, is dat de showrunners niet bang zijn om de lat hoger te leggen. Ze zullen er alles aan doen om er een geweldige show van te maken, en daar zijn we aan boord voor.

Voor seizoen drie werd een belangrijke aankondiging gedaan over een nieuwe ster die zich bij de cast voegt.

Jensen Ackles kwam aan boord voor seizoen 3

Jensen Ackles die zich bij The Boys voegt als Solider Boy was enorm nieuws, en fans wachten al een tijdje geduldig op het verschijnen van het personage.

Solider Boy is een zeer gebrekkig personage en volgens Express: "Oorspronkelijk onderdeel van een experiment om Compound V te testen tijdens de Tweede Wereldoorlog, net als zijn Marvel-tegenhanger Captain America, ha alt Soldier Boy het uiteindelijk tot op de dag van vandaag Als hij eenmaal is herrezen in de 21e eeuw, worden zijn verschillende gebreken onmiddellijk duidelijk, en Billy, Hughie (Jack Quaid) en de rest van het team zullen moeten beslissen of ze deze onvoorspelbare Supe wel of niet vertrouwen."

Voor zover we weten, spelen de gedateerde idealen en wereldbeelden van het personage tijdens het seizoen een rol, wat een vleugje chaos aan de kudde zal toevoegen.

Op de een of andere manier wordt het nog gekker voor seizoen drie, iets waar fans op hoopten.

"We hebben zeker meer toestemming om gek te worden. Ik heb het gevoel dat we elk seizoen opnieuw instellen wat het plafond is, en op de een of andere manier duwen we er doorheen. Ik weet niet hoe we de lat hoger kunnen leggen voor verknoeide dingen, maar Eric blijft een manier vinden, "zei Jack Quaid.

Eric Kripke is de man die verantwoordelijk is voor het verhogen van de ante, en Kripke zelf vertelde hierover in een interview.

"Als je de Amazon-managers zou vragen, zouden ze het ontkennen, maar ik heb het gevoel dat ['Herogasm'] op een vreemde manier een beloning was voor twee seizoenen van een succesvolle show. hebben dat veld het eerste seizoen verkocht.”

De ante verhogen is in theorie geweldig, maar één scène was gewoon te veel voor Jensen Ackles om er echt doorheen te komen.

De scène die hij weigerde te filmen

Dus, welke scène weigerde Jensen Ackles te filmen voor seizoen drie van The Boys? Op dit moment is niet bekendgemaakt welke scène Ackles precies weigerde te filmen, maar de acteur zelf verklaarde dat het gewoon te veel voor hem was.

"Als vader van drie kinderen, en een zoon en een echtgenoot en een zichzelf respecterend mens, kan ik dit niet doen. Ik wist niet waar mijn lijn was, maar jij vond het," Ackles vertelde Eric Kripke.

Kripke merkte zelf op: "We hebben een compromis uitgewerkt waarbij ik kreeg wat ik nodig had zonder dat hij zijn ziel vernietigde."

Het komt niet vaak voor dat een acteur weigert een scène te filmen, maar dit was duidelijk veel te pittig voor Ackles.

Zoals je je kunt voorstellen, helpt een quote als deze echt om de toon voor het seizoen te zetten. We weten al dat dingen een ander niveau van gekte zullen bereiken, maar wetende dat één scène te intens was voor een acteur om te filmen, laat ons weten dat we in seizoen drie helemaal gek worden.

Het derde seizoen van The Boys staat gepland voor het debuutseizoen, dus zet je popcorn klaar en geniet van de complete chaos van de show.

Aanbevolen: