Fans maken zich echt zorgen over de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans maken zich echt zorgen over de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend, hier is waarom
Fans maken zich echt zorgen over de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend, hier is waarom
Anonim

Het is bizar voor fans om te weten dat 15-jarigen die 20 plus jaar oud zijn, het nieuwe "normaal" worden. Helaas maakt Honey Boo Boo nu deel uit van dit fenomeen.

Velen kennen Honey Boo Boo van haar populaire reality-tv-show uit 2012 genaamd Here Comes Honey Boo Boo. Ze verdiende maar liefst $ 50.000 per aflevering. Haar echte naam is Alana Thompson en de laatste keer dat veel fans haar zagen, was op tv. Dankzij dit had ze ongeveer tien jaar geleden een erg populaire jeugd. Sindsdien hebben niet veel mensen Alana bijgehouden, maar een paar maanden geleden kwam ze wel naar buiten in een interview met Page Six, waarin ze uitlegde hoe het momenteel met haar gaat in haar leven.

Hoe alles begon

Alana onthulde dat ze geen vrienden heeft, maar wel een vriendje. Ze onthulde zijn naam toen pas toen mensen erachter kwamen wie haar vriend was op haar Facebook-account.

Dit is wat Alana te zeggen had in haar interview met Page Six een paar weken geleden: "Om eerlijk te zijn, ik heb niet veel vrienden. Helemaal niet. Omdat ik het gevoel heb dat mensen zo op elkaar lijken, ' Oh, mijn God, ik ben bevriend met Honey Boo Boo.'"

Daten met een 20-jarige man

Het schokkende aan Honey Boo Boo en wat mensen onlangs over haar ontdekten, was het feit dat ze al zes maanden in het geheim verkering had met een jongen genaamd Dralin Carswell. Alana werd 16 op 28 augustus, wat betekent dat ze mogelijk een relatie had met Dralin, die 20 jaar oud is, toen ze 15 was. Hoewel fans zich zorgen maken over haar relatie met hem, is het helaas legaal.

'Juridisch' verliefd

Honey Boo Boo komt eigenlijk uit de staat Georgia in de VS, en de meerderjarigheid is daar 16 jaar. Zoals velen weten, is haar vriend een student.

Dit begon allemaal toen Alana begon met het plaatsen van foto's van haar en Dralin op haar privé Facebook-account, waar haar vriend 'bae' opmerkte met een emoji in het commentaargedeelte van Alana's foto. De interactie insinueerde voor veel mensen dat deze 20-jarige man aan het daten was met een 16-jarige die hij had ontmoet toen ze 15 was.

Veel mensen gingen naar het Facebook-account van Dralin om erachter te komen dat zijn relatiestatus was ingesteld om een relatie te beëindigen. Nadat Dralin zijn relatiestatus had bijgewerkt, deed Honey Boo Boo dat ook.

Honey Boo Boo's familie keurt hun relatie goed

De fans van de show kennen Alana's moeder genaamd Mama June. Ze waren echter verrast toen ze erachter kwamen dat ze de relatie van haar dochter met een oudere man goedkeurt.

Een bron bevestigde dat Dralin vóór de pandemie toesloeg op een technische school in Nashville, maar nu woont in Georgia in de buurt van Alana en haar zus Lauryn "Pumpkin" Shannon, 21, die ook haar wettelijke voogd is. Helaas keurt Alana's zus deze relatie ook goed.

Nadat het nieuws overal op sociale media een stempel begon te drukken, maakten veel mensen zich zorgen om Honey Boo Boo en het feit dat haar familie deze relatie met het hele internet goedkeurde en uitdrukte hoe dit moreel verkeerd was en hoe Honey Boo Boo bevond zich niet in een veilige omgeving.

Fans maken zich echt zorgen

Hier zijn enkele opmerkingen van bezorgde fans: "Een 20-jarige heeft niets te maken met een 16-jarige. Het feit dat haar zussen het goed vinden is misselijkmakend." Iemand was het daarmee eens en voegde eraan toe: "Weet welke minderjarige dit moet horen, maar die 18+-jarige vindt je niet volwassen voor je leeftijd. Ze pesten je. Rennen."

Een andere gebruiker schreef: "Hij probeert waarschijnlijk wat geld te krijgen, maar is erg fout. Als je 20 bent en genoeg gemeen hebt met een 16-jarige… ben je ook niet waar je zou moeten zijn."

Veel mensen zijn verbijsterd over de bedoelingen van Dralin om met Honey Boo Boo om te gaan, aangezien ze pas 15 jaar oud was toen hij met haar begon te daten. Sommige fans denken dat hij haar voor geld gebruikt, en veel mensen maken zich oprecht zorgen om haar.

Omgaan met speling op sociale media

De 16-jarige realityster is naar verluidt "aan de heup vastgemaakt" met haar vriend. Ook, ondanks het leeftijdsverschil van vier jaar, keurt de voormalige verkiezingskoningin naar verluidt haar relatie met de student goed.

Hoewel hij in het begin 'stil' was rond haar dierbaren, vertelde een bron aan de media dat Dralin 'nu als een van de familie' is. "Dralin en Alana hangen de hele tijd samen", voegde de insider eraan toe, die in maart officieel Facebook werd.

Deze situatie werd nog ernstiger nadat duizenden mensen op Twitter begonnen het bewustzijn hierover te vergroten.

Honey Boo Boo heeft nu al haar opmerkingen onder haar recente Instagram-foto beperkt. De reden waarom is omdat veel mensen haar adviseerden om weg te komen van Dralin en zelfs haar familie opriepen om in deze situatie op te treden en uit te leggen hoe deze relatie helemaal verkeerd is.

Aanbevolen: