Julie's escapades vervreemden haar nog meer van haar kamergenoten

Inhoudsopgave:

Julie's escapades vervreemden haar nog meer van haar kamergenoten
Julie's escapades vervreemden haar nog meer van haar kamergenoten
Anonim

De derde aflevering van The Real World Homecoming: New Orleans gaat verder waar aflevering 2 eindigde: met de huisgenoten die een dronken Julie proberen te vangen. Met de hulp van een aantal uitvoerende producenten van de show stapt Julie eindelijk in de taxi, haar hoofd hangt uit het raam. Wanneer de huisgenoten thuiskomen, "kijkt Julie naar planten recht in het beton", zegt Melissa, waarna Tokyo helpt haar naar boven te dragen naar hun kamer.

Julie gaat dan verder met overgeven op de vloer, en terwijl de andere kamergenoten zoals Matt en Melissa hun gelijktijdige bezorgdheid en afschuw uiten, is het Tokyo die Julie's haar naar achteren houdt, en merkt dat niemand alleen wil zijn in de situatie waarin zij is zet zich in. Terwijl Tokyo erin is geslaagd de perceptie van anderen over hem te veranderen sinds de uitzending van The Real World: New Orleans, is Julie er alleen maar in geslaagd om zich verder van de groep te vervreemden, in navolging van de gevoelens van de afgelopen 20 jaar.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van The Real World Homecoming: New Orleans Episode 3: 'Out of Bounds Part 2'

Julie's capriolen zetten een wig tussen haar en Tokio

's Ochtends wakker worden, is Julie weer haar normale zelf, ze beoefent yoga in de gemeenschappelijke ruimte en beweert: "geen kwaad, geen fout… het was echt een leuke avond." Julie gaat dan echter door met paraderen en laat al haar kamergenoten blauwe plekken en schrammen op haar rug zien, wat ze toeschrijft aan Tokyo dat haar heeft opgepikt in een poging haar uit haar staat bij de club te halen.

Julie The Real World Homecoming: New Orleans
Julie The Real World Homecoming: New Orleans

Naarmate de dag vordert, blijft Julie dit verhaal vertellen over het feit dat ze door Tokio is geschaad, terwijl Tokio de gevolgen probeert te begrijpen van een blanke vrouw die hem, een zwarte man, van agressie beschuldigt. In de hoop licht te werpen op de huidige situatie, vraagt Tokyo Julie om een praatje te maken en probeert uit te leggen dat het verhaal dat ze heeft gecreëerd schadelijk is voor de zwarte gemeenschap.

Julie beweert dat Tokyo's acties "angstaanjagend" voor haar waren en weigerde toe te geven dat haar "oorlogszuchtige" staat van zijn, inclusief vallen op het betonnen trottoir, de oorzaak was van haar blauwe plekken. Het gesprek gaat in cirkels totdat Tokyo tegen Julie zegt: "Je begrijpt niet hoe ver je al was." "Motherfcker!" Julie schreeuwt terwijl ze haar salade op de grond gooit, "we zijn nu klaar met dit gesprek."

Tokyo The Real World Homecoming: New Orleans
Tokyo The Real World Homecoming: New Orleans

Na het gesprek bekent Tokyo dat hij zich niet meer op zijn gemak voelt bij Julie. Jamie geeft het bericht door aan Julie, die in de war lijkt te zijn over waarom Tokyo van kamer zou willen wisselen, wat haar onwetendheid nog meer aantoont.

Danny en Paul krijgen sluiting na 20 jaar

In een gesprek met zijn kamergenoten onthult Danny dat de tumultueuze relatie tussen hem en Paul eindigde in Pauls ontrouw, door vreemd te gaan met Danny en de wederzijdse vriend van Paul. Na hun relatie openlijk te hebben besproken, besluit Danny contact op te nemen met Paul, in de hoop een einde te maken aan de relatie.

Via sms vertelt Danny Paul dat hij in New Orleans is en vraagt hij hem langs te komen bij het huis. De volgende dag doet Paul precies dat en hij wordt voor het eerst sinds 2006 herenigd met Danny. Danny legt aan Paul uit dat zijn acties met hun wederzijdse vriend zijn vermogen om te vertrouwen hebben verbroken.

Vervolgens bespreken ze de angst die ze ervoeren tijdens de duur van hun relatie om openlijk homoseksueel te zijn terwijl Paul in het leger zat. Paul vertelt Danny hoe dapper hij dacht dat Danny was, en hoeveel hij hem bewonderde omdat hij een nietje was voor homoseksuele mannen toen het onderwerp meer dan taboe was.

Danny en Paul De echte thuiskomst: New Orleans
Danny en Paul De echte thuiskomst: New Orleans

Terwijl het gesprek ten einde loopt, zegt Paul tegen Danny: "Ik verwacht geen vergeving, ik probeer eigenaar te worden van de manier waarop ik je heb behandeld." Danny geeft toe dat, hoewel het tijd kostte, hij Paul jaren geleden vergaf. Nadat Paul is vertrokken, slaakt Danny een zucht van verlichting, wetende dat "we dat hoofdstuk helemaal hebben afgesloten."

Tokyo Calls A House Meeting

's Nachts horen Melissa en Kelley Julie aan de telefoon met haar man praten over hoe saai de huisgenoten zijn. Ze vervolgt dat haar te dronken worden een daad van opoffering was om ervoor te zorgen dat de show goede televisie aan de natie biedt.

Melissa spreekt de volgende ochtend met Tokio en biedt aan dat ze zich beschermend voelt over Tokio en de zwarte gemeenschap terwijl de twee zich verdiepen in het feit dat Julie het verhaal van het avondje uit verandert, schadelijk is voor beide.

Tokyo belegt vervolgens een huisvergadering waar hij zijn ongemak uitspreekt en hoopt dat de huisgenoten hem niet negatief zullen bekijken na het horen van het verhaal dat Julie heeft gedeeld. Terwijl Julie zichzelf probeert te verdedigen, komt Melissa tussenbeide namens Tokyo en probeert ze de situatie verder uit te leggen, maar Julie sluit af, haar minachtende en kinderlijke karakter komt volledig tot haar recht.

Fans zijn woedend over de beweringen van Julie tegen Tokio

Nadat ze een onhandige Julie hebben zien fladderen in een poging om hulp te ontwijken, erkennen fans dat zij de enige is die verantwoordelijk is voor eventuele blauwe plekken die ze heeft. Met haar vinger wijzen naar Tokio verslechtert haar positie alleen maar, omdat fans gefrustreerd raken door hetzelfde racistische verhaal dat zo'n 20 jaar eerder bestond en nog steeds in de wereld voortduurt.

Julie moet een ding of twee leren over volwassenheid

Sinds het begin van het seizoen worstelt Julie met het nemen van verantwoordelijkheid voor haar eigen daden. Of het nu gaat om het schrijven van gemene brieven om haar kamergenoten te belasteren of om Tokyo de schuld te geven omdat ze dronken is gevallen, Julie is volledig blind voor het feit dat zij de tornado is die links en rechts problemen veroorzaakt. Als ze de komende twee weken in huis wil overleven zonder gevolgen, moet ze zichzelf eens goed in de spiegel bekijken en leren verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van The Real World Homecoming: New Orleans, woensdag op Paramount+.

Aanbevolen: