Bling-Free: deze rappers leiden een verrassend eenvoudig en bescheiden leven

Inhoudsopgave:

Bling-Free: deze rappers leiden een verrassend eenvoudig en bescheiden leven
Bling-Free: deze rappers leiden een verrassend eenvoudig en bescheiden leven
Anonim

De muziekindustrie staat erom bekend dat het moeilijk is om erin te komen. Niet alleen moeten artiesten tot het uiterste gaan om erkend te worden, maar ze moeten ook hun carrière behouden nadat ze bij een label zijn getekend. En zelfs als ze succesvol zijn, zijn de loonstrookjes soms niet genoeg.

Zelfs als een artiest, met name een rapper, genoeg geld verdient om zichzelf te onderhouden, is het onwaarschijnlijk dat ze voor altijd zullen kunnen rappen. Ze zullen uiteindelijk iets anders moeten vinden om hen te ondersteunen. Hier zijn enkele rappers die de muziekindustrie achter zich hebben gelaten om een eenvoudiger leven na te streven:

8 Tracey Lee

Deze rapper en hiphopartiest staat bekend om zijn nummer "The Theme (It's Party Time)". Zijn nummer is makkelijk te jammen en stond meer dan achttien weken in de Billboard Top 100. Zijn succes in de industrie was welverdiend. Hij leidt nu echter een normaal leven als entertainmentadvocaat.

7 Rico Suave

Rico Suave, ook wel bekend als Gerardo Mejía, had een zeer succesvolle carrière als rap- en hiphopartiest. Hij heeft geweldige, tijdloze nummers als "Rico Suave" en "Latijn tot ik sterf". Hij speelde zelfs in zijn eigen reality-tv-show. Het zal je misschien verbazen dat hij overstapte naar een eenvoudiger leven als christelijke dominee.

6 Broodje B

Het is geen verrassing dat Bun B, een voormalig lid van de rapgroep UKG, een geweldige prestatie had in zijn hiphopcarrière. Nummers als " International Players Anthem " staan nog steeds op onze afspeellijsten. Het zal je misschien verbazen dat hij zijn roem verruilde voor een eenvoudiger leven door een paar lessen te geven aan de Rice University.

5 Kelis

Als een van de meest iconische hiphopsterren van de afgelopen vijftig jaar, zal Kelis' moderne leven je misschien verrassen. Haar hits als " Milkshake " en " Bossy " hielpen haar een legendarische run in de muziekindustrie te maken. Kelis heeft er echter voor gekozen om boer te worden en een eenvoudiger leven na te streven.

4 MIMS

Het zal je misschien verbazen dat deze hiphopartiest een stap terug heeft gedaan van roem om een eenvoudig leven te leiden door makers en artiesten te helpen samenwerken. Hij had enorm succes met nummers als " That's Why I'm Hot " en kreeg veel binnen bij Columbia Records. Hij was echter teleurgesteld over het leven in de industrie, dus vertrok hij.

3 Chris Smith

Dit voormalige lid van Kriss Kross had enorm succes in zijn rap- en hiphopcarrière. Nummers als "Jump" sprongen naar de top van de hitlijsten en zijn muziek werd over de hele wereld gehoord. De schijnwerpers waren echter gewoon niet voor hem. Hij deed een stap achteruit en runt nu zijn eigen kleding- en artworkbedrijf.

2 Eva

Deze rapper en hiphopartiest had een geweldige run in de muziekindustrie. Nummers als "Let Me Blow Ya Mind" en "Tamboerine" schoten haar echt naar het sterrendom. Ze liet het rapspel echter achter zich. Ze stapte pas volledig uit de schijnwerpers toen ze kinderen kreeg, en ze streeft nu samen met haar gezin een eenvoudiger leven na.

1 DJ Terminator X

Deze legendarische hiphop-ster kan worden gecrediteerd met het vormen van het genre, samen met zijn mede-Public Enemy-leden Flavor Flav en Chuck D, tot wat we het nu kennen. Ondanks zijn invloedrijke rol liet DJ Terminator X de muziekindustrie achter zich om met zijn gezin in North Carolina boer te worden.

Aanbevolen: