Tiny House Nation' op Netflix laat zien hoeveel mensen een minimalistisch leven leiden

Inhoudsopgave:

Tiny House Nation' op Netflix laat zien hoeveel mensen een minimalistisch leven leiden
Tiny House Nation' op Netflix laat zien hoeveel mensen een minimalistisch leven leiden
Anonim

Tiny House Nation heeft de transformatie van levensstijlen laten zien door de perfecte stacaravans te bouwen voor mensen die zich aanmelden om op de show te zijn. Netflix heeft onlangs 2 seizoenen van deze hit toegevoegd, wat de vele redenen benadrukt waarom mensen graag klein worden. Het leven van een busje, het ombouwen van een schoolbus, klein worden en het bouwen van stacaravans om te reizen wanneer dat nodig is, zijn momenteel allemaal belangrijke trends en Tiny House Nation heeft de positieve kant van deze unieke woonsituaties laten zien. Zoveel mensen zien deze levensstijl als een negatieve manier van leven of gewoon een andere kortstondige trend, maar deze show, nu op Netflix, heeft laten zien hoe geweldig deze levensstijl kan zijn.

Mensen hebben genoeg te zeggen over hoe geweldig het leven in een klein huis is. Zovelen zeggen dat ze heel weinig dingen over het hebben van een groter huis missen. Deze minimalistische levensstijl heeft mensen laten zien hoe weinig ze nodig hebben om gelukkig te zijn en hun beste leven te leiden.

8 'Tiny House Nation' helpt mensen die zich geen grote huizen kunnen veroorloven

De huizenmarkt is altijd grillig, maar voor velen zijn zelfs de goedkoopste huizen niet betaalbaar. De daklozengemeenschap is jaar na jaar blijven groeien. Zelfs beroemdheden, zoals Ariana Grande, (die merkte dat ze in een hotelkamer woonde terwijl ze auditie deed voor Victorious) hebben ervaren dat ze niet wisten waar ze zullen wonen. Het vinden van manieren om stacaravans tegen een betaalbare prijs op te waarderen is essentieel voor mensen die het zich niet kunnen veroorloven om ergens anders te wonen. Een stacaravangemeenschap in Californië is een centrum geworden voor het helpen van vrouwen die worstelen met verslaving en dakloosheid. Gemeenschappen zoals deze zijn uitsluitend afhankelijk van donaties en vrijwilligers en zijn essentieel voor vrouwen die een plek nodig hebben om te wonen.

7 'Tiny House Nation' laat zien dat mensen wegtrekken uit luxe huizen

Luxe huizen waren ooit een schot in de roos, met shows als Million Dollar Listing en Selling Sunset, maar veel mensen zien in dat meer ruimte niet leidt tot een hogere kwaliteit van leven. Hoewel deze shows leuk zijn om naar te kijken, is het voor de meeste mensen niet haalbaar. Shows zoals Tiny House Nation hebben het verhaal omgedraaid en de aandacht gevestigd op hoeveel leuker een klein huis voor sommige mensen kan zijn, in plaats van een luxueus herenhuis.

6 Tiny Homes maken fulltime reizen gemakkelijker dan ooit

De meeste mensen leren naar de universiteit te gaan, een baan van 9 tot 5 te vinden en door te werken tot hun pensioen, maar tegenwoordig hebben bedrijven en werknemers manieren gevonden om te werken terwijl ze door het land reizen. Op afstand werken, je eigen online bedrijf runnen of freelance schrijver of grafisch ontwerper worden, zijn allemaal heel gewoon in deze gemeenschap. Er zijn veel plaatsen die voor korte tijd huren, waar mensen een paar maanden in het gebied kunnen verblijven en wat extra geld kunnen verdienen. Dankzij apps en sociale media is het vinden van deze levensstijl meer dan ooit werkelijkheid geworden. Fulltime leren reizen is misschien ontmoedigend, maar als het te doen is, kan het de ervaring van je leven zijn.

5 'Tiny House Nation' laat zien dat mensen minder materialisme in hun leven willen

Met de opkomst van de bekendheid en luxe levensstijl van de Kardashians ontstond de behoefte aan groter en beter. Hoe flitsender het was, hoe beter het was. Hoewel beroemdheden, zoals deze beroemde familie, nog steeds overal trending zijn, proberen gewone mensen deze flitsende levensstijl te bereiken. De populariteit van Tiny House Nation heeft aangetoond dat materialistische voorwerpen voor de meeste mensen niet zo belangrijk zijn.

4 Het ombouwen van bestelwagens en schoolbussen is een groeiende trend

Steeds meer mensen vinden gebruikte bestelwagens en schoolbussen om om te bouwen tot kleine huisjes op wielen. Terwijl Tiny House Nation meer stacaravans dan omgebouwde huizen laat zien, heeft de show de aandacht gevestigd op hoe je het leven kunt leiden dat je wilt met minder. Veel mensen horen over kleine huisjes of stacaravans en gaan ervan uit dat de persoon niet veel geld heeft of een lagere kwaliteit van leven leidt. Veel mensen zeggen echter dat klein worden hun levensstijl heeft verbeterd.

Van life en "skoolie" (schoolbusconversies) leven is de afgelopen jaren een enorme trend geworden en mensen op Instagram laten het goede en het slechte in deze levensstijl zien. Sam en Kelly delen op Instagram hun ervaringen sinds ze fulltime in een busje op de weg woonden. Ze delen onmisbare aankopen voor het busje, hoe ze onderweg geld verdienen en enkele van hun favoriete plekken om te bezoeken, samen met nog veel meer!

3 Minimalisme is een groeiende trend die jaren aanhoudt

Mensen gaan weg van het materialisme en gaan regelrecht richting minimalisme. Met zo velen die het potentieel realiseren van een gelukkiger leven door minimalisme, wordt het steeds populairder. Het idee van minimalisme gaat eeuwen terug, en dit concept in huizen kan tijd en ruimte vrijmaken in de hoofden van mensen en minder fysieke items in onze ruimtes hebben.

2 Kleine huizen kunnen net zo mooi zijn als grote huizen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlagen van de kwaliteit van de ruimte, alleen omdat het huis kleiner is dan gemiddeld. Tiny House Nation laat zien hoe luxe een tiny house kan voelen en eruitzien. Instagram-accounts en -pagina's laten zien hoe leuk iemand een klein huis kan laten lijken. Met creatieve opbergruimtes tot unieke interieurontwerpen, kan wonen in een klein huis net zo fijn aanvoelen als elk ander huis.

1 Er is minder stress bij het vinden van het perfecte huis

Het vinden van het perfecte huis kan een van de meest stressvolle gebeurtenissen zijn, maar het vinden van een kleiner huis kan een aanzienlijke hoeveelheid stress verminderen. Het opruimen van een huis en bezittingen kan zo bevredigend zijn als de ruimte begint op te ruimen. Realiseren dat er zoveel onnodige items opstapelen na jaren van niet door te gaan, is geen geweldig gevoel. Wanneer mensen de beslissing nemen om klein te worden, nemen ze ook de beslissing om veel spullen weg te doen. Ze beseffen wat belangrijk voor hen is en ontdekken dat het niet nodig was om dat al die tijd te hebben.

Aanbevolen: