Robert Pattinson kocht een bescheiden huis ondanks zijn nettowaarde van $ 100 miljoen

Inhoudsopgave:

Robert Pattinson kocht een bescheiden huis ondanks zijn nettowaarde van $ 100 miljoen
Robert Pattinson kocht een bescheiden huis ondanks zijn nettowaarde van $ 100 miljoen
Anonim

Als je een fan bent van grote filmfranchises, dan heb je ongetwijfeld tijd besteed aan het kijken naar Robert Pattinson op het grote scherm. Of het nu gaat om het spelen van een lief personage in Harry Potter, een sprankelende vampier in Twilight of de beste detective voor DC, Robert Pattinson heeft laten zien dat hij een franchisekrachtpatser is in Hollywood.

Het vermogen van Robert Pattinson is drastisch veranderd sinds hij een ster is geworden, en tegenwoordig kan hij alles betalen wat hij maar wil. Desondanks scoorde Pattinson een tijdje geleden een relatief bescheiden huis.

Het huis is prachtig en we hebben de details over het huis van de ster hieronder!

Robert Pattinson is een enorme ster

Als een van de meest populaire acteurs ter wereld, is Robert Pattinson iemand die filmfans al jaren kennen. Zijn carrière kende een hete start in zijn jonge jaren, en sindsdien is hij uitgegroeid tot een van de helderste sterren in Hollywood, met uitzonderlijke optredens.

De Harry Potter-franchise bleek een geweldige manier te zijn voor Pattinson om zichzelf voor te stellen aan het reguliere publiek, en vanaf dat moment werd hij gecast als Edward Cullen in de Twilight-franchise.

Sinds zijn dagen dat hij een sprankelende vampier speelde, heeft Pattinson verschillende projecten op zich genomen. Dit gaf hem de tijd om zijn vaardigheden te ontwikkelen, en het gaf hem ook de kans om het publiek te laten zien dat hij veel meer was dan alleen een tienerhartenbreker. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien mensen nu weten hoe getalenteerd hij is als artiest.

Eerder dit jaar was Pattinson geschikt voor DC in The Batman, een van de grootste projecten van 2022. De film was een enorm succes en er is al bevestigd dat de Lighthouse-acteur een keer de Caped Crusader zal spelen opnieuw.

Pattinson heeft een geweldige carrière gehad en hij heeft het vermogen om dat te bewijzen.

Pattinson heeft een enorm vermogen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Robert Pattinson momenteel een nettowaarde van $ 100 miljoen, waardoor hij een van de rijkste sterren is die er zijn.

De site had tot nu toe een mooi overzicht van de carrière van Pattinson, en ze bevatten zelfs een discussie over zijn indrukwekkende betaaldag.

"Zijn basissalaris voor de latere Twilight-films was $ 25 miljoen. In de laatste twee Twilight-films kreeg Pattinson een genereus deel van de gegenereerde backend-inkomsten. Deze extra punten brachten zijn salaris voor elke film op $ 40 miljoen. In 2011 werd Pattinson 15e in de "Hollywood Top 40" van Vanity Fair met een winst van $ 27,5 miljoen in 2010, " meldt de site.

Zoals je je kunt voorstellen, zal dit aantal alleen maar toenemen, vooral omdat hij zijn tijd doorgaat met het spelen van de Dark Knight voor DC.

Hoewel hij het geld heeft om vrijwel elk type huis te kopen dat hij wenst, haalde Pattinson een tijdje geleden de krantenkoppen toen hij een relatief bescheiden huis in het prachtige Zuid-Californië stopte.

Robert Pattinson gaf de voorkeur aan een bescheiden huis

Oké, bescheiden en onroerend goed in Zuid-Californië zijn normaal gesproken geen termen die samengaan, maar Pattinsons huis in Hollywood Hills van 2,1 miljoen dollar is aanzienlijk goedkoper en eenvoudiger dan de woningen van veel andere sterren. Dat gezegd hebbende, je kunt maar beter geloven dat de Batman-ster veel waar voor zijn geld kreeg.

Volgens Dirt, "lopen rustieke en bevredigend goed gepatineerde terracotta tegelvloeren door de onderling verbonden belangrijkste woonruimtes - de vloer verandert in hout in de slaapkamers - waaronder een redelijk ruime woonkamer met meerdere openslaande deuren Twee bogen flankeren een minimalistische, dubbelzijdige open haard en leiden naar een door de hemel verlichte, gecombineerde keuken en eetkamer met gewelfd, open balkenplafond en een volledige aanvulling van hoogwaardige roestvrijstalen apparaten, waaronder een $ 14, 000 U. K.-gefabriceerd gietijzeren assortiment."

De site merkt ook op dat de slaapkamers elk aangepaste kasten hebben, evenals toegang tot badkamers en woonruimtes.

Het is duidelijk dat de man een goed interieur kent, maar de buitenkant van het huis is ook gezellig.

"Een bakstenen veranda loopt langs de binnengevel van de schuine woning en maakt plaats voor een ietwat compacte maar opmerkelijk privé en schaduwrijke tuin met een groot vlak gazon, een klein niervormig zwembad en een ruig uitzicht op de kloof Binnenplaatsen rond de zij- en achterkant van de woning omvatten een verscheidenheid aan terrassen en een afgelegen spa in een stenen terras, stevig omgord door een dikke muur van privacy die struiken garandeert, "schrijft Dirt.

Na verloop van tijd zou Pattinson dit huis kunnen omgooien en voor iets veel luxer gaan. Toch was dit mooie en gezellige huis duidelijk de juiste keuze voor de ster.

Aanbevolen: