Gleb Savchenko ontkent affaire met voormalig 'DWTS'-partner Jana Kramer

Inhoudsopgave:

Gleb Savchenko ontkent affaire met voormalig 'DWTS'-partner Jana Kramer
Gleb Savchenko ontkent affaire met voormalig 'DWTS'-partner Jana Kramer
Anonim

Professionele danseres Gleb Savchenko had het afgelopen jaar de krantenkoppen gehaald vanwege problemen rond zijn breuk in 2020 van zijn ex-vrouw Elena Samodanova. Ze beschuldigde Savchenko niet alleen van ontrouw, maar ze beschuldigde hem ervan betrokken te zijn bij een ongepaste relatie. Hoewel de zaken kalmeerden, begonnen de geruchten over zijn ontrouw en een mogelijke relatie met Jana Kramer weer de ronde te doen.

Savchenko sprak opnieuw met Entertainment Tonight over de geruchten en ontkende elke betrokkenheid bij haar behalve vriendschap. De twee waren partners in seizoen 23 van Dancing With the Stars en eindigden op de vierde plaats.

Vanaf deze publicatie heeft Kramer nog niet gereageerd op deze geruchten. Ze is in het verleden echter open geweest over haar vriendschap met Savchenko en gaf toe dat hij contact met haar had opgenomen na haar breuk met Mike Caussin. Hij gaf haar ook advies over het succesvol co-ouderschap van kinderen.

Hij was niet bang om zijn mannetje te staan

Savchenko stopte niet alleen geruchten, maar vertelde verslaggevers hoe de chemie tussen danspartners het lijkt alsof er iets meer is.

"Er wordt veel geacteerd, er is veel chemie, natuurlijke chemie en weet je, als je danst en elke dag iemand traint, en je bent van dichtbij en persoonlijk, ontwikkel je een bepaalde connectie, " Savchenko uitgelegd. "De kijker ziet het. Ik bedoel, dat wil je hebben omdat je het vol wilt houden in de competitie, en het was mijn taak om ervoor te zorgen dat we heel, heel ver gaan."

Na dit antwoord suggereerde hij dat Kramer haar ex, Ian Schinelli, deze dingen zou hebben verteld om hem jaloers te maken. Hoe dan ook, hij stelde voor dat ze haar dezelfde vragen zouden stellen als ze hem stelden, en zei: "Ze zal waarschijnlijk hetzelfde antwoorden."

De danser was geschokt door de beschuldigingen

Kramers nieuwste ex uitte de beschuldigingen kort na hun breuk, wat misschien niet helemaal minnelijk was. Savchenko zei dat hij "verdrietig" was dat Schinelli die beweringen deed.

"Ik voel me gewoon een beetje verdrietig dat hij die kant op moest en zoiets over haar moest zeggen", zei de professionele danseres. "Ik was totaal verrast. Ze sms'te me, 'Ze zegt:' Kerel, kun je je voorstellen dat hij dit allemaal heeft gezegd? Ik heb nog nooit, weet je … wat dan ook.' Dus, maar absoluut niet."

Deze beschuldigingen staan hun vriendschap niet in de weg

Hoewel het stressvol kan zijn, bevestigde Savchenko dat het goed met Kramer gaat. Hoewel ze niet publiekelijk op de zaak heeft gereageerd, vertelde ze hem dat ze desgevraagd zou terugkeren naar DWTS om met hem te dansen voor een all-star seizoen. Ze zei: 'Luister, als er een all-star seizoen is, kom ik terug en dans met jou', onthulde Savchenko.

Hoewel deze geruchten misschien niet onmiddellijk tot rust worden gebracht, is het veilig om te zeggen dat de vriendschap tussen hem en Kramer niets meer is dan dat. Savchenko zal te zien zijn in het komende seizoen van DWTS, terwijl Kramer momenteel werkt aan een titelloze Lifetime-film. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen en de nieuwe film uitkomen.

Aanbevolen: