Ezra Miller 'gedaald' van Warner Bros DC Extended Universe na meerdere juridische problemen

Inhoudsopgave:

Ezra Miller 'gedaald' van Warner Bros DC Extended Universe na meerdere juridische problemen
Ezra Miller 'gedaald' van Warner Bros DC Extended Universe na meerdere juridische problemen
Anonim

De DC franchise neemt eindelijk een standpunt in als het gaat om de onrustige acteur Ezra Miller.

Miller als flits
Miller als flits

Ezra Miller is naar verluidt geschrapt uit alle toekomstige DC-projecten

Ezra Miller
Ezra Miller

Deadline meldt dat Miller - die zich identificeert als niet-binair en zij/zij voornaamwoorden gebruikt - uit aankomende DC-projecten is geschrapt. De studio is echter nog steeds van plan om The Flash volgend jaar uit te brengen met hen in de hoofdrol. In The Flash zullen de met een Oscar bekroonde acteurs Michael Keaton en Ben Affleck te zien zijn die terugkeren als verschillende versies van Batman.

Afbeelding
Afbeelding

Miller werd opgericht om te helpen de DCEU te leiden nadat Affleck de rol van Batman had neergelegd en de tweede Wonder Woman-film ondermaats presteerde. Maar dit zal nu naar verluidt worden geschrapt. Het komt nadat de verontruste 29-jarige acteur werd getroffen door een straatverbod wegens beweringen dat ze "overwonnen" waren tegen een niet-binaire 12-jarige. Hij zou ook hun moeder hebben bedreigd met een pistool nadat hij haar had beschuldigd van culturele toe-eigening.

Bronnen zeggen dat DC zich in een 'no-win'-situatie bevindt na het wanordelijke gedrag van Miller

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Deadline: "Bronnen zeiden dat zelfs als er geen beschuldigingen meer naar boven komen, de studio Miller waarschijnlijk niet in de Flash-rol zal houden in toekomstige DC-films. Dat zou betekenen dat hij in de toekomst wordt vervangen, maar er is nog steeds een Investering van $ 200 miljoen op het spel met de eerste film en de directeuren van Warner Bros moeten ineenkrimpen bij elk nieuw persbericht."

Een bron voegde eraan toe dat de situatie nijpend was voor de filmstudio, die honderden miljoenen dollars heeft op The Flash. "Hier v alt niet te winnen voor Warner Bros", zeiden ze. "Dit is een overgeërfd probleem voor [President en CEO van Warner Bros. Discovery David] Zaslav. De hoop is dat het schandaal op een laag niveau zal blijven voordat de film wordt uitgebracht, en we hopen op het beste."

Ezra Miller is aangeklaagd door ouders van een 18-jarige die beweren dat hij haar heeft 'gehersenspoeld'

Ondertussen is Miller aangeklaagd wegens beschuldigingen dat hij een nu 18-jarige uit South Dakota "verzorgd" en vervolgens "gehersenspoeld" heeft. Naar verluidt probeerde de acteur in bed te kruipen met Tokata Iron Eyes – een lid van de Standing Rock Sioux-stam – tijdens een reis naar Londen toen ze net 14 was. Tokata's ouders - Dr. Sara Jumping Eagle en haar advocaat-echtgenoot Chase Iron Eyes - zeggen ze hebben "geen idee" waar de 18-jarige Tokata is. Ze hebben juridische documenten ingediend voor een beschermingsbevel tegen Miller namens hun activistische dochter.

Dr. Sara Jumping Eagle zegt dat ze Tokata voor het laatst heeft gezien in Santa Monica op 29 mei nadat zij en haar man uit hun huis in North Dakota waren gevlogen na een tip dat Tokata in Californië was met de Flash-ster.

Ze beginnen hun rechtszaak door te zeggen dat Miller "momenteel Tokata Iron Eyes (18) fysiek en emotioneel misbruikt, psychisch manipuleert, fysiek intimideert en haar veiligheid en welzijn in gevaar brengt."

Miller heeft ook hun Instagram-account gedeactiveerd na een reeks berichten met een afbeelding met de tekst "je kunt me niet aanraken, ik ben in een ander universum" tussen bizarre berichten.

Aanbevolen: