Alles wat Bethenny Frankel heeft gezegd over de juridische problemen van Erika Jayne

Inhoudsopgave:

Alles wat Bethenny Frankel heeft gezegd over de juridische problemen van Erika Jayne
Alles wat Bethenny Frankel heeft gezegd over de juridische problemen van Erika Jayne
Anonim

Het is gemakkelijk om te denken dat als iemand veel geld heeft, ze een gecharmeerd leven leiden. We kijken op naar beroemdheden vanwege hun gevoel voor stijl en mooie huizen, en als ze toevallig in een realityshow schitteren, zijn we nog meer geïnteresseerd in de fantastische levensstijl die ze hebben. Daarom was het zo'n schok om seizoen 11 van The Real Housewives van Beverly Hills te zien en te horen dat Erika Giradi, ook bekend als Erika Jayne, betrokken is geweest bij een verschrikkelijke situatie. Er is sprake van Erika die veel van Toms geld uitgeeft en sommige fans denken zelfs dat de scheiding van Erika en Tom niet echt is.

Nu Erika er alleen voor staat en haar medesterren wanhopig op zoek zijn naar de waarheid, schijnt de schijnwerpers nog feller op de realityster/zanger/auteur. Terwijl er voortdurend nieuws komt over Erika en Tom, van berichten over Toms gezondheid tot waar Erika woont, hebben fans niet het gevoel dat ze alles weten. RHONY-ster Bethenny Frankel heeft op haar podcast gesproken over de juridische problemen van Erika Jayne… en zegt dat ze eerder wat dingen over Tom wist. Laten we eens kijken naar wat Bethenny heeft gezegd.

Wat Bethenny zei

Fans van Bravo's fantastische Real Housewives-franchise weten dat sommige vrouwen elkaar kennen, of ze nu goede vrienden zijn of elkaar hebben ontmoet vanwege de shows waarin ze schitteren. De Real Housewives Ultimate Girls Trip lijkt een geweldig idee, omdat fans huisvrouwen uit verschillende steden zullen zien die met elkaar omgaan in dezelfde serie. Helaas zijn fans niet tevreden met de crossover-serie en een verhaallijn van seizoen 2.

Gezien Erika Jayne's juridische problemen en het feit dat ze nu nog meer in de schijnwerpers staat, is het logisch dat andere huisvrouwen zouden wegen, of ze nu een co-ster zijn of iemand die de franchise helemaal heeft verlaten.

Bethenny Frankel, voormalig ster van The Real Housewives of New York City, staat bekend om haar openhartigheid, en ze heeft veel te zeggen over Erika Jayne.

Bethenny zei dat ze wist dat Tom Giradi geldproblemen had voordat het nieuws bekend werd. Volgens People.com legde Bethenny in haar podcast Just B With Bethenny uit dat ze op de hoogte was van wat er met Tom aan de hand was en dat het als een "goed bewaard geheim" werd beschouwd.

Bethenny zei dat haar overleden verloofde, Dennis Shields, het wist omdat hij ook in de juridische sector zat.

Bethenny legde uit dat Dennis tegen haar zei: "Hij heeft het niet zo. Hij is me geld schuldig. Hij is me een half miljoen dollar schuldig. Ik ken die andere man die hij anderhalf miljoen dollar schuldig is. Hij heeft geen geld. Hij is iedereen geld schuldig." Bethenny zei dat ze in de war was omdat Erika privévliegtuigen gebruikte en tonnen geld uitgaf. Dennis zei: "hij gebruikt het geld van mensen om haar levensstijl te ondersteunen. Hij gebruikt het geld van het bedrijf om haar levensstijl te ondersteunen."

Het is absoluut verrassend om te horen dat mensen op de hoogte waren van Toms geldproblemen. En het blijkt dat Bethenny ook met Andy Cohen heeft gepraat.

Toen RHOBH-ster Kyle Richards op 29 september 2021 verscheen in Watch What Happens Live with Andy Cohen, bespraken Kyle en Andy de opmerkingen van Bethenny. Andy zei: "Ze heeft ons die dingen wel verteld", aldus Us Weekly.

Het is vermeldenswaard dat Bethenny ook in een andere podcastaflevering zei dat ze niet close is met Erika Jayne en geen details kent. Ze zei dat mensen soms iets horen over het huwelijk van een stel, bijvoorbeeld dat een van de echtgenoten een affaire heeft, en vergeleek de situatie daarmee.

Erika's 'RHOBH'-salaris

Fans weten dat de echte huisvrouwen veel betaald moeten worden in de show, maar in het licht van Erika's situatie is het logisch dat mensen nieuwsgierig zijn naar haar salaris.

Volgens Fox News meldde The New York Times dat Erika's seizoen 11-salaris $ 600.000 was.

Veel mensen zijn benieuwd waarom iemand zou schitteren in een reality-tv-programma dat zo diep in hun persoonlijke leven duikt. In veel afleveringen van seizoen 11 van RHOBH zei Erika dat ze een vreselijke tijd had en dat het moeilijk was om met haar medesterren over de juridische strijd te praten.

Vanuit Bethenny Frankel's perspectief blijft Erika om financiële redenen. Us Weekly meldde dat Bethenny via haar podcast uitlegde: "Ze heeft het geld nodig. Ze is in de show, wat geen geweldig idee is omdat ze de hele zaak onderzoeken, maar waarschijnlijk [is] iets wat ze nodig heeft of wil doen voor haar levensonderhoud."

Met de vierdelige reünie van RHOBH die de komende weken wordt uitgezonden, willen fans graag horen dat Erika Jayne een aantal grote vragen beantwoordt, en we zullen moeten zien hoe dit uitpakt.

Aanbevolen: