Ezra Miller zit weer in de problemen - deze keer voor het 'corrupteren' van een tiener

Inhoudsopgave:

Ezra Miller zit weer in de problemen - deze keer voor het 'corrupteren' van een tiener
Ezra Miller zit weer in de problemen - deze keer voor het 'corrupteren' van een tiener
Anonim

Ezra Miller ha alt de laatste tijd de krantenkoppen om de verkeerde redenen, van het veroorzaken van een openbare ordeverstoring tot geweldpleging. Maar nieuwe beschuldigingen die tegen de acteur naar voren zijn gekomen, zijn bijzonder zorgwekkend.

Volgens PEOPLE Magazine hebben twee ouders een beschermingsbevel aangevraagd nadat ze zeggen dat Ezra (die de voornaamwoorden gebruikt) hun tienerdochter jarenlang heeft gemanipuleerd.

Het verzoek is dinsdag ingediend bij de Standing Rock Sioux Tribal Court door Chase Iron Eyes, een advocaat, en Sara Jumping Eagle, een kinderarts, die een 18-jarige dochter delen. Ze beweren echter dat Ezra, 29, met haar communiceert sinds ze 12 was.

Ze gaan zelfs zo ver om te zeggen dat de acteur "cult-achtig en psychologisch manipulatief, controlerend gedrag" heeft en dat Ezra angst, bedreigingen, paranoia en intimidatie gebruikt om haar te beheersen. Ze zeggen ook dat Ezra haar meerdere keren fysiek heeft geschaad en haar illegale middelen heeft gegeven.

TMZ merkt op dat Tokata's ouders beweren dat Ezra haar ervan heeft overtuigd dat ze "niet-binaire transgender" is en de naam Gibson draagt (hoewel Tokata via Instagram een verklaring heeft vrijgegeven waarin staat dat ze deze beslissingen zelf heeft genomen).

De tiener komt ter verdediging van Ezra

De Fantastic Beasts-ster ontmoette naar verluidt hun dochter, Tokata Iron Eyes, in Standing Rock Reservation (in North Dakota) in 2016. Ze besloten contact te houden nadat ze contact hadden opgenomen.

De gerechtelijke documenten onthullen de gecompliceerde aard van de relatie tussen Ezra en Tokata. Toen ze 16 jaar oud was, bood de acteur aan om haar collegegeld te betalen, zodat ze vroeg naar Bard College kon gaan. Haar ouders zeggen echter dat Ezra dit deed zodat ze een "gevoel van schuld" zou voelen bij de beroemdheid.

De tiener stopte uiteindelijk met studeren en ging bij Ezra logeren voordat haar ouders zeiden dat ze reisden om haar op te halen. Toen ze bij het huis van de acteur kwamen, zeiden ze dat hun dochter haar rijbewijs, bankpas of autosleutels niet had, waardoor ze zijn woning niet kon verlaten. Tokata moest naar verluidt drie weken "ontgiften" bij thuiskomst, maar keerde uiteindelijk terug naar de acteur.

Tokata was blijkbaar in Hawaii met Ezra toen de acteur meerdere keren in de problemen kwam. In april werd Ezra gearresteerd nadat ze weigerde een samenzijn in een huis te verlaten toen hem daarom werd gevraagd - de beroemdheid gooide zelfs een stoel naar het hoofd van een vrouw. Daarvoor werd Ezra gearresteerd in een karaokebar voor het lastigvallen en mishandelen van een stel en het veroorzaken van overlast.

Ondanks de beschuldigingen heeft Tokata Ezra verdedigd. In haar Instagram-verklaring verwees ze naar de acteur als een "kameraad" en een sterke bron van steun.

Ezra heeft tot nu toe geen commentaar gegeven op het hangende bevel tot bescherming. Er is een hoorzitting gepland voor volgende maand.

Aanbevolen: