Dit is wat R Kelly's dochter zegt over de juridische problemen van haar vader

Inhoudsopgave:

Dit is wat R Kelly's dochter zegt over de juridische problemen van haar vader
Dit is wat R Kelly's dochter zegt over de juridische problemen van haar vader
Anonim

Hoewel R. Kelly's juridische problemen al jaren de krantenkoppen halen, was het pas onlangs dat zijn zaak echt wereldwijde aandacht trok. Nu het schokkende proces alle geheimen van de voormalige beroemdheid naar boven ha alt, heeft iedereen er een mening over.

Maar wat vindt de dochter van R. Kelly tegenwoordig van haar vader?

Het blijkt dat Joann Kelly, die professioneel langs Buku gaat, een paar jaar geleden over haar vader sprak, maar het is onwaarschijnlijk dat ze tegenwoordig veel zal zeggen.

Wat is er met de dochter van R. Kelly gebeurd?

Rond de tijd dat R. Kelly's ex-vrouw hem beschuldigde van geweld, werd zijn dochter met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek dat Buku helaas een miskraam had gehad.

Dus haar trauma had schijnbaar niets te maken met de problemen van haar vader. Maar dat betekent niet dat Buku niet weet wat er met haar vader aan de hand is, of dat ze er geen sterke gevoelens over heeft.

Denkt de dochter van R. Kelly dat hij onschuldig is?

Een paar jaar geleden plaatste Buku een lange en gedetailleerde uitleg op haar Instagram-verhalen die elk facet van de zaak van haar vader besloeg. Omdat de problemen van R. Kelly begonnen toen zijn dochter nog jong was, zit Buku duidelijk al geruime tijd in de loopgraven.

De muzikant legde uit dat ze geen relatie heeft met haar vader, maar dat het mensen er niet van weerhield haar en haar familie lastig te vallen. Buku beschreef de "levensbeslissingen en zijn achternaam" van haar vader als meer een vloek dan welke zegen dan ook.

Buku verklaarde dat zij en haar moeder (evenals haar twee broers en zussen) "nooit IETS negatiefs zouden goedkeuren, steunen of er deel van zouden uitmaken" dat Kelly heeft gedaan.

Het lijkt triest dat Buku zoiets zou moeten verklaren, maar ze legde uit dat mensen leugens over haar familie hebben verzonnen in een poging haar vader te slepen voor zijn wandaden.

Het is niet eerlijk, merkte Buku op, vooral omdat het haar herinnert aan "hoe vreselijk mijn vader is", maar dat ze er niets aan kan doen, noch "een veilige ruimte toestaan voor andere slachtoffers die bang zijn om te praten omhoog, spreek omhoog."

Praat de dochter van R. Kelly nog steeds met hem?

Buku maakte jaren geleden heel duidelijk dat ze niet meer met haar vader praat. En ze begon zich in haar jeugd van hem terug te trekken, legde ze uit in een interview, toen ze haar klasgenoten op de lagere school negatieve dingen over zijn reputatie hoorde zeggen.

Die ervaringen, de nevenschikking van haar vader als een aardige huisvader en een roofdier, zorgden ervoor dat Buku zich in haar jongere jaren suïcidaal voelde. Tegelijkertijd ontdekte ze dat optreden therapeutisch voor haar was.

Dus ondanks zichzelf wendde Buku zich tot de muziekindustrie, net als haar vader. Hoewel ze merkte dat het niet gemakkelijk was, vooral omdat mensen haar beoordeelden op basis van hun ideeën over haar vader. En toch beaamt Buku: "Er is veel aan hem als artiest dat me inspireert."

Aanbevolen: