Deze late showhost wees het aanbod van David Letterman af toen hij ontdekte dat het salaris $ 0 was

Inhoudsopgave:

Deze late showhost wees het aanbod van David Letterman af toen hij ontdekte dat het salaris $ 0 was
Deze late showhost wees het aanbod van David Letterman af toen hij ontdekte dat het salaris $ 0 was
Anonim

Van bijna een schop tegen het hoofd in de lucht tot het roosteren van Donald Trump tijdens verschillende interviews, David Letterman had een geweldige rit op de Late Show. Hij werd door zo velen bewonderd, waaronder Jimmy Kimmel die de gastheer verafgoodde. Iedereen zou de kans grijpen om met hem samen te werken… behalve een bepaalde gastheer.

Voor zijn roem heeft Stephen Colbert een stage naast Letterman's Late Show afgewezen. Laten we eens kijken naar de details en waarom hij nee zei.

David Letterman was zenuwachtig over de overname door Stephen Colbert

Na jarenlang in de Late Show te zijn geweest, was afscheid nemen niet bepaald gemakkelijk voor David Letterman. Dave sprak samen met de Hollywood Reporter en onthulde dat het echt goed ging toen hij Stephen Colbert in zijn plaats zag: "Ik denk dat in de herfst, wanneer de show van Stephen begint, mijn maag een beetje zal gaan:" Oh, shit. Ik ben niet echt op vakantie, toch?', "vertelde Letterman aan Rolling Stone.

Letterman verklaarde verder dat hij verrast was door zijn reactie, een gevoel van opluchting in plaats van verdriet voelde: "Ik ben verrast - ik kan me de eerste dag herinneren dat Stephen Colbert het overnam - zijn [nieuwe] show opzette de lucht", zegt Letterman. "Ik dacht dat ik wat problemen zou hebben, wat emotionele problemen of een gevoel van ontheemding, maar ik realiseerde me, hé, dat is niet meer mijn probleem. En ik heb me veel beter gevoeld. Het is iets voor jongere mannen en vrouwen om op te nemen.”

Wat betreft het omgaan met Colbert, de twee hadden inderdaad een geschiedenis… nou ja, een soort van. Volgens Colbert had hij auditie gedaan voor Dave's show, en hoewel hij de rol kreeg, zou Colbert later besluiten om zich terug te trekken.

Stephen Colbert heeft het aanbod van David Letterman jaren geleden als stagiair afgewezen

Tijdens het doorgeven van het fakkelgesprek, maakte Stephen Colbert een behoorlijke onthulling door te beweren dat hij jaren geleden indirect auditie deed voor een stagiairrol bij de Late Show. Waarom indirect? Nou, het was eigenlijk zijn toenmalige vriendin die de auditie kreeg en terwijl hij daar was, kreeg Colbert een eigen kans om het optreden te krijgen.

"In 1986 kreeg mijn vriendin op de universiteit een afspraak om te interviewen voor een stage bij de oude show [Late Night with David Letterman] bij NBC," legde Colbert uit. “Ze kwam hier voor de stage, en ze was in de kamer om het interview te krijgen, en ik wacht gewoon in de gang, als een tiet. En de persoon bij de volgende deur doet open en zegt: 'Ben jij de volgende man, voor dat ding?'

Colbert onthulde dat hij niet alleen het optreden kreeg, maar dat zijn relatie met de ex-vriendin ook geen stand hield… Ondanks de goedkeuring van de Late Show besloot Colbert uiteindelijk te weigeren, aangezien hij er niet van op de hoogte was zat niet in het betalen. Desalniettemin, aangezien hij jaren later de hele show overnam, kunnen we gerust stellen dat hij de juiste weg heeft ingeslagen.

Stephen Colbert onthulde dat 's avonds laat hosten een moeilijke overgang was

Hoewel hij uiteindelijk het optreden kreeg, gaf Colbert toe dat de overgang moeilijk was. De presentator onthulde dat het zes maanden duurde voordat hij echt zijn groove vond in het late night-programma - hij was bang dat fans het tegen die tijd zouden hebben opgegeven en ergens anders zouden gaan zoeken.

"Het was de eerste keer dat ik mezelf moest zijn, ik wist niet of ik dat kon, dus ik moest leren iets te doen wat ik nog nooit eerder had gedaan met een camera voor me, op live televisie, voor een enorm publiek."

"Mijn grootste angst was dat mensen niet terug zouden komen om het op te merken, ze zouden niet zien dat ik eindelijk had gevonden wat ik wilde dat de show zou zijn. Die eerste zes maanden voelden verschrikkelijk omdat je moet een nieuwe manier uitvinden om de show te doen, ik had mijn hele leven nog nooit iets als mezelf gedaan, ik had altijd iets in karakter gedaan, ik was een acteur."

De grootste game-changer bleek Colbert te zijn, gewoon zichzelf zijn en doen waar hij goed in is, gewoon praten over zijn dag. Zoals ze zeggen, deze rust is geschiedenis.

Aanbevolen: